ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День третий: Черное море - чемпион! (обновляется)ОдессаОдесса: ФК «Энергия» вырывает золотые медали, лишая «Кристалл» бронзы!Запорожье"Сич Юнайтед" выигрывает Кубок Запорожской области второй раз подряд! (+видео)ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День второй (+видео)Экстра-лигаАнонс півфінальних серій Екстра-лігиВетераныКомментарии представителей команд по итогам первого дня чемпионата Украины «40+» ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День первый (+видео)Сборная УкраиныВладимир Разуванов: «Когда я приехал в Луганск, то понял, что без футзала уже никуда»Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Зараз ми дійшли до точки відліку»ВинницаДмитро Руденко: «Сьогодні на Вінниччині влада повертається до футзалу обличчям» ОдессаМФК «Sea Gate» – экзамены сданы на «отлично»!ВинницаФутбольний тиждень. Випуск 241 (26/04/2017)ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 1-й турУкраинаРозпочався благодійний аукціон на підтримку Василя СимоноваХарьковЛучшие голы 4-го тура 12-го Кубка ХарьковаВинницаЄвген Олійник: «Хотілося б об’єднати в одну команду найсильніших футзалістів Вінниці» ХмельницкийБізнес Преміум-ліга: надрезультативний старт сезонуЭкстра-лигаЦифри і факти: статистика виступів «Урагану» у сезоні 2016/17ДетиПершість України (U-8): «ДЮСШ-25-Legion-ХХІ» переміг у Чорноморську КиевКубок Киева. «Интерсити» забивает десять голов, «Альтернатива» побеждает в серии пенальти, а «ТСП» проходит «Атлетик»

Бізнес Преміум-ліга: надрезультативний старт сезону

Огляд матчів 1-ого туру Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

Ось і дочекалася спортивна громадськість та гравці старту другого за ліком розіграшу Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду, 22-го та 23-го квітня, були зіграні матчі 1-ого туру групової стадії, і навіть примхи небесної канцелярії, яка поперемінно «тішила» то дощем з градом, то снігом, то сонячною погодою не завадили учасникам турніру продемонструвати на майданчику свої кращі якості та потішити численних вболівальників яскравими матчами з великою кількістю забитих м’ячів. Про все це далі у нашому огляді.

У підгрупі «А» програму стартового туру відкривало протистояння між «МПК Поділля» та «МобіФрендом». Довгий час все складалося як не можна краще для більш збалансованих «мобіфрендівців», які повівши у рахунку після голу Вакуха, на куражі створили чимало можливостей, аби розвинути свою перевагу, однак цьому завадили вдалі дії Остяка, який декілька разів відверто врятував «МПК-Поділля» від вірних голів. Його партнери ж подібною марнотратністю не страждали, і спочатку Бондар власним дублем переламав хід поєдинку на користь його номінальних господарів, а невдовзі Діброва точним ударом зняв усі питання щодо переможця – 3:1 на користь «МПК-Поділля». Матч між «Носорогом» та «Інтерпродсервісом» без перебільшення можна назвати головною окрасою всього ігрового вік-енду. З перших хвилин суперники розпочали діяти, що називається «без захисту», і за таких умов вирішальною стала більша зіграність та тактична вишколеність «синіх», в складі яких солював Панькевич. «Носорог» вів за собою неперевершений Ціпко, який в звітній грі розродився покером, двічі змусивши капітулювати Іщука красивими ударами зі штрафних, але його зусиль в цій гольовій перестрілці номінальним господарям вистачило лише на те, аби підсолодити гіркоту власної поразки – результативна перемога «Інтерпродсервіса» з рахунком 9:5.

У підгрупі «В» лідерство за підсумками першого туру захопило «Ауді», яке з «сухим» рахунком переграло «Lifecell». З перших хвилин «автомобілісти» заволоділи територіальною перевагою, але переграти Сандулова гравцям «Ауді» все ніяк не вдавалося. «Lifecell» ж відповідав здебільшого швидкими контратаками, і реалізуй свій забійний момент Іщук на останніх секундах першого тайму, можливо все б для номінальних гостей склалося по-іншому, але «чорних» врятувала стійка. Поступово атакувальний натиск «Ауді» ставав все більш відчутним, і кількість переросла в якість на 39-ій хвилині, коли дублем протягом кількох секунд відзначився Загребельний. Це додало впевненості номінальним господарям, і невдовзі Савчук двома «ударами милосердя» закріпив успіх своєї команди – 4:0 на користь «Ауді». У іншому матчі цієї групи гольовою феєрією потішили вболівальників «ARTY Sport» та «Меблі-Лідер», які на двох відразу забили 14 м’ячів. У неймовірно видовищному поєдинку вирішальною стала командна злагодженість «артистів», які успішно застосовуючи швидкі переходи від оборони до атаки дотиснули опір «Меблі-Лідера», який головний акцент робив на індивідуальні дії гравців «групи атаки» – результативна перемога «ARTY Sport» з рахунком 8:6.

