Лига чемпионов УЕФАКака: «Соперник наверняка постарается нас удивить»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 10. ВРЗ – Столица. LIVE!Лига чемпионов-2020/21. 1/16 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 17. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Несмотря на проблемы, желание побеждать должно быть на первом месте»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). ІнБев (Житомир) – Ураган (Івано-Франківськ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021: анонс матчів 1/8 фіналуКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал Эленилсона

Рік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з Фінляндією

Рівно рік тому жіноча збірна України з футзалу забила феноменальний гол у ворота Фінляндії на турнірі у Львові. Комбінація стала справжньою "вишенькою на торті" на цих змаганнях.


14 січня жіноча збірна України з футзалу проводила свій другий поєдинок на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 проти Фінляндії. За рахунку 3:2 на користь нашої команди дівчата підійняли на ноги всіх глядачів на трибунах місцевого спортивного комплексу "Галичина", пише 24 канал.

Неймовірний гол українок

Поєдинок розпочався не за планом українок. Двічі наша команда була змушена наздоганяти суперниць. Емоції на полі та трибунах зашкалювали. Тут валер'янка не допомогла б. Але відданість та дисципліна українок принесла омріяний результат – перемога.

Четвертий гол українок заслужив оплесків футзалісток інших збірних, які були присутні на матчі. Юлія Форсюк підійшла розігрувати кутовий удар, віддала передачу на Ксенію Гриценко. Універсалка з України віддала елегантну передачу п'яткою назад на Форсюк, Юлія також виконала ідентичну передачу на вільну Шульгу. Анна побачила підключення Гриценко у штрафний суперника та віддала прострільну передачу у район пенальті. Ксенія потужним ударом відправила м'яч у сітку воріт Фінляндії – 4:2.

Таке виконання кутового миттєво розірвало соцмережі. Гол, який сміливо можна записувати в історію найкращих ударів у футзалі.

Ще один результативний удар за декілька секунд забила все та ж Шульга, встановивши остаточний рахунок зустрічі – 5:2. Саме такий результат дозволив Україні стати першию фіналісткою турніру у Львові. Гриценко можна було назвати "героїнею матчу“, вона забила аж чотири результативні постріли.

У вирішальній зустрічі на підопічних Олега Шайтанова чекав найскладніший екзамен проти Італії. У місцевому спорткомплексі був справжній аншлаг на трибунах. Тож українкам було вдвічі важче, не можна було підвести фанатів. Дівчатам це вдалось навіть попри поразку – 2:4. Гриценко швидко відкрила рахунок, але італійки зібрались та забили 4 голи у відповідь. Україна спромоглась лише дещо скоротити рахунок завдяки удару Шульги. Збірна України – срібний призер турніру у Львові.

Відео дивовижного голу збірної України у ворота Фінляндії
 

Джерело - Софія Кулай, Спорт 24

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.