Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікування

"Моноліт" - володар Першого відкритого "Кубка Козятина"!

Цього вік-енду завершився Перший відкритий “Кубок Козятина” із міні-футболу на відкритих майданчиках серед аматорів. В період із 17 вересня до 12 листопада турнір гостинно приймав спортивний майданчик “Фаворит”, вул. Грушевського, 23, м. Козятин. Організований турнір Федерацією інтелектуально-спортивних ігор (м. Вінниця), Відділом фізичної культури та спорту Козятинської міської ради за активного сприяння Вінницької обласної Асоціації міні-футболу (футзалу). 

В груповому відбірковому етапі стартувало сім колективів, що представляли Козятинщину та обласний центр. Так, випробували свої сили команда “Експрес” (м. Козятин), команда Козятинської Асоціації учасників бойових дій та АТО, “Моноліт” (м. Козятин) а також “Вінниця-Молодіжна-2” та “Олімп”(м. Вінниця). 

До півфіналів пробились чотири команди, що були розподілені на пари, згідно регламенту. В першому півфіналі зустрілись команда, що подолала відбірковий етап, здобувши 100%-ий результат в 18 очків - МФК “Олімп” (м. Вінниця) та команда, що посіла 4-те місце із 10-ми заліковими пунктами - “Поклик Серця” (м. Козятин). В відбірковому циклі зустріч цих двох суперників завершилась перемогою гостей із Вінниці 5:3. Із перших хвилин матчу гравці “Поклику Серця” були налаштовані на реванш і вже до перерви мали суттєву перевагу в 4 м’ячі здебільшого завдяки індивідуальним діям Собко. Друга 20-тихвилинка подарувала справжнє футбольне видовище. Володимир Краковецький (“Олімп”), як і личить справжньому капітану, власним прикладом мотивував колектив, тричі вразивши ворота “Поклику Серця”. Але навіть 4 гравці Вищої ліги футзалу м. Вінниці у складі МФК “Олімп” не зуміли допомогти команді відігратися. Як результат — драматична перемога “Поклику Серця” 8:7. 

В іншому півфіналі зустрілись місцеві команди , що посіли 2-е та 3-є місця за результатами відбіркового туру, відповідно - “Козятинська Поліція” та “Моноліт”. Попередня дуель між цими командами сильнішого не виявила - 2:2. Ця ж зустріч була повною протилежністю минулої. Не змогли як слід допомогти своїй команді “козирі” “Козятинської Поліції” - Козир та Обущак, натомість великою активністю та результативними ударами відзначались їх суперники - Саврей, Добржанський, Кобернюк та Середін, що засвідчив рахунок 14:5 на користь “Моноліту”

У втішному фіналі третє місце розіграли невдахи півфіналів -“Олімп” та “Козятинська Поліція”. Як і минулого матчу цих команд, результат гри визначили 6 голів, але якщо у відбірковому етапі Вінничани святкували перемогу із рахунком 4:2, то цього разу після основного часу було встановлено паритет — нічия 3:3. В серії післяматчевих пенальті сильнішими виявились гравці “Козятинської Поліції”. Голкіпер Вінничан — Володимир Вакарук, що в цьому матчі “потягнув” пенальті із гри, не зміг виручити команду в серії після промаху співкомандника Токара. Команда “Козятинської Поліції”, очолювана Генадієм Ткачуком, займає третє місце в “Кубку Козятина”. А “Олімп” вже вдруге цього сезону не виграє жодного матчу фінальної частини міні-футбольних змагань — спочатку дві поразки в Кубку Чемпіонів II-ї Футбольної Битви Районів м. Вінниця і аналогічна ситуація в Козятині. 

Нарешті, фінальна зустріч між місцевими молодим та амбітним колективом “Покликом Серця”, що вже в півфіналі вибив із боротьби головного фаворита - “Олімп”, та досвідченим й загартованим в футбольних баталіях “Монолітом”. Вже відомий вам Собко (“Поклик Серця”) відкрив рахунок на 1-й хвилині гри, але до перерви “Моноліт” відігрався і вів у рахунку 2:1. В другій половині зустрічі команди вели жорстку боротьбу за кожний клаптик поля, що змушувало головного арбітра турніру — Сергія Штельмаха, - раз-по-раз зупиняти гру та приймати складні, але виважені рішення. В другому таймі свій “зірковий час” отримали все ті ж “Монолітівці” Середін, Добржанський, Підручний, Саврей, Кобернюк та голкіпер Калитка, вклад якого в перемогу команди можна вважати найбільшим. Фінальний свисток зафіксував їх перемогу із рахунком 8:2. 

 

Отже, друге місце в “Кубку Козятина” посідають підопічні Руслана Гуменюка — команда “Поклик Серця”. Володарями першого відкритого “Кубку Козятина” із міні-футболу на відкритих майданчиках серед аматорів стали підопічні Павла Луцюка — команда “Моноліт”
Як висловився у своїй промові голова Вінницької обласної Асоціації міні-футболу (футзалу) — Дмитро Сергійович Руденко - “Моноліт” показав хто є хто в Козятині!”. Загалом Дмитро Сергійович відмітив хорошу якість ігрового майданчика, пристойний рівень гри колективів, дав поради щодо професійного росту молодим гравцям, подякував всім причетним до організації турніру та анонсував участь команди із Козятина в Суперлізі Вінницької області із футзалу вже цього сезону! Переможці та фіналісти отримали із рук Дмитра Руденка та Сергія Штельмаха відзнаки, медалі, дипломи, а головний переможець - “Моноліт” (м. Козятин) ще й цінні подарунки від партнерів, сертифікат на придбання спортивного інвентаря на суму 1000 гривень та такий очікуваний ними трофей — власне “Кубок Козятина”.

Джерело - ​https://vk.com/footindoor

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.