Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Бізнес Преміум-ліга: перша поразка чемпіона та злість UBC (+відео)


«Інтерпродсервіс», «МПК-Поділля», «Лунтік» та «Алея Взуття» здобувають другі перемоги та достроково виходять у плей-офф + ФОТО

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

Набирає обертів розіграш Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 29-го квітня, матчами у групах «А» та «С» стартував другий тур групової стадії. Зіграні поєдинки сповна потішили численних вболівальників яскравою грою, але ось в плані несподіванок якось не склалось – команди, які святкували перемоги в стартовому турі, повторили свій успіх і у другий ігровий день, достроково здобувши путівки до плей-офф. Про все це далі у нашому огляді.

У підгрупі «А» закріпився на першій сходинці «Інтерпродсервіс», який у матчі-відкритті ігрового вік-енду переграв «МобіФренд». Розпочали гру суперники «без розвідки», і до першого забитого м’яча у протистоянні справа дійшла досить швидко. Його автором став Панькевич, який «на паузі» обігравши голкіпера влучно пробив впритирку із стійкою, на що «МобіФренд» майже миттєво відповів швидким контрвипадом, який результативно завершив Гаєвський. Далі на майданчику розпочалися справжні «гойдалки», у яких суперники мали рівні шанси, однак реалізувати свої забійні можливості «червоні» не зуміли: Трембач не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, пробивши поруч із стійкою у завершальній стадії, а невдовзі Паштепа став творцем диво-сейву, парирувавши «мертвий» м’яч після удару впритул від Вакуха. «Інтерпродсервіс» ж свої нагоди втілював у голи: Самолига, переправивши м’яч у сітку після чудової навісної передачі з глибини вивів вперед у рахунку номінальних господарів, а під завісу першого тайму Троян, з кількох метрів розстрілявши порожній кут після скидки Гарбара, довів перевагу «Інтерпродсервіса» до двох забитих м’ячів – 3:1. Коли після перерви Гарбар записав в додачу до «асисту» і забитий м’яч, здавалося, що інтрига в зустрічі вмерла, однак «МобіФренд» зумів продемонструвати характер та завдяки влучним ударам Єременка та Герасимчука скоротити розрив до мінімуму, проте на більше зусиль «червоних» не вистачило. Панькевич та Віхренко, вразивши по черзі ворота Мазура протягом 48-ої хвилини зняли усі питання щодо переможця, а ось прийти в себе після такого «подвійного удару» до завершення зустрічі гравці «МобіФренда» так і не зуміли – 6:3 на користь «Інтерпродсервіса», який має у своєму активі 6 очок із 6 можливих.

А ось інший поєдинок у підгрупі «А», у якому зустрічалися «МПК-Поділля» та «Носорог», видався не таким результативним. Долю переможця вирішив єдиний гол, автором якого на 20-ій хвилині став Павлючок, виявившись першим на добиванні після дальнього удару Бондаря. Надалі у не дуже багатому на події матчі «носороги» цілком могли як мінімум зачепитися за нічию, однак завадив цьому Остяк, двічі врятувавши свою команду від вірних голів після непростих ударів Ціпка та Туменка, а далі по черзі перевірили на міцність каркас воріт Ціпко та Трохимчук. Не надто видовищний поєдинок завершився перемогою «МПК-Поділля» із рідкісним як для міні-футболу рахунком 1:0, яка вивела Бондаря та компанію у плей-офф за тур до завершення групової стадії, а головна увага вболівальників була прикута здебільшого харизматичному маскоту «Носорога», який своєю енергетикою частенько «заводив» публіку.

У підгрупі «С» відкривав програму 2-ого туру двобій між «Лунтіком» та «Монолітом». Розпочався він у в’язкій позиційній боротьбі, і як відомо у таких випадках перший забитий м’яч вирішує якщо не все, то багато чого. Пощастило його забити «лунтікам», а саме Коненку, який після скидки Радюка з кількох метрів проштовхнув сферу повз голкіпера. Після цього психологічна впевненість була на боці «салатових», в складі яких солював Пушкар, який в красивому стилі оформивши дубль, довів рахунок до розгромного, на що «Моноліт» відповів точним ударом Слободи, дещо відродивши інтригу в матчі. Але жила вона недовго: Ліщук, більярдним ударом в кут завершивши швидкий перехід від оборони до атаки вже доволі швидко повернув перевагу «Лунтіка» у три забиті голи. Як пізніше виявилося, цей гол став останнім у матчі, а фінальний свисток арбітра зафіксував вікторію підопічних Сергія Заболотного, які із стовідсотковим показником за підсумками двох турів утримують пальму лідерства у квартеті під літерою «С».

