ДнепровскаяДнепр: анонс финала Кубка областиПреміум-ліга: «Кардіфф» вдруге перемагає «АВІСТ-Красилів» у фіналі Кубку та здобуває головний трофей!ДнепрДнепр. Дивизион А. 14-й тур. ОбзорыОдессаОдесса. Премьер-лига. 14 тур. Первое поражение «МКВ» и победа «Фаэтона» в центральной игреОдессаОдесса, Высшая лига: тяжелые победы лидеров и неугомонный Дмитрий БахитовИвано-ФранковскАМФІФО, Вища ліга: лідери перемагаютьСумыСуми. Вища ліга. 13-й тур. ОглядиХмельницкийПреміум-ліга: завершився груповий етап у дивізіоні 1СумыСуми: кращі голи минулого уїк-енду 11-12 лютогоЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи СЖитомирскаяЖитомир: "ІнБев-Полісся" наближається до "золота", "Енергія" бере "бронзу"ВетераныЖитомир: ветерани виходять на стартЗакарпатскаяУжгород, 5-й тур: коли результативність зашкалюєХарьковХарьков: «Монолит» и «Слобода» - в полуфиналеЧерновицкаяУ Відкритому чемпіонаті Чернівців з футзалу 2016/17 змінився лідерЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 13 тур. ВідеооглядиДетиНа шкільному турнірі завершився третій тур основного етапуЗапорожьеЗапорожье, Премьер-лига. 14-й тур. ОбзорыХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура 11-го Кубка ХарьковаКропивницкаяКропивницький: ремонт спортшколи

Житомир: "ІнБев-Полісся" наближається до "золота", "Енергія" бере "бронзу"


Центральний матч Вищої ліги та й всього Чемпіонату, у якому зійшлися чинний Чемпіон ФК «Атлет-Житомир» та ФК «ІнБев-Полісся», завершився абсолютним фіаско «атлетів» – 4:0. Такий результат якщо і не визначив чемпіона міста, то максимально наблизив футзалістів Соколовського до цього звання. Не меншу глядацьку аудиторію зібрав матч за третє місце, у якому «Енергія» захищала свою третю сходинку від посягань конкурентів. «Енергетики» своє завдання виконали, здолавши непоступливий «Коростень» з рахунком 4:2, і завдяки перемозі стали недосяжними у турнірній таблиці для своїх переслідувачів. З таким самим рахунком «Візаж» здолав «Грантех-Галант», а в іншому матчі туру «Медик», програючи після першого тайму «Форці» два м’ячі, у другому врятував нічию завдяки дублю Свєсти.
 


СК «Візаж» – «Грантех-Галант» 4:2 (0:0)

Голи: Гавришенко 31, 36, 38, – -39; Зорнік 35; – Шмайхель 26; Яворський 32;

Попередження: Зорнік, Гавришенко – Шмайхель

«Медик» – ФзК «Форца» 2:2 (0:2)

Голи: Свєста 24, 40; – Оніщук 3; Меліченко 19;

Попередження: Трохліб – немає

ФК «ІнБев-Полісся» – ФК «Атлет-Житомир» 4:0 (0:0)

Голи: Горло 23, 30; Мосійчук 35; Саківський 38;

Попередження: Яблонько, Марцун – Сорокін, Алєксєєв, Куделькін, Литвиновський

«Коростень» – «Енергія» 2:4 (1:0)

Голи: Гаєвський 9; Скорода 30; – Тарасюк 22, 35; Слюсар 30; Нечипоренко 36;

Попередження: Скорода – немає

 

У першій лізі «Кіфа» знову забила п’ять м’ячів і знову програла – переможну ходу християнського клубу зупинив «Персей», у складі якого сімома забитими м’ячами відзначився Дорош. Інші матчі такою зливою голів вболівальників не порадували. Наприклад, «Батьківщина Молода» обмежилась трьома забитими м’ячами у ворота «Штурму», а «Кварі» у матчі з ФК «ІнБев-Полісся-2» для перемоги вистачило чотирьох голів – перемога Кварацхелії і компанії 4:1. Ідентичний результат було зафіксовано і у центральному матчі першої ліги, де «ГазМяс» завдяки бліц-кригу на початку другого тайму приголомшив лідера «Водоліїв». Попри поразку «Водоліїв», розстановка сил на верху турнірної таблиці не змінилась, хіба що «Персей» і «ГазМяс» скоротили відставання від лідера до одного пункту, але вся боротьба ще попереду.
 

