ДнепровскаяДнепр: анонс финала Кубка областиПреміум-ліга: «Кардіфф» вдруге перемагає «АВІСТ-Красилів» у фіналі Кубку та здобуває головний трофей!ДнепрДнепр. Дивизион А. 14-й тур. ОбзорыОдессаОдесса. Премьер-лига. 14 тур. Первое поражение «МКВ» и победа «Фаэтона» в центральной игреОдессаОдесса, Высшая лига: тяжелые победы лидеров и неугомонный Дмитрий БахитовИвано-ФранковскАМФІФО, Вища ліга: лідери перемагаютьСумыСуми. Вища ліга. 13-й тур. ОглядиХмельницкийПреміум-ліга: завершився груповий етап у дивізіоні 1СумыСуми: кращі голи минулого уїк-енду 11-12 лютогоЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи СЖитомирскаяЖитомир: "ІнБев-Полісся" наближається до "золота", "Енергія" бере "бронзу"ВетераныЖитомир: ветерани виходять на стартЗакарпатскаяУжгород, 5-й тур: коли результативність зашкалюєХарьковХарьков: «Монолит» и «Слобода» - в полуфиналеЧерновицкаяУ Відкритому чемпіонаті Чернівців з футзалу 2016/17 змінився лідерЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 13 тур. ВідеооглядиДетиНа шкільному турнірі завершився третій тур основного етапуЗапорожьеЗапорожье, Премьер-лига. 14-й тур. ОбзорыХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура 11-го Кубка ХарьковаКропивницкаяКропивницький: ремонт спортшколи

Преміум-ліга: «Кардіфф» вдруге перемагає «АВІСТ-Красилів» у фіналі Кубку та здобуває головний трофей!

«Помаранчеві», здобувши перемогу і в другому матчі фіналу Кубку, в підсумку стають володарями Преміум-ліги відкритого Кубку Хмельницького з футзалу сезону 2016/2017 років

«Кардіфф» - «АВІСТ-Красилів» - 3:2 (2:1)
Перший матч: 5:2
Арбітри: Жмурко, Бондар
Голи: Ціх (8), Темнюк (16), Яремчук (46) – Лук’янов (24, аг.), Алексеєв (54)
«Кардіфф»: Сандулов, Донець, Шум, Темнюк, Пліс, Ціх, Черкезов, Сакович, Лук’янов, Яремчук, Юрко, Ковальчук, Козак
«АВІСТ-Красилів»: Сікора, Алексеєв, Мельник, Полупан, Олексюк, Бабак, Косяк, Семенчук, Городовий, Когут, Чекерський
Попередження: Шум (13), Черкезов (26), Юрко (53) – Алексеєв (17), Семенчук (54)

Ось і завершився розіграш Преміум-ліги відкритого Кубку Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Впродовж довгих трьох місяців тривав насичений кубковий марафон, і ось у неділю, 12-го лютого, відбувся матч-відповідь фіналу, за результатами якого і визначилося ім’я володаря головного трофею. Про все це далі у нашому огляді.
За підсумками першого матчу, який завершився вольовою перемогою «Кардіффа» з рахунком 5:2, фаворитом фінальної битви виглядали «помаранчеві», які і здобули в минулому році цей трофей, але очевидно, що здаватися без бою «АВІСТ-Красилів» явно не здавався.
Розпочали гру суперники доволі активно, вже на перших хвилинах обмінявшись доволі гострими атакувальними випадами. Ближчими до того, аби відкрити рахунок у матчі були гравці «Кардіффа»: Донець, обігравши захисника та воротаря покотив ліворуч на набігаючого Темнюка, який якимось дивом примудрився з кількох метрів не влучити у вже порожню ціль. Відповідь «клітчатих» була не менш гострою: Семенчук чудовим пасом вивів на ударну позицію Когута, але «вісімка» номінальних гостей із вигідної позиції пробив у лічених сантиметрах поруч із стійкою. До забитих м’ячів справа ж вперше дійшла на 8-ій хвилині: Донець розкішною передачею з глибини вивів на побачення із голкіпером Ціха, і Ростислав, ефектним «черпачком» після гросмейстерської паузки підсікши м’яч над Сікорою, змінив нулі на табло – 1:0.

