Первая лига Первая лига. Зона «Восток». 6 тур. «АРПИ» уходит на новогодние праздники без пораженийЭкстра-лигаВолодимир Валявка: «Чемпіонат у порівнянні з минулим роком став сильнішим» (ВІДЕО)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: разгром в Запорожье... (обновляется)Беларусь14.00. Кубок Беларуси. 1/4 финала.. ВРЗ (Гомель) – Дорожник (Минск)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!ВолынскаяУ Луцьку пройшла підсумкова нарада організаторівПервая лига Перша ліга. Група "Захід". 6 тур. Прорив Зеленкевича та емоції ЕпіцентруЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Желтые ВодыГеоргий Мещеряков: «Нужно объединять, а у нас разъединяют»УжгородМихайло Кополовець: «Хочеться десь поштовхатися, якийсь підкатик, а тут одразу фол»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 14Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. Лучшие голы, комбинации и сейвыЭкстра-лига«Цифры знают все»: есть 300!ВинницкаяФутбольний Тиждень 276 від 27.12.2017ТернопольДмитро Андрієшин: «За два роки підняли футзал на високий рівень»БеларусьСергей Крыкун: "В Беларуси в меня поверили"КиевКиев. Высшая лига. "Альтернатива" завершает год в лидерахПервая лига Особенности национального футзала-2017/18: первая лигаЭкстра-лигаЖоао Карлос Барбоза: «Наша цель – победа в Чемпионате Украины и путевка в кубок УЕФА»РоссияРоман Козлов: «Командой управляют обстоятельства»

Чемпіонат України серед жінок (Вища ліга). Група «А». Анонс матчів 2 туру

Офіційний сайт Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі анонс матчів 2 туру чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги у групі «А». Обидва поєдинки 2 туру у групі «А» будуть зіграні 28 жовтня.

Після поразки у харківському дербі від «Тесли» футзалістки WFC «KHARKIV» - КДЮСШ-8 спробують надолужити втрачене у поєдинку проти «ПЗМС». Хоча зробити це, безумовно, буде важко, оскільки гості з Полтави мають намір у цьому сезоні не тільки поборотися за «золото» з «IMS-НУХТ», а й серйозно замахнутись на титул чемпіона України. Тому, підопічним Миколи Кудацького навряд чи захочеться втрачати очки. Але у Харкові за них доведеться поборотись, адже місцеві футзалістки налаштовані дуже серйозно. А це означає, що у цьому протистоянні можна очікувати несподіванок.

WFC «KHARKIV» - КДЮСШ-8 (Харків) – «ПЗМС» (Полтава)
28 жовтня 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Зірка» - 12.30.
Арбітри:
Є. Диннік, А. Швець (обидва – Харків)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Прийшов час і для футщзалісток ДЮСШ «Багіра» зіграти вперше у цьому сезоні перед своїми вболівальниками. Щоправда, не зовсім перед своїми, адже гра відбуватиметься не у Лимані, а у Сіверську. Тим не менш, будемо сподіватись на те, що «Багіра» і там відчуватиме підтримку. Адже представницям Лиману зараз нелегко даються перші кроки у Вищій лізі. І непристойна поразка від «ПЗМС» - тому підтвердження. Тому, лиманським футзалісткам зараз головне – набратись терпіння та здобувати досвід у таких іграх. Як минулого року, до речі, робила «Тесла», яка у чемпіонаті не здобула жодної перемоги, але виграла один кубковий матч. А вже у цьому – другому для себе сезоні у Вищій лізі – встигла здобути перемогу у харківському дербі. Тому, до Сіверська підопічні Василя Сухомлинова точно їдуть у гарному настрої.  

ДЮСШ «Багіра» (Лиман) – «Тесла» (Харків)
28 жовтня 2017 року. Сіверськ. Спорткомплекс «Доломітник» - 13.00.
Арбітри:
О. Кучеренко (Рубіжне), Ю. Змієвська (Харків)
Спостерігач арбітражу: І. Аладін (Луганськ)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.