У підгрупі «С» першою йде після стартового туру «Алея Взуття», яка розпочала турнірну ходу з перемоги над «Монолітом». Сміливо можна стверджувати, що в звітній грі глядачі побачили два різні тайми. В першій 25-ти хвилинці на майданчику солювала «Алея», в складі якої найбільше «феєрив» Котенков, забивши чотири «сухі» м’ячі у ворота свого суперника і зробивши більш ніж вагому заявку на підсумковий успіх. Щоправда, «Моноліт» і не думав здаватися, і проявивши характер після перерви міг цілком врятуватися від поразки, однак дива воротарської майстерності Караіма, який вийшов переможцем у низці очних дуелей із нападниками «монолітівців», дозволила зберегти переможний результат номінальним господарям – результативна перемога «Алеї Взуття» з рахунком 6:3. У іншому матчі цієї групи зустрічалися її головні фаворити – «Лунтік» та «Червона Зірка». З перших хвилин на майданчику можна було спостерігати в’язку позиційну боротьбу, у якій привабливіше виглядали більш загартовані турнірними боями «червоні», однак їх атакам вперто бракувало останнього удару. «Лунтік» ж поступово зумів нав’язати свою гру та продемонструвати високу реалізацію створених гольових нагод. Героєм зустрічі став Радюк, який прийняв активну участь в першому та третьому м’ячах. Між ними відзначився Пушкар, холоднокровно перегравши у ближньому бою Януша після вдалої гри у відборі. В підсумку – дещо сенсаційна, однак цілком заслужена перемога «Лунтіка» з рахунком 3:0, яка робить підопічних Сергія Заболотного головним фаворитом у боротьбі за першу сходинку у квартеті «С».

У підгрупі «D» надпереконливо стартував чинний переможець турніру, «Динамо-ГУНП», який розпочав захист свого титулу із розгромної перемоги над «Зооветпромом-Поділля». Підопічні Миколи Сохорука в усіх ігрових компонентах переважали свого суперника, і «на класі» провівши у ворота Закревського сім «сухих м’ячів на будь-який смак вибагливої публіки, зняли усі питання щодо переможця дуелі ще задовго до фінального свистка. «Ветеринари» ж не виглядали так безнадійно, як це демонструє підсумковий результат на табло, і могли як мінімум підсолодити гіркоту власної поразки бодай голом престижу, однак цьому завадили декілька яскравих сейвів Восканяна – 7:0 на користь «Динамо-ГУНП». А ось поєдинок між «Toshiba» та «UBC» видався куди цікавішим. Довгий час на майданчику домінувала «Тoshiba», яку вів за собою досвідчений Михайленко, однак володіючи перевагою у три забиті м’ячі підопічні Юрія Болістовського, мабуть, повірили у те, що перемога від них вже нікуди не дінеться і дещо «збавили оберти». Певна самовпевненість ледве не обернулася крахом для однієї з найбільш маститих за складом команд турніру, а «UBC» завдяки голам Сьоміна та Палійчука зумів скоротити розрив у рахунку до мінімального та відродити інтригу в матчі, однак на більше у підопічних Олександра Дрижі банально не вистачило часу – «валідольна» перемога «Toshiba» з рахунком 4:3.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ МАТЧІВ 1-ОГО ТУРУ

«МПК-Поділля» – «МобіФренд» – 3:1 (0:1)
Голи: Бондар (31, 45), Діброва (48) – Вакух (21)

Гравець матчу – Бондар («МПК-Поділля»)
Воротар матчу – Остяк («МПК-Поділля»)

«ARTY Sport» – «Меблі-Лідер» – 8:6 (2:1)
Голи: Стецюк (1, 34), Шевчук (9), Гончар (28, 39), Жмурко (41), Присяга (43), Марчук (49) – Суєцький (16, 29), Вороністий (33), Машталер (47), Кравець (48), Гончар (48, аг.)

Гравець матчу – Марчук («ARTY Sport»)
2-ий гравець матчу – Стецюк («ARTY Sport»), Машталер («Меблі-Лідер»)

«Алея Взуття» – «Моноліт» – 6:3 (4:0)
Голи: Данілов (3), Котинков (10, 20, 43), Кісіль (25), Рибак (37) – Слобода (28), Дарченко (38, 48)

Гравець матчу – Котинков («Алея Взуття»)
2-ий гравець матчу – Данілов («Алея Взуття»), Слобода («Моноліт»)
Воротар матчу – Караім («Алея Взуття»)

«Toshiba» – «UBC» – 4:3 (1:1)
Голи: Михайленко (6, 29), Ягринець (26, аг.), Луцюк (28) – Сокирко (15), Сьомін (31), Палійчук (45)

Гравець матчу – Михайленко («Toshiba»)
2-ий гравець – Палійчук («UBC»)
Воротар матчу – Куляк («UBC»)

