ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»РоссияРоссия. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 2. LIVE!КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»ИспанияИгрок «Мовистар Интер» заболел COVID-19ФранцияПьер Жаки: «Следующий этап развития футзала во Франции зависит от его профессионализации»Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 1. «Енергія» і «Продексім» стартували з перемогЖенский футзалФутзалістки збірної України провели майстер-клас для майбутніх чемпіонівКазахстанМакси-интриги в мини-футболеКубок УкраиныФінал чотирьох Кубка України перенесено на 19-20 серпняЮношеский футзалАкадемія НФК «Ураган»: готовність №1 Экстра-лигаАндре Броканело: «Ты можешь работать хорошо и не выиграть, ты можешь вообще не работать и выиграть, но если ты работаешь хорошо, гораздо больше шансов, что ты победишь»ТурнирыРоман Проць: «Загалом, нововведення у футзальних правилах мають на меті спрощення гри»Беларусь«Борисов-900» дал старт предсезонке, а также представил Вячеслава Быковского и Дмитрия КудиКазахстан«Кайрат» может подписать Рината Турегазина и отпустить двух игроковЭкстра-лигаОлександр Бондар повертається до РівногоТурниры«Володимир» у фіналі розгромив «Яско» і виграв «Odessa Open Cup-2020». WeekendАссоциация футзала УкраиныОновлені Правила гри у футзал 2020/2021 українською мовоюИталия53-річний Марсіо Браншер ще на рік продовжив контракт з «Реалом Арциньяно»БеларусьШкола футбола и школа жизни, где тренер, как отец. Не картонная команда МФК ЦКК

Cтартувало голосування в конкурсі краси «Міс фото ФАСК 2020»

Доброю традицією великої студентської футбольної родини міста Києва став конкурс краси серед представниць жіночих команд змагань з футзалу під егідою ФАСК – «Міс фото ФАСК» за підтримки офіційного партнера асоціації ТМ «Pariмatch».


Четвертий рік поспіль цей конкурс стає головною окрасою весняної частини змагань та об’єдную друзів і рідних конкурсанток, які несамовито підтримують дівчат. Цього року прес-служба ФАСК визначилась із шістьма конкурсантками, які будуть представляти свою команду та захищати честь університету і повертається до свого першого досвіду проведення конкурсу, коли дівчата самі надають фото для нього. Це зумовлено турботою організаторів конкурсу про здоров’я молоді.

Вашій увазі список учасниць конкурсу «Міс фото ФАСК 2020»:

Валерія Кондрацька – студентка Національного університету фізичного виховання і спорту України;
 

Анастасія Терех – представник команди Національного університету харчових технологій;
 

Альона Склярова – студентка Київського університету ім. Бориса Грінченка;
 

Анна Куцан – студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України;
 

Олена Підгорна - студентка Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова;
 

Єлизавета Желуденко – студентка Національного авіаційного університету.
 

Переможниця буде визначена за схемою голосування, яке проходитиме в два етапи: голосування читачів та підписників порталів ФАСК у соціальних мережах та оцінювання дівчат членами журі. До складу журі входять: Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва  - Вадим Місюра, Голова Асоціації жіночого футзалу міста Києва – Інна Дідич, Голова Федерації футзалу м. Києва – Руслан Хоботов, Заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України – Олександр Трофименко та відеоблогер, ведучий YouТube каналу «Тренедец» - Дмитро Поворознюк. В залежності від кількості голосів на нашому сайті, дівчата можуть отримати від одного до п’яти балів, ще по одному балу є в розпорядженні кожного члена журі, який може віддати його тільки одній конкурсантці. В разі рівної кількості очок у учасниць, право на вирішальний бал має голова журі – Вадим Місюра.

Віддати свій голос Ви можете за цим посиланням: https://is.gd/R48fic

Результати голосування читачів та членів журі будуть оприлюднені 10 квітня.

Джерело - ФАСК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.