Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 16-го тура: главная интрига – в Ровно и ХерсонеЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. Лучшие голы, комбинации и сейвыЭкстра-лига«Цифры знают все»: три «дубля» «Энергии»Экстра-лигаСергій Коваль – гравець “Енергії”УкраинаНаш футзальный 2017-й: десятка самых памятных событий ушедшего годаВолынскаяВолинь. Різдвяна коляда 2018!БеларусьКубок Беларуси. 1/4 финала: братья Грицыны – три гола на двоихДетский футзалОдесса. Цыбенко, Ардаковский и Чурсин – лауреаты Рождественского кубка!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: все интереснее и интереснееУкраинаС Новым годом и Рождеством!Ассоциация футзала Украины2017 рік: підсумки від керівників регіональних асоціацій футзалу (ч.2)Ассоциация футзала Украины2017 рік: підсумки від керівників регіональних асоціацій футзалу (ч.1)Первая лига Первая лига. Зона «Восток». 6 тур. «АРПИ» уходит на новогодние праздники без пораженийЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: разгром в Запорожье и третья победа «Эпицентра» (обновляется)Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Чемпіонат у порівнянні з минулим роком став сильнішим» (ВІДЕО)ВолынскаяУ Луцьку пройшла підсумкова нарада організаторівПервая лига Перша ліга. Група "Захід". 6 тур. Прорив Зеленкевича та емоції ЕпіцентруЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Желтые ВодыГеоргий Мещеряков: «Нужно объединять, а у нас разъединяют»

Жук повторив Фалкао, а "Епіцентр К3" піднявся на вершину

Переможець сьогоднішнього матчу зрівнювався за очками з лідерами, тож ціна результату була високою. 
 

Кияни вже звично для домашніх матчів з самого початку прибрали м’яч під свій контроль і почали готувати свої атаки, але доволі швидко «потрапили у полон». Сергій Зуєв швиденько вкинув через увесь майданчик м’яч на Дениса Лебединського, а той не довго думаючи від стійки забив його у ворота – 0:1. Явний провал киян, які загубили Дениса у себе за спинами.

Одесити ще встигли збігати в контратаку і взяти киян «тепленькими», але Владислав Сніцар не зумів проштовхнути м’яч повз Сергія Тимошенка. А далі «Епіцентр К3» міцно «прихопив» суперника. Тимошенко у стилі комбінації Зуєв-Лебединський закинув м’яч на Євгена Жука, от тільки не рукою, а ногою. Євген розвернувся і вразив ворота – 1:1. Далі – більше. Ільдар Макаєв віддав класний пас верхом на Жука, а той грудьми переправив м’яч у ворота і практично повтори знаменитий гол Фалкао збірній Росії. Краса! Для тих, хто не в курсі: https://youtu.be/-b2lkhdJXf4?t=1m8s

Господарі до середини тайму продовжували загрожувати воротам Зуєва, а потім одесити взяли на озброєння прийом киян і обидві команди почали застосовувати активний високий пресинг. Це зумовлювало велику кількість обопільних помилок. 

В районі 14-15 хвилин Зуєв знову зробив «закидушку» на Лебединського, але той п’ятою пробив повз - шедевра не сталося. Тут ще й Олег Єрьомін з 8-ми метрів пробив повз. Олег Шайтанов до цих дзвіночків поставився серйозно і взяв тайм-аут. Гравці явно добре зрозуміли свого наставника. Жук у боротьбі із захисником пасом п’ятою вивів Дениса Сандецького на побачення з воротарем, а той пробив йому точно поміж ніг – 3:1. 

Через хвилину після цього кияни заробили п’яте командне порушення і впали в певний ступор. Лебединський, Беляєв і Єрьомін почали шматувати захисні редути «будівельників». До пори до часу спортинве щастя дислокувалося у воротах Тимошенка. То Івонко підстрахує воротаря, то сам Тимошенко дивом зреагує на зрізання по своїм воротам від Романовського. Врешті-решт Єрьомін свого досягнув – 3:2. На щастя для господарів їм одразу вдалося відновити статус-кво. Павло Коротенко перехопив м’яч і відкинув його у бік на хід Віталію Нестеруку, а той технічно послав його у кут – 4:2. З цим команди і пішли на перерву. 

Другий тайм одесити почали дуже активно, постійно контролювали м’яч на чужій половині майданчика, але кияни грамотно захищалися і не дозволяли доводити справу до ударів. Темп у порівнянні з першим таймом став вище, але гра проходила без моментів. Хіба що Макаєв у контратаці пробив у стійку.