Не втрачає також залікових балів, але йде другою за рахунок гіршої різниці забитих та пропущених м’ячів «Алея Взуття», яка у заключній грі 2-ого туру в підгрупі С» здолала «Червону Зірку». Перший гол у зустрічі став досить курйозним, а його автором став Сироватко, необачно зрізавши сферу у власні ворота після силового прострілу з флангу, але вже доволі швидко Третьяков видав на гора чудовий сольний прохід, впродовж якого ефектно обіграв на швидкості двох захисників, а завершив свій стрімкий рейд точним ударом метрів з 8-ми – 1:1. Але рівновага зберігалася недовго: спочатку Данілов, заставши дальнім ударом зненацька Януша, знову вивів вперед у рахунку «алею», а під завісу першого тайму Котенков, завершивши результативно швидку багатохівку своєю команду, довів перевагу номінальних гостей до двох голів. Забивати і міг Радзвіл, але його удар з пенальті вдалося парирувати Янушу. «Червона Зірка» і не думала здаватися, і Сироватко, влучно пробивши в нижній кут після ефектної «стіночки» із Третьяковим подарував надію своїй команді – 2:3. Заключні хвилини ознаменувалися яскравою грою «від ножа», по якій кращими були голкіпери обох команд. Караім та Януш «тягнули» буквально усе, що летіло у ствір їх володінь, а рахунок на табло так і залишився незмінним – мінімальна перемога «Алеї Взуття» з рахунком 3:2, яка святкуючи вже другу звитягу поспіль за тур до завершення групової дистанції оформлює перепустку у плей-офф.

Напередодні заключного туру групової стадії залишилася лише одна вакантна путівка до плей-офф.

Відкривав програму ігрової неділі стартовий матч 2-ого туру у підгрупі «B», в якому зустрічалися «Lifecell» та «ARTY Sport». Розпочали гру суперники досить жваво, однак втілили свої моменти у голи їм не вдавалося досить довго, поки під завісу першого тайму Стецюк ударом з гострого кута не застав зненацька Сандулова. Забитий «гол у роздягальню» значно додав впевненості у власних силах «артистам», які після перерви вже дуже швидко зусиллями Гончара, який виявився в потрібному місці та в потрібний час після швидкого розіграшу ауту, і подвоїв перевагу номінальних гостей, однак «Lifecell» і не думав опускати руки, і протягом 32-ої хвилини зумів двічі змусити капітулювати Сікору та повернути інтригу в матчі. Спочатку один гол відквитав Янчук, виявившись першим на добиванні після потужного пострілу Іщука, а через декілька секунд поринув у обіймах партнерів і Власов, з кількох метрів «замкнувши» дальню стійку після прострілу активного Іщука – 2:2!!! «ARTY Sport» вже дуже швидко повернув перевагу у рахунку завдяки голу Марчука, однак радість «блакитних» була недовгою: Янчук, вдотик пробивши точнісінько у верхній кут після скидки того ж Іщука (відмічаємо його три «асисти» у матчі – прим. автора), знову відновив рівновагу. В останні хвилини основні події проходили здебільшого на половині «Lifecell», у рамці воріт якого дива реакції демонстрував Сандулов, витягнувши декілька «мертвих» м’ячів, проте зреагувати на холоднокровний постріл Шевчука з дабл-пенальті на 48-ій хвилині він не зумів. Як пізніше виявилося, цей гол і став вирішальним – непроста перемога «ARTY Sport» з рахунком 4:3, яка стає для них вже другою поспіль і достроково дарує перепустку до плей-офф.

