ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»РоссияРоссия. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 2. LIVE!КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»ИспанияИгрок «Мовистар Интер» заболел COVID-19ФранцияПьер Жаки: «Следующий этап развития футзала во Франции зависит от его профессионализации»Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 1. «Енергія» і «Продексім» стартували з перемогЖенский футзалФутзалістки збірної України провели майстер-клас для майбутніх чемпіонівКазахстанМакси-интриги в мини-футболеКубок УкраиныФінал чотирьох Кубка України перенесено на 19-20 серпняЮношеский футзалАкадемія НФК «Ураган»: готовність №1 Экстра-лигаАндре Броканело: «Ты можешь работать хорошо и не выиграть, ты можешь вообще не работать и выиграть, но если ты работаешь хорошо, гораздо больше шансов, что ты победишь»ТурнирыРоман Проць: «Загалом, нововведення у футзальних правилах мають на меті спрощення гри»Беларусь«Борисов-900» дал старт предсезонке, а также представил Вячеслава Быковского и Дмитрия КудиКазахстан«Кайрат» может подписать Рината Турегазина и отпустить двух игроковЭкстра-лигаОлександр Бондар повертається до РівногоТурниры«Володимир» у фіналі розгромив «Яско» і виграв «Odessa Open Cup-2020». WeekendАссоциация футзала УкраиныОновлені Правила гри у футзал 2020/2021 українською мовоюИталия53-річний Марсіо Браншер ще на рік продовжив контракт з «Реалом Арциньяно»БеларусьШкола футбола и школа жизни, где тренер, как отец. Не картонная команда МФК ЦКК

Чемпіонат України серед ЗВО: стали відомі пари першого етапу плей-оф

У Будинку футболу 6 березня відбулась церемонія жеребкування першого етапу плей-оф чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти сезону 2019/2020 р. р.


Нагадаємо, що у цьому сезоні після закінчення регулярного чемпіонату буде два етапи плей-оф та «Фінал чотирьох». У першому етапі між собою зіграють команди, які посядуть у своїх Конференціях другі та треті місця. Відповідно, ті колективи, які посядуть у своїх Конференціях перші місця, зіграють вже на другому етапі плей-оф, до якого вийдуть переможці першого раунду. А поки після жеребкування стало відомо, які Конференції гратимуть одна проти одної на першому етапі плей-оф.

Центральна Конференція – Східна Конференція
Південна Конференція – Західна Конференція

Таким чином, повний розклад матчів першого етапу плей-оф виглядає так:

3 місце Центральної Конференції – 2 місце Східної Конференції
3 місце Східної Конференції – 2 місце Центральної Конференції
3 місце Південної Конференції – 2 місце Західної Конференції
3 місце Західної Конференції – 2 місце Південної Конференції

Нагадаємо, що перші матчі першого етапу плей-оф відбудуться 16-20 березня, а матчі-відповіді – 23-27 березня. Переможці вийдуть у другий етап плей-оф, де і будуть розіграні путівки до «Фіналу чотирьох», який запланований на 20-24 квітня.

Джерело - Пресслужба ВФАС

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.