БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябреПервая лига Назар Бугайчук: «"Любарт" виступатиме в Першій лізі, яка попередньо стартує наприкінці жовтня»РоссияСергей Скорович: «Спорт высших достижений не может быть легким ни для спортсменов, ни для тренеров»БразилияМаркиньос Шавьер будет работать в ОАЭБразилия«Магнус» подписывает ДжониЭкстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск № 5Кубок УкраиныFavbet Кубок України: жеребкування попередніх етапів – 24 вересняРоссияНиколай Иванов: «Я всегда ставлю перед собой максимальные цели»Всеукраинский финал АФЛУАндрей Заводян: «Победа в АФЛУ далась нам не очень легко, но и не так тяжело, как это могло бы казаться»ФранцияСборные Молдовы и Франции обменялись победами

Сергій Вишневський: «Грати поряд з Сергієм Піддубним – це одне задоволення»

Бліц з гравцем ФК "Любарт" Сергієм Вишневським.


Ігровий номер: #92
Дата народження: 07.10.1992
Прізвисько: Вишня

 Що для тебе футзал?
 Задоволення, бальзам для душі!

 Головна мотивація у футзалі?
 Перемагати, радувати близьких і вболівальників хорошою грою та результатом

 Забити гол і програти матч чи не забити і виграти?
 Не забити і виграти

 Твій найсуворіший критик?
 Владислав Козачок та Сергій Степанюк (посміхається).

 Віддати пас чи забити гол?
 Дивлячись на момент, якщо позиція краща забити гол - то гол, якщо партнер перебуває в кращій позиції - віддати пас

 Секрет успіху у футзалі?
 Праця та самовіддача на тренуваннях та матчах, прислухатись до тренера, аналізувати помилки та запам'ятовувати хороші моменти та комбінації.

 Що найважливіше у житті?
 Сім'я та команда

 Найкрасивіше місце, де вдалося побувати?
 Місто Пейзеро (Італія).

 Минулий рік навчив мене...?
 Вірити в себе та боротись із труднощами.

 Футзальна команда це?
 Сім"я, друзі.

 Місце, де проводиш найбільше часу?
 Футзальний майданчик

 Коли почалось захоплення спортом?
 Відтоді, коли почав ходити (посміхається).

 Улюблений футзальний гравець?
 Сергій Піддубний, адже ще з часів "Кардиналу-Рівне" уважно слідкував за ним на домашніх іграх в Рівному. А зараз граю поряд з Сергієм - це одне задоволення.

 Футзальна мрія?
 Була мрія зіграти з командою Екстра-ліги України (уже збулось, хоч і в товариських матчах). Є бажання із ФК Любарт вийти та зіграти у Екстра-лізі України.

 Ідеальний день?
 Ще попереду (посміхається).

Джерело  ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.