Чемпионат ЕвропыФедір Пилипів: «Якщо виграємо у Росії, то можемо завоювати золоті медалі»Сборная УкраиныУкраина — Россия: пять фактов о возвращении наших в элиту европейского футзалаЧемпионат ЕвропыСергей Владыко: «Украинским олимпийцам не рекомендуют пожимать руки россиянам? Не думаю, что у нас будет по-другому»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогнози на матч від Дмитра Козьбана і ParimatchЧемпионат ЕвропыАлександр Алиев: «Все дают больше шансов России, но я уверен, что сборная Украины очень крепкая команда»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Налаштовуємося на спортивну складову протистояння»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми положимо душу й тіло, щоб потрапити до фіналу – хочемо стати фіналістами турніру»Чемпионат ЕвропыТарас Кузь: «Збірна України завжди краще грає, коли ми не фаворити»Чемпионат ЕвропыТарас Вонярха: «Українці не слабші за росіян, а духом – набагато сильніші!»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «У нового поколения игроков есть возможность вернуть Украину в элиту европейского футзала»Чемпионат ЕвропыИгорь Корсун: «На таких форумах, как бы физически тяжело не было, на первое место выходит психологический план»Чемпионат ЕвропыПівфінал Євро-2022 Україна - Росія транслюватиметься на екрані ТРЦ «Gulliver»Чемпионат ЕвропыЗбірна Росії отримає подвійні преміальні за перемогу над Україною у півфіналі ЄвроЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 7 тур. Три розгроми і важлива втрата очок від «Лідера-ЗПО» Футзал в миреКопа Америка-2021. День 4: Аргентина, Бразилія і Парагвай вийшли у півфіналЧемпионат ЕвропыЄВРО-2022. Як Україна може обіграти Росію?Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: «На мой взгляд, Россия — самый сильный соперник на этом Евро, но нужно верить в себя»Чемпионат ЕвропыДаниил Абакшин: «И Чернявский, и я любим выходить и помогать команде в роли разыгрывающего»Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Мотивація – це фінал, який може бути не в кожного, раз у житті»Чемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Надеюсь, что снова в ударе будет вратарь Кирилл Ципун, а наши ребята с каждым матчем добавляют»

Артем Фаренюк: "У збірній завжди тепла і дружня атмосфера»

Універсал НФК «Ураган» оцінив суперників збірної України у кваліфікації ЧС

 

З яким настроєм вирушаєш до табору збірної?
– Насамперед, завжди приємно приїзджати до розташування національної збірної. Тут завжди тепла і дружня атмосфера. Вирушаю з відчуттям відповідальності, адже маємо бажання і мету потрапити на чемпіонат світу, що влітку пройде у Литві.
 
У Сербії ми розпочнемо матчем проти господарів квартету. Чи буде для них додатковим бонусом перевага домашнього майданчика?
– Безумовно, в цьому плані у збірної Сербії буде перевага, адже на домашньому паркеті перед власними вболівальниками завжди легше грати. Думаю, трибуни будуть заповнені вщент, адже в Сербії люблять і підтримують футзальну збірну. Але ми повинні бути готовими до цього і показати свій найкращий футзал!
 
Другий матч проведемо проти збірної Іспанії. Чи є особливе налаштування на цей поєдинок, зважаючи на той факт, що на останньому Євро саме іспанці вибили нас на стадії чвертьфіналу?
–  Іспанія – це одна з топових збірних світу, зайве налаштовуватися на такі матчі не потрібно. В поєдинках відбору концентрація, дисципліна і самовіддача повинні бути на найвищому рівні. Особливо, коли нам протистоїть збірна Іспанії. На жаль, на минулому Євро здобути перемогу над іспанцями не вдалося, але вірю, що у неділю ми продемонструємо найкращі свої якості для досягнення позитивного результату.
 
Збірна Франції особливий для тебе суперник, адже ти дебютував у "синьо-жовтій" футболці саме проти французів. 
– Справді, мій дебют в збірній припав на товариські матчі саме зі збірною Франції. Добре пам’ятаю ті зустрічі, в яких, нам, на жаль, не вдалося перемогти. Якщо порівнювати ту збірну і теперішню, то французи зробили крок вперед і доволі швидко прогресують. Гравці цієї збірної мають хорошу техніку та швидкість.
 
Твої побажання нашим вболівальникам.
– Хочеться побажати завжди вірити в команду, підтримувати нас незалежно від результату, а ми в свою чергу покажемо найкращий свій футзал і тішитимемо вас хорошою грою і результатами!
 
Джерело – Пресслужба НФК "Ураган"
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.