Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

«Епіцентр К3» - бронзовий призер Першої ліги

У третьому матчі «бронзової» серії чемпіонату України серед команд Першої ліги київський «Епіцентр К3» здолав одеський «Епіцентр К Авангард» і став володарем бронзових медалей.
 

Одесити, які напередодні зазнали розгромної поразки, через що у «бронзовій» серії відбувся третій матч, забили першими. Це мало означати, що підопічні Павла Ардаковського зробили висновки зі своєї програної гри. Але столичні «будівельники» своїми двома голами (один з них виявився авто голом Свірідова) дуже швидко схилили шальки терезів на свою користь. А трохи згодом, завдяки голу Сандецького, закріпили свою перевагу.

Після того, як Сандецький у другому таймі оформив дубль, «Епіцентр К3» став ще ближче до «бронзи». Але вже після екватору другого тайму гостям з Одеси вдалося скоротити різницю в рахунку до двох м’ячів. Одесити спробували оживити гру і випустили п’ятого польового. Але всі плани представників Південної Пальміри порушив Нестерук, який зробив рахунок 5:2 на користь «К3». Однак, останнє слово у цій «бронзовій» серії сказали гості: Федосюк оформив дубль, але цим він тільки підсолодив гіркоту поразки своєї команди у серії.

Таким чином, «Епіцентр К3» завоював бронзові медалі, а «Епіцентр К Авангард» фінішував четвертим. Нагадаємо, що чемпіоном Першої ліги став «СумДУ», який у фінальній серії до двох перемог здолав одеський «Делівері».

«Епіцентр К3» (Київ) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 5:3
Голи:
Демиденко (4), Свірідов (5 – автогол), Сандецький (16, 25), Нестерук (36) – Федосюк (3, 39), Леонов (33)
Попередження: Шуст (9) – Жеріков (25)
Рахунок у серії – 2:1

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.