Вдруге перемогло у підгрупі «В» та зберегло лідерську позицію «Ауді», яке в 2-ому турі здолало у результативному поєдинку «Меблі-Лідер». Початок матчу пройшов за помітної переваги «чорних», і здавалося, що розгрому їх суперникам в цій грі не уникнути, оскільки у «Ауді» виходило на майданчику майже все, а солював Савчук, який спочатку створив усі передумови для голу Галкіну, а потім і сам оформив дубль. Віддамо належне «меблевикам», які завдяки диво-голам Мельничука та Вороністого (фантастичні удари у верхні кути були з розряду тих, які парирувати просто неможливо), відродили інтригу, але розвинути свій успіх їм не судилося. У рівній грі вирішальною стала більша зіграність та індивідуальна майстерність «автомобілістів», які до фінального свистка ще чотири рази змусили Гулу виймати м’яч із сітки власних воріт, а ось «Меблі-Лідер» зумів відповісти лише двома гольовими спробами та неймовірною імпульсивністю власних гравців. Саме за її «прояви» під завісу зустрічі з майданчика був вилучений Кравець, а номінальні гості спокійно довели справу до переможного завершення – 7:4 на користь «Ауді», яке також здобуває путівку до плей-офф.

Найбільший інтерес викликала очна битва лідерів підгрупи «D» та одних з головних фаворитів турніру – «Динамо-ГУНП» та «Toshiba». Розпочався матч «без розвідки», і вже на 5-ій хвилині Заєць, виявившись першим на добиванні після удару Федорка, вивів вперед у рахунку «динамівців», але їх суперник, продемонструвавши характер та неймовірну тактичну гнучкість ще до перерви зумів переломити хід подій на свою користь. Всередині першого тайму відновив статус-кво Луцюк, втіливши у гол силовий простріл з флангу від Михайленка, а «вишенькою на торті» став шикарний гол Розпаченюка, який після довгого вводу від Алексейчука ефектно вдотик п’ятою поцілив поміж ніг голкіперу. Після перерви рахунок на табло міг змінитися не один раз, але завадили цьому неймовірні дії голкіперів обох команд. Більше роботи було у Попроцького, який щоразу змушував хапатися за голову від розпачу Цилепу, Бідюка та Побережника, неодмінно виходячи переможцем у очних дуелях із представниками «групи атаки» «Toshiba», у рамці воріт яких не «відставав» від свого колеги Алексейчук, парирувавши «мертві» м’ячі після ударів Сохорука та Колесникова з близької дистанції. Останні хвилини «динамівці», в надії врятуватися від поразки, проводили з п’ятим польовим, і цілком могли зачепитися як мінімум за нічию, однак за «білих» зіграв каркас воріт, який потривожив своїм ударом активний Колесников. В підсумку – 2:1 на користь «Toshiba», яка здобуваючи другу перемогу поспіль достроково здобуває першу сходинку у квартеті під літерою «D».

А ось «Динамо-ГУНП» ця поразка опустила з першого місця відразу на третє, оскільки в іншому матчі 2-ого туру у цій підгрупі «UBC» влаштував справжній розгром «Зооветпрому-Поділля»Підопічні Олександра Дрижі, яка в стартовому турі зазнали прикрої поразки у протиборстві із «Toshiba», в другий ігровий день турніру сповна виплеснули свою спортивну злість на своєму супернику. З першої і до останньої хвилини гра проходила за цілковитої переваги «UBC», а у ворота Закревського залетіло відразу шістнадцять м’ячів, які забивалися на будь-який смак вибагливої публіки. Справжнім злим генієм «ветеринарів» став  Богдан Палійчук, який залишивши у воротах «Зооветпрома-Поділля» вісім власних результативних «автографів» одноосібно очолив рейтинг бомбардирів, а його вдалий почин сповна підтримали й інші гравці «групи атаки» «UBC»: Ягринець та Патоїшин оформили дублі, а Ісхаков розродився хет-триком. «Зооветпром-Поділля» зумів ж підсолодити гіркоту власної поразки лише трьома результативними ударами – 16:3 на користь «UBC», яке завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів випереджає «Динамо-ГУНП» та виходить на друге місце в квартеті «D», і саме у їх очному протистоянні в останньому турі і вирішиться доля останньої вакантної путівки до стадії плей-офф.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.