На 31-й хвилині у гостей на майданчику вперше з’явився Володимир Малюга вперше вийшов на майданчику і одразу ж у воротарській футболці. Він одразу міг забити, але перед порожніми воротами невдало прийняв м’яч і той вилетів за межі майданчика. Подальший розіграш більшості у одеситів вже був не таким вдалим. А на 35-й хвилині Нестерук на лівому фланзі обіграв опонента і розстріляв Малюгу – 5:2.

На 38-й хвилині вже самого Малюгу у воротарській футболці замінив Сергій Лапа. Лебединський після цього мав пару нагод, щоб оформити дубль, а Жук не зумів перекинути Лемберга, а то був би ще один шедевр від нього. Так що рахунок залишився без змін.

Після 4-го туру нагорі турнірної таблиці Першої ліги склався справжній тріумвірат і одним з його учасників став столичний «Епіцентр К3».

Епіцентр К3 (Київ) – Делівері (Одеса) 5:2 (4:2)
Голи: Жук, 6, 8, Сандецький, 16, Нестерук, 19, 35 – Лебединський, 3, Єрьомін, 19
Епіцентр К3: Тимошенко – Івонко, Сандецький, Романовський, Жук - Коротенко, Макаєв, Нестерук, Калініченко – Демиденко, Заворотний.
Запас: Ільків, Шуст (К). 
Делівері: Зуєв (Лембер, 21) - Кулька (К), Пюро, Сніцар, Лапа - Єрьомін, Беляєв, Фадєєв, Лебединський – Малюга. 
Попередження: Кулька, 12
Порушення: 5 (9) – 5

Олег Шайтанов, головний тренер «Епіцентра К3»

- Вітаю своїх хлопців з перемогою. Була гідна гра у виконанні обох команд до останніх хвилина. Я радий, що команда зіграла добротно, хоч і не без помилок. Якщо брати матч у цілому, то претензій у мене немає. 

- Сьогодні ваші підопічні майже весь матч провели на високому рівні, окрім останніх хвилин трьох першого тайму. Чому стався такий мікро-провал?
- Треба розуміти, що «Делівері» дуже сильна команда. Можливо в якийсь момент нам не вистачило сил і концентрації, щоб зробити свої атаки тривалими. Ми намагалися швидкими передачами вивести гравців у вільні зони, але ці передачі не проходили. Та й самого контролю м’яча у нас не було. Наші невдалі швидкі атаки перетнулися з підготовленими атаками суперника і це спровокувало те, що певні відрізки гри ми провалили.

- Ви сьогодні, як і в попередніх іграх, частенько комбінували гравців у четвірках. Це не від хорошого життя чи навпаки ви намагаєтеся універсалізувати гравців, щоб вони могли оптимально взаємодіяти у різних сполученнях?
- На певному етапі я бачу, що людина «випадає», стомлюється або у її діях проглядається нервозність і невпевненість. На щастя є хлопці, які можуть вийти і з холодною головою допомогти четвірці. Так що я не можу сказати, що це заплановано. 

Олег Безуглий, головний тренер «Делівері»

- У нас уже створюється якийсь комплекс при іграх у Києві. Начебто непогано почали - забили в контратаці гол, але потім провалилися. В принципі, програли по грі. Моменти, які у нас були, ми не реалізували і наш воротар Зуєв не дуже вдало увійшов у гру. Ми не показали той футзал, у який зазвичай граємо. Зіграли набагато слабкіше, ніж завжди. В чому причина? Будемо розбиратись. Та й у нас з початку сезону двоє провідних гравців травмувалися. Команда-суперник показала хороший добротний футзал. Програли по грі, хоча в окремих епізодах перегравали суперників, але наголошу, що тільки в окремих. Рахунок на табло.

- Вам не здається, що переломний момент був у кінці першого тайму, коли вам вдалося притиснути господарів до їхніх воріт, але після того як рахунок став 3:2 ви одразу пропустили?
- Безумовно згоден. Не хочу звинувачувати сьогодні одного воротаря, бо він молодий хлопець, але трохи «поплив» і припустився помилок. Знаючи як наша команда вміє грати, можу сказати, що сьогодні зіграли нижче своїх можливостей. 

- Володимир Малюга вийшов лише на 31-й хвилині і одразу у воротарській футболці. Володимир ваша «таємна зброя»? 
- Довелося його випускати, бо часу залишалося мало, а двічі треба було забивати. У нас є деякі комбінації награні під нього. Ви ж пам’ятаєте, що як тільки він вийшов, то з’явився момент. Володимир погано прийняв передачу, а якби він зробив крок у бік воріт, то з м’ячем зайшов би в них і рахунок одразу міг стати 4:3, а там вже невідомо як би все повернулося. 

Джерело - futsalkiev.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.