«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииЛига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після першого кубкового чвертьфіналуЛига чемпионов УЕФАЧингиз Есенаманов: «Результат матча с «Бенфикой» будет зависеть от нас самих»Сборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі відбору до Євро-2022 проти ХорватіїВизначено учасників Вищої, Першої та Другої ліг чемпіонату України серед дівочих команд 2008-2009 рр.н.Лига чемпионов УЕФАКака: «Преимущество будет известно после того, как станет ясно, где пройдет матч – в Минске, Алматы, Москве или Португалии»

Артем Фаренюк: «У другому матчі з Молдовою ми покращили взаєморозуміння і, як наслідок, продемонстрували видовищнішу гру»

Універсал "драконів" поділився враженнями від спарингів збірної


Фото: Андрій Потапов
 
Універсал "Урагану" Артем Фаренюк підбив підсумки двох перемог збірної України у матчах зі збірною Молдови.
 
 Артеме, як відомо, ти пропустив минулі збори “синьо-жовтих“. З яким настроєм цього разу вирушав до табору збірної?
 На жаль, в останній момент товариські матчі з угорцями мені довелось пропустити, тож на цей збір вирушав з чудовим настроєм, адже хотілося здобути перемогу та показати хорошу гру. В національній команді панує хороша та дружня атмосфера, тому завжди приємно приїздити до розташування збірної.
 
 Як оціниш товариські матчі збірної в Запоріжжі?
 Як в першій, так і в другій грі ми створили багато гольових моментів. Та якщо в першій нас дещо підвела реалізація, багато нагод змарнували, то в другій виглядали більш зіграно, покращили взаєморозуміння на майданчику і, як наслідок, продемонстрували видовищнішу гру та реалізацію. Якщо говорити в цілому, то, попри підсумковий результат обидвох ігор, збірна Молдови є хорошим суперником. До того ж, у цих матчах вони не могли розраховувати на низку основних гравців, тому, напевно, й не зуміли показати свій максимум.
 
 У другому матчі ти відзначився дублем. Що цікаво, обидва м’ячі були забиті на добиванні. Володієш особливим гольовим чуттям?
 Я б не сказав, що маю якесь особливе гольове чуття. Думаю, просто вдавалось опинитись “у потрібний час і в потрібному місці”. 
 
 Твоя "четвірка" складалась з гравців різноманітних клубів  Єрьомін та Малишко грають в чемпіонаті Білорусі, Журба в "ХІТі". Довго довелось звикати до них на майданчику?
 Насправді ні, адже на те вона і збірна, що сюди приїздять гравці з різних клубів. Всі хлопці професіонали своєї справи, знають як правильно рухатись на майданчику, тому довго звикати до манери гри один одного не довелось. 
 
 Це була остання репетиція напередодні старту у відборі до Євро-2022. Які завдання стоять перед командою у відбірному циклі?
 Як і завжди, завдання перед командою одне - перемогти і кваліфікуватися на Євро. Саме до цього й будемо прагнути у поєдинках майбутнього відбірного циклу.
 
 Суперниками збірної у відбірному циклі будуть Хорватія, Данія та Албанія. Як охарактеризуєш ці збірні?
 Відверто кажучи, зі збірними Данії та Албанії я не надто знайомий, тому їх складно оцінити. А от з хорватами ми не так давно грали товариські матчі. Можу сказати, що це добротна команда з фізично витривалими та тактично підкованими виконавцями. Думаю, саме хорвати будуть основними конкурентами в боротьбі за вихід на Євро, але, звісно, не потрібно недооцінювати Данію чи Албанію. Вони теж можуть припіднести сюрпризи. 
 
 Майбутній відбір проходитиме у форматі матчів з роз’їздами. Це додасть інтриги та цікавості поєдинкам?
 Думаю, так, буде цікавіше. По-перше, для того, щоб кваліфікуватися на Євро кожній команді потрібно зіграти більшу кількість поєдинків. По-друге, на відміну від попереднього формату, тепер не буде однієї країни-господаря, тому всі будуть у рівних умовах і проведуть однакову кількість ігор як вдома, так і в гостях. Звісно, хотілося би проводити матчі з глядачами, відчувати підтримку трибун, але зараз це неможливо. Маю надію, що зовсім скоро глядачі повернуться на трибуни.
 
Джерело  Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.