 
 

«Клітчаті» не хотіли миритися з подібним рахунком, і відразу кинулися відіграватися, однак реалізувати свої моменти не зуміли: Алексеєв, уникнувши підкату від Пліса пробив у лічених сантиметрах поруч із «дев’яткою», а ось Сандулову не без проблем вдалося ліквідувати загрозу після підступного удару Косяка зі штрафного. Відповідь «Кардіффа» виявилася гольовою: Донець виконав швидкісний рейд по флангу і відпасував ліворуч на забутого захисниками Темнюка, який точним ударом впритирку із стійкою довів перевагу «помаранчевих» до більш ніж переконливих «+5» за сумою двох поєдинків. «АВІСТ-Красилів» ж відчайдушно намагався відродити інтригу, і біля воріт Сандулова в наступні декілька хвилин було досить і досить і гаряче. Спочатку кіпер «помаранчевих» продемонстрував чудеса реакції, парирувавши «мертвий» м’яч після удару впритул від Олексюка, а потім за «Кардіфф» зіграла стійка воріт, у який прийшовся потужний постріл Мельника зльоту після розіграшу кутового. Гол у ворота номінальних господарів назрівав, і стався на 24-ій хвилині, коли Лук’янов, у падінні зрізавши шкіряний снаряд у власну ціль після прострілу з флангу від Олексюка, подарував промінь надії «АВІСТ-Красилову» - 2:1. Як виявилося, цей гол ще більше додав спортивної злості чинному володарю трофею, який ще до перерви міг доводити рахунок на табло до розгромного, але, на щастя для «клітчатих», удари Черкезова та Донця приймав каркас їх воріт.
 

Початок другого тайму пройшов також під знаком відкритої гри. Дещо активніше другу 27-ти хвилинку розпочали гравці «АВІСТ-Красилова», які отримали право на декілька поспіль «стандартів». Один з них ледве не завершився голом, проте Сандулов у карколомному стрибку перевів на кутовий гарматний удар зльоту під поперечину від Мельника. «Кардіфф» відповів швидким переходом від оборонних дій до атакувальних, після якого Пліс та Донець на швидкості викотилися лише на одного голкіпера, але Андрій у завершальній стадії з кількох метрів пробив поруч із стійкою. Поступово у «клітчатих» стало виникати занадто багато вільного простору, і це на 46-ій хвилині вдалося результативно використати їх суперникам. Черкезов по флангу розігнав швидку контраатаку і виконав націлений простріл на Яремчука, який красиво у падінні переправивши шкіряний снаряд акурат у ліву «дев’ятку», втретє у матчі змусив капітулювати Сікору – 3:1.
Далі яскрава гра поступово перейшла у досить жорстке русло. Як «Кардіфф» так і «АВІСТ-Красилів» не шкодували один одного в «стиках», після яких лікарям частенько доводилося з’являтися на паркеті, але, на щастя, обійшлося без травм. Під завісу матчу емоції дещо підвели «помаранчевих», які перевищили допустимий ліміт фолів та отримали відразу два дабл-пенальті у власні ворота. В першому випадку Полупан з «точки» пробив вище воріт, а ось Алексеєв, який підійшов виконувати другий удар, був точним, холоднокровно пробивши точнісінько у ліву «шістку» без шансів для голкіпера та встановивши підсумковий рахунок в зустрічі.

 

В підсумку – 3:2 на користь «Кардіффа», який перемагає і у другому матчі фіналу та стає володарем Преміум-ліги відкритого Кубку Хмельницького з футзалу сезону 2016/2017 років, і здобуває право представити Хмельниччину у Елітному фіналі АФЛУ, який пройде у Луцьку наприкінці березня.
Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.