ХСК «Кіфа» – «Персей» 5:9 (2:7)

Голи: Сікайло 9; Скомський 13; Овчаров 30, 30, 38; – Дорош 8, 11, 11, 14, 18, 25, 28; Остапенко 17; Контефт 19;

Попередження: немає – Голомах, Лавріченко, Сірий

Як і у матчі першого кола «Персей» з «Кіфою» вирішили підтримати своє реноме надрезультативних команд і почали забивати голи з самого початку матчу. Так після нетривалої пристрілки Дорош відкрив рахунок у грі, на що у господарів голом відповів Сікайло. Той-таки Дорош вирішив ускладнити задачу гравцям «Кіфи» й протягом однієї хвилини двічі вразив ворота суперника. Відповідати у господарів взявся Скомський та його голу виявилося замало, тим паче, що Дорош не зупинився на досягнутому і ще у першому таймі оформив пента-трик. До погрому «Кіфи» також долучились Остапенко з Контефтом, а тому на перерву команди пішли за рахунку 7:2 на користь «Персея».

Другий тайм «Кіфа» почала грою у п’ять польових, але перш ніж така тактика дала свій результат, господарі пропустили ще двічі. Лише після того, як невтомний Дорош довів рахунок до 9:2, гравець «Кіфи» Овчаров зумів скоротити розрив у рахунку до п’яти голів. А підсумковий третій гол Овчарова наприкінці матчу став лише слабкою втіхою для господарів – 9:5 Дорош практично самотужки перемагає «Кіфу».

«Батьківщина Молода» – ФзК «Штурм» 3:0 (1:0)

Голи: Виговський 19, 29; Охріменко 26; – Штоюнда -22;

Попередження: Свінціцький – немає

ФК «ІнБев-Полісся-2» – «Квара» 1:4 (0:2)

Голи: Кожанов 25; – Кварацхелія 15; Городнюк 17; Ляшевич 27; Приймак 29;

Попередження: немає – Ляшевич, Приймак

Вилучення: Паламарчук – немає

Гості почали матч першим номером й у самому дебюті гри мало не повели у рахунку після виходу віч-на-віч Горбачевського. Проте активність гостів поступово згасла й ініціатива перейшла до господарів, які один за одним почали створювати гольові нагоди біля чужих воріт. Враховуючи, що «Квара» грала без свого основного воротаря Іванова, Перегуда, який зайняв місце у воротах, зі своєю задачею впорався на відмінно. Стримавши натиск гравців ФК «ІнБев-Полісся-2», гості забили – постріл Кварацхелії у ближній кут став результативним. А на перерву «Квара» пішла за переваги в два м’ячі завдяки голу Городнюка під завісу тайму.

Свій гол «ІнБев-Полісся-2» забив уже у другому таймі. Нарешті пробити воротаря «Квари» вдалося Кожанову, чий удар точно в кут скоротив розрив у рахунку. Та на таку спритність гравців «ІнБев-Полісся-2» гості відповіли голом Ляшевича зі штрафного, а невдовзі Приймак реалізував свій вихід віч-на-віч і довів рахунок до 4:1. Господарі додали обертів й притисли суперника до власних воріт, та попри всі старання футзалістів Крота, рахунок залишався незмінним. Врятувати матч господарям не допомогла навіть гра в п’ять польових – поразка 4:1.

«Водолії» – «ГазМяс» 1:4 (0:0)

Голи: Данюк 27; – Михайленко 23; Невмержицький 24, 35; Харчук 25;

Попередження: немає – Бондарець

Команди, хоча і почали матч на пристойних швидкостях, гольовими моментами вболівальників практично не балували. Загалом же у першому таймі суперники більше зосередились на боротьбі за територіальну перевагу і які тільки ключі не підбирали до воріт один одного, жоден із них не підійшов, а тому і на перерву команди пішли за нульової нічиєї.

Нарешті порушити гольову тишу команди спромоглися у другій 20-хвилинці – дебютний гол у матчі організували лідери «ГазМясу» Селюченко і Михайленко, які вдало розіграли стандарт, а за мить Невмержицький подвоїв перевагу своєї команди. Поки «Водолії» збиралися з думками, Харчук дальнім пострілом не залишив шансів воротарю суперника – 3:0. Лише після цього «Водолії» спромоглися на гол, автором якого став Данюк. Та розвинути свій успіх господарям не вдалося, адже невдовзі Невмержицький відправив у ворота четвертий м’яч. «Водолії» пішли на фінальний штурм, змарнували чималу кількість гольових нагод, та забити так і не спромоглися – поразка 4:1.



Джерело - 
futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.