Экстра-лигаКубок лиги-2018/19. День 1. LIVE!Футзал в мире Участники футзального ЕВРО U19УкраинаКубок ліги. Анонс першого туру у групах А та В. Молодь і експериментиРоссияЕвгений Осинцев: «Всё идёт по плану»РоссияПервые туры российской Суперлиги в цифрах от InStatИспанияКубок Испании-2019 примет ВаленсияЭкстра-лигаДенис Соцкий: «На тренировках больше времени начали уделять игре в обороне»АзербайджанЖозе Алесио: «Эта игра станет отличным испытанием для нас»ЛатвияОфіційно: Василь Кефа – гравець ризького «Петрова»Экстра-лигаГолкипер сборной Украины Евгений Иваняк переходит в «ХИТ» Экстра-лигаЗ Юнацької Екстра-ліги – до дорослоїСумскаяАндрей Бурдюг: "Нам с Колей Белоцерковцем было на кого равняться и к чему стремиться"Экстра-лигаОрест Боргун: «Хочу как можно быстрее вписаться в игру команды»Первая лига Олександр Хурсов: «Добре, що чемпіонат Першої ліги розділений на два етапи»БразилияБразилия. Лучшие сейвы. ГиттаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Лучшие голы, комбинации и сейвыБеларусьУкраинские голы в Беларуси-2. Девять голов от девяти бомбардировСборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список гравців, які візьмуть участь у турнірі в ІраніЭкстра-лигаРоль стандартів у розрізі команд Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-футзал-2018/19. Випуск 1

Руслан Хоботов став новим головою Федерації футзалу Києва

Столична Федерація футзалу отримала нового голову


У вівторок, 18 вересня, відбулася позачергова конференція Федерації футзалу Києва (ФФзК). Причиною скликання позачергової конференції стала заява про звільнення голови організації Миколи Сергієнка. З 34 делегатів на конференції зареєструвалося 29.

Першим питанням порядку денного стояли вибори голови ФФзК.

Засідання почалося з виступу президента Асоціації футзалу України Сергія Владики, який наголосив на важливості столичного осередку у розрізі подання прикладу іншим регіональним федераціям, великому значенні роботи з місцевою владою і розвитку дитячо-юнацького та жіночого футзалу у зв’язку з появою офіційного жіночого чемпіонату Європи і появою цього виду спорту у програмі юнацьких Олімпійських ігор.

Далі слово взяв голова Федерації футболу Києва (ФФК) Ігор Кочетов, який висловив побажання, щоб в непростих умовах ФФзК не тільки зберегла всі минулі напрацювання, а й продовжила розвиватися.

Після цього виконавчий директор ФФзК Денис Білоусов оголосив про те, що 7 серпня голова ФФзК Микола Сергієнко подав заяву на звільнення. Через це виконком прийняв рішення про скликання позачергового конгресу. Відставка голови ФФзК була прийнята одноголосно.

Колективні члени ФФзК висунули двох кандидатів на посаду голови – Андрія Марченка і Руслана Хоботова. Проте, через певний час Андрій Марченко написав заяву про те, що знімає свою кандидатуру.

Слово було надано кандидату на посаду Руслану Хоботову. У своїй промові він сказав, що не збирається робити революцію, а хоче зберегти робоче ядро Федерації і одним з головних своїх завдань бачить організацію тісної співпраці з міською владою і міськспорткомітетом, а також розповів про поглиблення співпраці Федерації з ФК «ХІТ» і підсумки робочої зустрічі з Сергієм Владико.

Наступним виступив заслужений тренер України Станіслав Гончаренко, який звернув увагу присутніх на проблему освітлення у залі СК КПІ, а також важливість подовження тривалості сезону дитячого чемпіонату Києва.

Після цього відбулося таємне голосування. 28 делегатів віддали свій голос за Руслана Хоботова, а 1 не взяв участі у волевиявленні.

Після оголошення результатів виступив перший заступник голови ФФК Віктор Старовойт, котрий наголосив на важливості подальшого розвитку у столиці напрямку дитячо-юнацького футзалу.

Другим питанням порядку денного значилися вибори керівних органів ФФзК.

Спочатку делегати проголосували за припинення повноважень заступників голови і членів виконкому, а згодом проголосували за новий склад керівних органів.

Отже, заступниками голови ФФзК обрано Дениса Білоусова, Павла Присяжнюка, Віталія Олійника і Віталія Лозинського. Членами виконкому стали Денис Білоусов, Павло Присяжнюк, Віталій Олійник, Віталій Лозинський, Руслан Хоботов, Сергій Величко, Микола Соколовський, Василь Кузьменко, Інна Дідич, Вадим Місюра, Анатолій Домбровський і Андрій Білоус.

По третьому питанню розглянули ротацію членів ФФзК.

У зв’язку з припиненням діяльності на підставі заяв з членів Федерації були відраховані Ліга корпоративного футболу Soccer Land і Асоціація дворового футболу.

По четвертому питанню, куди входило різне, було оголошено про плани Федерації випустити книгу, присвячену історії київського футзалу, оскільки в цьому році ФФзК виповнюється 20 років. У свою чергу Сергій Владико повідомив, що 28 або 29 грудня АФУ проведе матч зірок (місто і формат ще визначаються), в рамках якого відбудеться конференція і святкування 25-річчя Асоціації футзалу України із залученням заслужених діячів гри 5 на 5 з усіх регіонів.

Джерело - Прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.