ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 6-го тураЭкстра-лига18.00. Экстра-лига-2017/18. Тур 6. LIVE!ИспанияСмена лидера в Примере: «Барселона Ласса» дома проиграла «Эль Посо Мурсии»Кубок УкраиныСергій Тригубець: «Розглядаємо можливість зіграти у другій лізі»Кубок УкраиныКубок Украины. "Сич Юнайтед" уступает дома "Viva Cup"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 6: голы Педяша, штрафные Корнийчука, стремительный Скорый и победа «Титана»Кубок Украины«Альтернатива» холодним душем зустріла «Феміду-Старлайф»ХмельницкаяМикола Сохорук: “Головне – виховати хлопців справжніми чоловіками”Житомир15.00 Житомир. Вища ліга. Онлайн центральних матчівКубок Украины17.30 Кубок Украины. Предварительный раунд. LIVE!Футзал в миреВеселый футбол в Эболи: хозяева и «Аква&Сапоне» остановились на 16 мячахКубок Украины«Skidka» не дала одеситам жодної знижкиКубок УкраиныКубок Украины. "Сумыхимпром" минимально уступил "ДКМ" (+ комментарии тренеров)Экстра-лигаВладимир Трибой: «Для успеха команды в футзале подготовка вратарей приобретает особенное значение»Кубок УкраиныКубок України. «Skidka» (Київ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса). АнонсКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький). АнонсФутзал в миреГол Дмитрия Литвиненко помог ЭРА-ПАКу разгромить «Славию»ОдессаОдесса. Лига Содружества: на старте 88 команд!ЖитомирОлександр Рабдєєв: «В чемпіонаті міста будемо боротися за місце в трійці»Женский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): анонс матчів 1 та 2 туру

Чемпіонат України серед жінок (Вища ліга): анонс матчів 1 та 2 туру

 

21 та 22 жовтня будуть зіграні матчі першого та другого туру чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги. Зокрема, у Харкові відбудеться харківське дербі, яке закриє програму стартового туру у групі «А». А от у Києві будуть зіграні два поєдинки другого туру у групі «Б».

Якщо у стартовому поєдинку групи «А» перемога полтавського «ПЗМС» над лиманською ДЮСШ «Багіра» виявилась більш ніж переконливою (нагадаємо, що підопічні Миколи Кудацького виграли з рахунком 21:1), то у Харкові очікується справжнє дербі. І «Тесла», і WFC «KHARKIV» - КДЮСШ-8 будуть вести не тільки боротьбу за перемогу, а і за вболівальницькі серця. Тому, від цього поєдинку (на відміну від того, який був у Полтаві) ми чекаємо справжньої боротьби, тому що це дербі того варте.

«Тесла» (Харків) – WFC «KHARKIV» - КДЮСШ-8 (Харків)  
21 жовтня 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Каразінський» - 15.30. 
Арбітри: Д. Куций, А. Салтовець (обидва — Харків) 
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Ще одне дербі, цього разу – київське, відбудеться на паркеті спорткомплексу НУХТ. Чинні чемпіонки України, футзалістки «IMS-НУХТ», вже встигли зіграти одне дербі – проти «AFC 5G» (а подібних поєдинків з таким статусом дербі у новому сезоні буде багато!). Нагадаємо, що той поєдинок підопічні Тараса Шпички виграли з рахунком 8:0. Тепер же прийшла черга «AFC NRG» перевірити свої сили на фоні найсильнішої жіночої команди країни. Якщо гостям вдасться себе більш-менш проявии, то це вже можна буде занести їм до активу.

«IMS-НУХТ» (Київ) – «AFC NRG» (Київ)  
21 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс НУХТ - 16.30. 
Арбітри: Д. Трохименко, М. Кравченко (обидва - Київ) 
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)

Фактично близько року на майданчику спорткомплексу НПУ ім. М. Драгоманова не було жіночих футзальних баталій. А зараз жіночий футзал на цю арену повертає столичний «AFC 5G», який прийматиме луцький «Легіон». У минулому сезоні, під час матчів Першої ліги, колектив з Луцька показав на що здатний. А здатний «Легіон» на багато що. Принаймні, амбіції у «біло-фіолетових» вистачає. Подивимось, як вони втілюватимуть ці амбіції у життя протягом свого дебютного сезону у Вищій лізі. І перший крок ми побачимо у Києві. Що стосується «AFC 5G», то киянкам треба, перш за все, реабілітуватись за розгромну поразку від «IMS-НУХТ».

«AFC 5G» (Київ) – «Легіон» (Луцьк) 
22 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс НПУ ім. М. Драгоманова - 14.00. 
Арбітри: Д. Каркаєв, Я. Шевченко (обидва — Київ) 
Спостерігач арбітражу: В. Маслов (Київська обл.) 

Прес-служба Асоціації футзалу України 
Фото: Ігор Супкарьов

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.