ЖитомирскаяВіктор Таран: Про обласний фінал всі знали перед початком чемпіонату Житомира з футзалуХарьковскаяЛучшие голы 8-го тура 31-го кубка ФК УниверПервая лига Первая лига. 14-й тур. Delivery- Эпицентр (Черновцы). Он-лайн. 13.30ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-12 кращих голів стартових матчів 1/2 фіналу плей-оффДнепровскаяЖелтые Воды: все решится завтраКривой Рог"Конкорд" - чемпіон Кривого Рогу з футзалу! ХмельницкаяПреміум-ліга: відеоогляди стартових матчів 1/2 фіналу плей-оффУкраинаЮнаки “Полісся” стали володарями Кубку України у віковій категорії U-17Экстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після 17-ого туруКиевКиев. Анонс 14 тура Высшей лиги. Кто следующий?Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: участники (обновляется)ЛьвовЛьвівщина. Кубок Надії. «Нові Імена» - у півфіналіЛьвовскаяДівоча команда «Надбужжя» - переможець турніру «Кубок Весни»КиевКиев. Анонс Первой лиги. «Кам Ноу» отдыхаетЧеркасскаяЧеркащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Перша ліга. Перед останнім туром усі в рівних умовахЖитомирУ фінал АФЛУ "протягують своїх". Чемпіон Житомира ФК "ІнБев-Полісся" звернувся з відкритим листом до вболівальниківУкраинаRetroАФЛУ. Юрий Кива: рецепты победы на Всеукраинском финалеОдесскаяОдесса, Премьер-лига: символическая сборная 17-го тураХмельницкий“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 16ВинницкаяКалинівка: Роберто і його команда

Юнаки “Полісся” стали володарями Кубку України у віковій категорії U-17

Дев’ятого березня у Житомирі завершився розіграш Кубку України серед юнаків 2000-2001 рр н., який тривав протягом чотирьох днів. В останній ігровий день були визначені володарі підсумкових місць, а також команда, яка стала переможцем змагань. У фіналі зустрілись житомирське «Полісся-2000» та хмельницький «Спортлідер+». На жаль, боротьби у фіналі не вийшло. Далося взнаки те, що житомиряни на рік-два старші за своїх опонентів по фіналу. Окрім того, фактичну половину м’ячів «лідери» пропустили після гри вп’ятьох. Таким чином, вихованці Віктора Шиманського перемогли з рахунком 7:2 і стали володарями Кубку України у віковій категорії U-17.
 

«Полісся-2000» (Житомир) – «Спортлідер+» (Хмельницький) 7:2
Голи:
Медведчук (7, 31), Бланк (8, 21, 22), Чорновіл (22), Розпотнюк (27) – Омарі (6), Мельник (26)
Попередження: Медведчук (31) – Цилепа (25)

А от поєдинок за третє місце дійсно був вартий фіналу. Після першого тайму «Таврія» з Василівки вела в рахунку 4:3, однак вихованці ДЮСШ з Овруча не здались, а тому протягом другого тайму на табло житомирського ФОКу горіли цифри 5:5. Але гол Сергія Кирюти наприкінці матчу схилив шальки терезів на користь «таврійців».

Матч за 3 місце
ДЮСШ (Овруч) – «Таврія» (Василівка) 5:6
Голи:
Гриб (2), Федоренко (3, 19), Домославський (14, 28) – Падун (1), Козловський (11), Кирюта (16, 17, 36), Башинський (23)
Попередження: Домославський (28) – Ткаченко (31)

Щодо інших двох поєдинків, то там інтриги не було. Чорноморський «Іллічівець» розгромно програв ДЮСШ з Васильківки, а житомирське «Полісся-2001» автоматично зайняло сьоме місце, оскільки команда з Бердичева знову не з’явилася на гру.

Матч за 5-6 місця
«Іллічівець» (Чорноморськ) – ДЮСШ (Васильківка) 1:18
Голи:
Афанасьєв (6) – Галич (3, 4, 12, 19, 20, 21, 30, 31), Завгородній (4, 21), Шевченко (10, 15, 24), Ляшко (12), Шевцов (10), Трішин (33, 35, 37)
 

Після закінчення турніру були визначені його найкращі гравці у різних номінаціях:

Найкращий воротар: Артур Гринь («Спортлідер+»)
Найкращий захисник: Сергій Кирюта («Таврія»)
Найкращий нападник: Денис Бланк («Полісся-2000»)
Найкращий бомбардир: Максим Галич (ДЮСШ В) – 30 м’ячів
Найкорисніший гравець: Давид Медведчук («Полісся-2000»)

Організатори турніру дякують за допомогу в організації та проведення змагань міському голові Житомира Сергію Сухомлину, начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірині Ковальчук та меценату Олександру Рабіновичу.

Джерело - http://futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.