Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1КыргызстанРустам Хамидов покинул бишкекский «Спартак»БеларусьЛида is back. Кто не любит Лиду? Лиду любят все!Экстра-лигаЕвгений Серый: «Для меня выходной – уже праздник»Женский футзалСтань чемпіоном: як футзалістки провели відкриті тренування на головній арені країниВторая лигаСергій Вишневський: «Грати поряд з Сергієм Піддубним – це одне задоволення»Ассоциация футзала УкраиныВолодимир Гримайло: «В новому сезоні на матчах Favbet Екстра-ліги і пізніх стадіях Кубка України працюватимуть делегати»Женский футзалАлександр Ратич: «Я был достаточно не прав, пойдя на поводу у своего эмоционального состояния»Экстра-лигаОлександр Сіріцький став гравцем «ХІТа»РоссияАнатолий Бадретдинов: «На мой взгляд, досрочное завершение сезона было бы логично»КыргызстанВиктор Клинов: «В Киргизии есть четыре ведущих команды, остальные просто существуют без каких-либо задач»Россия«Тюмень» – четвертый полуфиналист Суперлиги РоссииДетский футзал«Іллічівець» став переможцем «Chornomorsk Cup» (U-11)РоссияКонстантину Еременко могло бы исполниться 50 лет. Теперь в его честь играют один из крупнейших турнировМолдоваСезон 2019/20 в Молдове завершен без определения чемпиона

Запрацював сайт Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ

Комітет дитячо-юнацького футзалу Асоціації футзалу України повідомляє про запуск свого офіційного сайту. За словами менеджера Комітету Максима Чубінського, сайт поки що працюватиме у тестовому режимі. Своє «бойове хрещення» цей портал пройде під час матчів Кубку України (U-10), який буде розігруватися з 30 вересня по 3 жовтня у Шостці.


На офіційному сайті Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ будуть висвітлюватись результати всіх матчів чемпіонатів та Кубків України у різних вікових категоріях, Також на ньому буде інформація про кожну з команд-учасниць усіх дитячо-юнацьких турнірів, які проходитимуть під егідою Асоціації футзалу України. Окрім того, на ньому буде представлена і база даних гравців, щоб кожний бажаючий міг зайти та подивитись на того чи іншого гравця, який зацікавив. Це зроблено для того, щоб уникнути різноманітних «підстав» у командах, які гратимуть у чемпіонатах та Кубках України. Ще однією фішкою нового сайту має стати матч-центр, на якому будуть відображатись усі останні результати матчі чемпіонатів та Кубків України у різних вікових категоріях.

Зайти на сайт Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ можна за адресою: www.duf-futsal.com.ua.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.