БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябреПервая лига Назар Бугайчук: «"Любарт" виступатиме в Першій лізі, яка попередньо стартує наприкінці жовтня»РоссияСергей Скорович: «Спорт высших достижений не может быть легким ни для спортсменов, ни для тренеров»БразилияМаркиньос Шавьер будет работать в ОАЭБразилия«Магнус» подписывает ДжониЭкстра-лигаЕкстра-футзал. Сезон 2020/21. Випуск № 5Кубок УкраиныFavbet Кубок України: жеребкування попередніх етапів – 24 вересняРоссияНиколай Иванов: «Я всегда ставлю перед собой максимальные цели»Всеукраинский финал АФЛУАндрей Заводян: «Победа в АФЛУ далась нам не очень легко, но и не так тяжело, как это могло бы казаться»ФранцияСборные Молдовы и Франции обменялись победами

Стань чемпіоном: як футзалістки провели відкриті тренування на головній арені країни

Багато відкритих тренувань не буває. У суботу, 8 серпня, українські футзалістки вже вдруге поспіль поділились досвідом та знаннями з юними чемпіонами.

 

Діти віком від 4-8 років мали змогу перетворитися на справжніх футболістів. Малеча потренувалась під пильним оком дівчат із «IMS-НУХТ» Анастасії Кліпаченко та Альони Кирильчук.

Протягом відкритого тренування наставниці робили акцент на командній взаємодії. Дітлахи не просто побуцали м’яч поділившись на команди, а й попрацювали у технічному плані. Дівчатам вдалось зробити свято для дітей не тільки продуктивним, а ще й веселим.

Схоже, ще декілька таких тренувань у парі й дівчата сміливо зможуть скласти гідну конкуренцію наставникам у дорослому футзалі чи футболі. Здається, що Гвардіолі та Клоппу потроху потрібно збиратись на пенсію.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как хорошо быть ребёнком ,можно радоваться голу в свои ворота🙌🏻 и в конце тренировки получить сладкий сюрприз🍫 По моему мы на одной волне ⚽️😅 #sportforall #nskolimpiyskiy #trainingchildren #мастеркласс @nastasea.5

Допис, поширений Alena (@alena_kirilchuk)


Нагадаємо, що такі активності відбуваються за підтримки Міністерства молоді та спорту України. На них діти та дорослі можуть не лише ближче познайомитись із футболом чи функціональним тренуванням, а ще й іншими видами спорту.

Крутезна локація, а це головна арена країни НСК «Олімпійський», лише додає яскравості такому спортивному святу у столиці, яке лише набирає обертів.
 
 
З кожним наступним спортивним святом на арені стає все більше футзалу. Цього разу частиною свята також стала воротарка «Будстар-НПУ» Вікторія Кислова. Дівчина провела функціональний тренінг для всіх охочих.
 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МАСТЕР КЛАСС 🙌 В прошедшую субботу на НСК Олимпийский состоялся мой первый мастер класс 🧘🏾‍♀️ Не смотря на жару ,весь комплекс был выполнен от А до Я💫 Спасибо всем кто не поленился приехать в выходной день и провести полноценную тренировку 🏋🏽‍♀️ Моя цель - довести вам ,что спорт это -доступно ,интересно,а самое главное необходим для нашего здоровья 💙 А если у вас нет времени на поездки в тренажёрный зал или на открытые площадки ,пишите мне в Direct (хочу заниматься )✉️ Я вам отвечу и мы подберем подходящий вид тренировок именно для тебя 🧘🏾‍♀️ За видео спасибо @valikstratienko 🎥

Допис, поширений 💫 ТРЕНЕР | ФТ/TRX | ПИТАНИЕ 💫 (@victoriia.kislova)


Чудовою нагодою скористались ті, хто піклується про власне здоров’я та фігуру, а також хоче навчитись правильно харчуватися.

Сім’ї, які відвідали таке чудове свято, могли залишити дітей потренуватись у дівчат, а самі спробувати чого вони варті у тренуванні Кислової. При тому, що локації розташовувалися зовсім поруч, а відкриті тренування розпочинались у одну і ту саму годину.

У відкритому тренуванні від голкіперки взяла участь і найкраща бомбардирка цього сезону та гравчиня «Будстар-НПУ» Анна Шульга.
 
 
Додамо, що у Вікторії є великий багаж знань у цій галузі, тому вона залюбки поділилась з іншими. Дівчина проводить набір на власні тренування, тож приєднуйтесь!

Цікаво, чи побачимо ми наступного разу на таких відкритих тренуваннях ще більше представниць українського жіночого футзалу.
 

За подробицями та анонсами наступних відкритих тренування стежте у соцмережах дівчат. Далі більше!

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.