Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Онлайн-трансляції четвертих матчів 1/2 фіналу плей-офДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Онлайн-трансляції третіх матчів 1/2 фіналу плей-офЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після перших матчів 1/2 фіналу плей-оффОстальной мирЯк козаки у фіналі Кубка Німеччини проти бразильців гралиЛьвовЛітній чемпіонат Львова: анонс матчів другого туруЭкстра-лигаОбойтись без риска. Почему Титан-Заря не оставила Пичкурова тренеромЗапорожьеВиталий Николаенко: "Сезон был как никогда насыщенным" (+видео)КиевКубок Киева. "Альтернатива" второй год кряду шагает в финал! (+видео)Всеукраинский финал АФЛУОсобенности национального футзала: о Всеукраинском финале, обещаниях руководства АФУ, Joma и провинциальных лохах. Часть перваяВетераныВетераны 40+: сюжет Николая Алексеева о финальном этапеУкраинаРуслан Слободянюк: «Моя заповітна мета – досягти успіху в футзалі»Экстра-лигаПичкуров не будет тренером Титан-Зари в следующем сезонеЛьвовБогдан Мельник: У літньому чемпіонаті «Здвиг» побореться за медаліХмельницкийПреміум-ліга. Дивізіон 1. Думки представників команд про сезонУжгородУжгород: "Проспект" перемагає "Алекс" у битві за Суперкубок (+відео)Экстра-лигаЦифри і факти: статистика виступів CК «Сокіл» у сезоні 2016/2017ХмельницкийТовариський матч. “Сокіл” – “Епіцентр К” (Чернівці) – 14:3 (+відео)

Чемпіонат Бердичівщини: “Штурм” виривається у лідери Вищої ліги

У Палаці спорту «ЛАВ» триває Відкритий Чемпіонат Бердичівського району з футзалу. Чергові матчі у Вищій та Першій лігах були зіграні у суботу та неділю, 11 та 12 лютого.

У Першій лізі доволі несподівано знову поступився лідер – «Прогрес». Кривдниками «заводчан» став «Арсенал» з Гардишівки. Ця поразка «Прогреса» дозволила команді «SWS-Бердичів» зрівнятися з ними за кількістю набраних пунктів. У обох команд по двадцять два набраних пункти і вони є лідерами турнірної таблиці. З другого на третє місце спустилась команда «SEMUNITED» з Семенівки, у них дев’ятнадцять очок. Також у лідируючій групі команд знаходяться «Сав-Транс» та «ОРТЕК».


У Вищій лізі вперше зазнав поразки один із лідерів Чемпіонату – «Пивзавод». «Пивовари» поступилися ФК «Кармель» з рахунком 2:3. У свою чергу одноосібним лідером Чемпіонату став «Штурм», після двох перемог на «Кармелем» та «Спортіксом» у команди військовослужбовців двадцять шість набраних пунктів. На три менше і друга сходинка у турнірній таблиці у «Пивзаводу». Третє місце займає «East West», у них в активі дев’ятнадцять набраних пунктів. Також у лідируючій групі команд знаходяться ФК «Кармель» та «Дніпровуд».
 

До завершення турніру залишилося зіграти чотири тури у Вищій лізі та три тури у Першій лізі. Наступні матчі відбудуться у суботу та неділю, 18 та 19 лютого.

Календар матчів 18 та 19 лютого

Вища ліга
11 тур. 18.02
13:10 «Штурм» – «Верам»
14:00 «EastWest» – «Пивзавод»
14:50 ФК «Кармель» – «Фортуна»
15:40 «Спортікс» – «Дніпровуд»

12 тур. 19.02
12:20 «Верам» – «Пивзавод»
13:10 «EastWest» – «Спортікс»
14:00 «Фортуна» – «Штурм»
14:50 ФК «Кармель» – «Дніпровуд»

Перша ліга

11 тур. 18.02
09:00 “Арсенал” – “Леон”
09:50 Три Ведмеді – Прогрес
10:40 Ортек – DOORWOOD
11:30 SEMUNITED – Олімпік
12:20 ФК “Хажин” – AYAS

12 тур. 19.02
09:00 Сав-Транс – Леон
09:50 Ортек – ФК “Хажин
10:40 Три Ведмеді – Фортуна
11:30 SWS-Бердичів – Олімпік

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.