ДнепровскаяДнепр: анонс финала Кубка областиПреміум-ліга: «Кардіфф» вдруге перемагає «АВІСТ-Красилів» у фіналі Кубку та здобуває головний трофей!ДнепрДнепр. Дивизион А. 14-й тур. ОбзорыОдессаОдесса. Премьер-лига. 14 тур. Первое поражение «МКВ» и победа «Фаэтона» в центральной игреОдессаОдесса, Высшая лига: тяжелые победы лидеров и неугомонный Дмитрий БахитовИвано-ФранковскАМФІФО, Вища ліга: лідери перемагаютьСумыСуми. Вища ліга. 13-й тур. ОглядиХмельницкийПреміум-ліга: завершився груповий етап у дивізіоні 1СумыСуми: кращі голи минулого уїк-енду 11-12 лютогоЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи СЖитомирскаяЖитомир: "ІнБев-Полісся" наближається до "золота", "Енергія" бере "бронзу"ВетераныЖитомир: ветерани виходять на стартЗакарпатскаяУжгород, 5-й тур: коли результативність зашкалюєХарьковХарьков: «Монолит» и «Слобода» - в полуфиналеЧерновицкаяУ Відкритому чемпіонаті Чернівців з футзалу 2016/17 змінився лідерЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 13 тур. ВідеооглядиДетиНа шкільному турнірі завершився третій тур основного етапуЗапорожьеЗапорожье, Премьер-лига. 14-й тур. ОбзорыХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура 11-го Кубка ХарьковаКропивницкаяКропивницький: ремонт спортшколи

Уманський "Ятрань-80" виграв футзальний турнір у Бресті

Нещодавно ветеранська команда Умані захистила свій титул на цих змаганнях.
 
4 лютого пройшов 15-й за ліком турнір з футзалу пам'яті ветеранів футболу Бреста. Другий рік поспіль у ньому грала ветеранська команда "Ятрань-80" з Уманщини. Нагадаємо, що в 2016-му наша команда дебютувала в цьому міжнародному турнірі і відразу здобула перемогу! А, відтак, цього року суперників у недооцінці нашої команди запідозрити було важко. Тим паче, приємно, що "Ятрань-80" змогла захистити титул переможця!

Всього у турнірі грали 7 команд, що були на першому етапі розбиті на дві підгрупи (3 і 4 команди відповідно): ФК "Адамс" (Брест), ФК "Динамо-Брест", ФК "Бобри" (Мінск), ФК "Ятрань-80" (Уманщина, Україна), ФК "Барановічі", ГКС "Бельхатув" (Польща) и ФК "Граніт" (Мікашевічі).

Наші ветерани змагалися в підгрупі з 4 команд і здобули перемоги у всіх трьох матчах. До того ж, у заключному матчі могли зіграти так, що до півфіналу не вийшов би майбутній їх суперник - "Граніт". Але ветерани з Уманщини не займалися якимось ганебними підрахунками і грали і в третьому матчі на перемогу, "винісши" суперника 6:0.
 

У півфіналі "Ятрань-80" протистояла господарям. За два тайми по 10 хвилин команди не змогли бодай раз вразити ворота суперника, що само по собі рідкісно у футзалі. 0:0. А відтак все вирішувалося в серії післяматчевих пенальті. Тут вправнішими були наші земляки. 

Отож фінал. Проти "Граніта". Початок був за гостями з Уманщини, які першими відкрили рахунок. Опісля слово було за білорусами. У підсумку вони впевнено перемагали за три хвилини до кінця з рахунком 5:2. Тут не треба бути великим спеціалістом і гуру прогнозів - всі вже були впевнені в перемозі "Граніта". Але наші футболісти змогли один гол сквитати (В.Моспан) - 5:3. "Граніт" взяв тайм-аут, ніби відчуваючи щось неладне. Тут варто відмітити, що вже хвилин за десять до фінального свистка наша команда зняла воротаря і грала в пять польових гравців. Суперник в ендшпілі намагався цим скористатися. Пробивали по порожнім воротах. Одного разу поцілили в штангу. А ще одного разу мяча встиг упіймати Олександр Казанюк, який якраз виконував роль 5-го польового. Олександр тут же сам розпочав чергову нашу атаку і вона завершилася взяттям воріт! 4:5 за двадцять хвилин до фінального свистка! 20 секунд "брудного часу" і мяч вводять в гру суперники! Ятранці тут же всі кидаються у відбір і таки заволодівають мячем! І буквально з фінальним сигналом Віталій Моспан рахунок зрівнює!!! Диво!!!
 

Гра переходить в овертайм. Але в ці 5 хвилин обидві команди приголомшенні розвязкою в основний час не ризикували і голів не було. А в серії пенальті обидва удари білорусів не увінчалися взяттям воріт. А ось три удари ятранців були точними - 3:0!!! І кубок знову поїхав на Уманщину! 
 

"Ятрань-80": верхній ряд - Дмитро Казанюк, Віталій Моспан, Олександр Прокопенко, Володимир Щербина, Сергій Репін, Олександр Однороженко;
нижній ряд - Олег Лобанов, Сергій Онищук, Веніамін Білоус, Олександр Казанюк, Володимир Трегубов, Руслан Лут. 

Найкращим захисником турніру став Сергій Репін а гравцем турніру визнано Олександра Казанюка.

Джерело - http://umanfootball.com.ua
Фото з сайту ФК "Динамо-Брест"

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.