ОдессаЛига Содружества. 9-й тур. Нереальная реальностьЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2018/19. История встреч соперников «Продэксима» с украинскими клубамиЭкстра-лига«АРПИ Запорожье» представил новый тренерский штабЖенский футзалЖіночий Євро-2019. Представлення суперника. Збірна УгорщиниПольшаМикола Морозов: «У дитинстві моїм футбольним ідолом був Алессандро Дель П'єро»Экстра-лигаОфіційно: Роман Кордоба повертається в «Ураган»ПортугалияЛео перешел в «Спортинг»Житомир“Грантех” – володар Кубку Житомирської області!ИспанияЛучший игрок чемпионата Испании-2017/18 Гадея: красивые голы и блестящие передачи Футзал в миреНовости от FutsalMania: звездный дуэт из «Спортинга» перебирается в «Маритиме»?БеларусьВячеслав Григорьев: «Быть капитаном в таком коллективе как ВРЗ – это круто»БеларусьВиктор Тарчило: «Постараемся с каждой командой сыграть достойно»РоссияАлексей Попов: «Всегда остаюсь профессионалом»Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»Экстра-лига«Енергія» розпочинає підготовку до нового сезонуЖенский футзалОлег Шайтанов: «Треба скористатися шансом та потрапити на Євро-2019»Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Вважаю, що потрібно щось змінювати»Футзал в миреЛіга чемпіонів з футзалу: результати жеребкуванняЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок: стали відомі суперники збірної України ПортугалияРикардиньо: «Главное – сделать для развития футзала как можно больше»

Жіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не догравати

Про рівень організації змагань національного рівня свідчить хоча б той факт, що жіноча команда ПЗМС так і не дограє два матчі чемпіонату, що залишилися провести згідно з календарем.
 

У чемпіонаті країни з футзалу серед жінок давно все зрозуміло. Відстань між чемпіонками-киянками та ПЗМС становить 10 очок, які неможливо відіграти. "Злагода" з Дніпра вже не зможе піднятися вище третього місця, а харківська "Тесла" за сезон спромоглася лише на одну нічию, програвши решту поєдинків чемпіонату.

Аби не витрачати кошти, організатори змагань вирішили разом із клубами не догравати поєдинки, що залишилися: ПЗМС — ІМС-НУХТ і "Злагода" — ПЗМС. Як будуть нараховувати очки у цих матчах — невідомо, але те, що для полтавок сезон завершено — це факт, який нам підтвердили у клубі.

Тож, не дивно, що на євроарені, куди потрапляє краща команда України, нам поки що немає чого робити: нещодавно киянки програли матч жіночої Євроліги — прототипу футбольної Ліги чемпіонів — мадридському "Атлетико" з непристойним рахунком - 0:12…

Турнірне становище команд:
 
№  Команда  І  В  Н  П   М РМ О 
 IMС-НУХТ (Київ) 15  11  96-24  72  37 
 ПЗМС (Полтава) 14  64-34  30  27 
 Злагода (Дніпро) 15  55-54  19 
 Тесла (Харків) 16  15  27-130  -103 

Джерело: http://poltava365.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.