«Зооветпром-Поділля» – «Динамо-ГУНП» – 0:7 (0:2)
Голи: Колесников (10, 48), Сторожук (14), Бабій (27, 40), Березовський (44), Бойчук (46)

Гравець матчу – Бабій («Динамо-ГУНП»)
2-ий гравець матчу – Колесников («Динамо-ГУНП»)
Воротар матчу – Восканян («Динамо-ГУНП»)

«Ауді» – «Lifecell» – 4:0 (0:0)
Голи: Загребельний (39, 39), Савчук (43, 50)

Гравець матчу – Загребельний («Ауді»)
2-ий гравець матчу – Савчук («Ауді»)
Воротар матчу – Сандулов («Lifecell»)

«Носорог» – «Інтерпродсервіс» – 5:9 (3:5)
Голи: Ціпко (11, 19, 31, 48), Молодих (22) – Панькевич (6, 18, 34), Віхренко (7), Первеєв (12, 20), Черняк (35), Нік (47, 49, пен.)

Гравець матчу – Панькевич («Інтерпродсервіс»)
2-ий гравець матчу – Ціпко («Носорог»)
Воротар матчу – Балабанов («Носорог»)

«Лунтік» – «Червона Зірка» – 3:0 (0:0)
Голи: Подвисоцький (42), Пушкар (43), Ліщук (48)

Гравець матчу – Радюк («Лунтік»)
Воротар матчу – Пилипчук («Лунтік»)

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Новости

Хмельницкий
Преміум-ліга серед ветеранів: подвійний чемпіонський тріумф «Ротора»

Огляд заключних матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB” Ось і добіг до свого логічно...

Хмельницкий
Преміум-ліга серед ветеранів: все найцікавіше тільки розпочинається

Огляд заключних матчів 4-ого туру та стартових поєдинків 5-ого туру Все цікавіше розгортається розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією ...

Хмельницкий
Преміум-ліга серед ветеранів: стартові успіхи «Хлібника» та «Менса», бойова нічия у «дербі Ротора»

Огляд стартових матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу серед ветеранів Минулого вік-енду, 25-ого та 26-го березня, стартував другий за ліком розіграш Преміум-ліги ...

Хмельницкий
Преміум-ліга: синхронні успіхи фаворитів у стикових матчах та чемпіонство «Фахівця»

Поступово наближається до свого логічного завершення розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області....

Хмельницкий
Хмельниччина. Преміум-ліга. Символічні збірні заключних матчів 1/2 фіналу плей-офф

Прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області сформувала символічні збірні кращих гравців за підсумками чергових матчів Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзал...

Хмельницкий
“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 17

Надаємо Вашій увазі черговий випуск програми про розіграш Преміум-ліги відкритого Чемпіонату (Кубку) Хмельницького з футзалу від інформаційних партнерів турніру – телеканалів “Ексклюзив” та “ТВ7+” ...

Хмельницкий
Преміум-ліга. Дивізіон 1. Статистика після стартових матчів вирішальних серій плей-офф

Надаємо Вашій увазі усі статистичні дані після стартових матчів вирішальних серій плей-офф у дивізіоні 1 Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу   ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ...

Хмельницкий
Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» виходить вперед у фінальній серії плей-офф дивізіону 1

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB” Наближається до логічного завершення розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціаці...

Хмельницкий
Чемпіонат України серед юнаків 2002-2003 років народження. Результати жеребкування фінальної частини + КАЛЕНДАР

З 13-го по 16-е березня Хмельницький прийме фінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 років народження. Впродовж чотирьох днів, з 13-го по 16-е березня, у Хмельницькому відбув...

Хмельницкий
Преміум-ліга: фіналістів плей-офф у дивізіоні 1 визначать треті матчі півфінальних серій

Огляд матчів ігрового вік-енду у дивізіоні 1 Поступово виходить на фінішну пряму розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзал...

Хмельницкий
Шкільна футзальна ліга Хмельницького: тріумфи НВК №2 та Гімназії №2

Завершився  п’ятий за ліком розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара Став надбанням історії  п’ятий за ліком розіграш Шкільної футзальн...

Хмельницкий
Преміум-ліга: визначились пари півфіналістів плей-офф у дивізіоні 1

Боротьбу за головний трофей у найсильнішому дивізіоні Преміум-ліги продовжать «Феміда-Старлайф», «Динамо-ГУНП», «Газовик» та «Арсенал-Ротор» Продовжується пора вирішальних матчів у розіграші Премі...

Хмельницкий
Преміум-ліга: заключні ігри 1/4 фіналу плей-офф в дивізіоні 1 у режимі LIVE!!!

Надаємо Вашій увазі розклад трансляцій чергових матчів Преміум-ліги відкритого Чемпіонату (Кубку) Хмельницького з футзалу сезону 2016/2017 років ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАН...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.