ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»РоссияРоссия. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 2. LIVE!КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»ИспанияИгрок «Мовистар Интер» заболел COVID-19ФранцияПьер Жаки: «Следующий этап развития футзала во Франции зависит от его профессионализации»Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 1. «Енергія» і «Продексім» стартували з перемогЖенский футзалФутзалістки збірної України провели майстер-клас для майбутніх чемпіонівКазахстанМакси-интриги в мини-футболеКубок УкраиныФінал чотирьох Кубка України перенесено на 19-20 серпняЮношеский футзалАкадемія НФК «Ураган»: готовність №1 Экстра-лигаАндре Броканело: «Ты можешь работать хорошо и не выиграть, ты можешь вообще не работать и выиграть, но если ты работаешь хорошо, гораздо больше шансов, что ты победишь»ТурнирыРоман Проць: «Загалом, нововведення у футзальних правилах мають на меті спрощення гри»Беларусь«Борисов-900» дал старт предсезонке, а также представил Вячеслава Быковского и Дмитрия КудиКазахстан«Кайрат» может подписать Рината Турегазина и отпустить двух игроковЭкстра-лигаОлександр Бондар повертається до РівногоТурниры«Володимир» у фіналі розгромив «Яско» і виграв «Odessa Open Cup-2020». WeekendАссоциация футзала УкраиныОновлені Правила гри у футзал 2020/2021 українською мовоюИталия53-річний Марсіо Браншер ще на рік продовжив контракт з «Реалом Арциньяно»БеларусьШкола футбола и школа жизни, где тренер, как отец. Не картонная команда МФК ЦКК

«ДЕ Трейдинг» розпочав підготовку до дебютного сезону в Екстра-лізі

Після майже чотиримісячної перерви гравці команди «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) зібралися на своїй базі.


За обопільною згодою сторін припинено дію угоди про співробітництво із Микитою Можейком, Романом Цаповим, Юрієм Яміловим та Максимом Мануйленком.

Керівництво команди подякувало гравцям за їх внесок у здобуття золотих нагород у першій лізі сезону 2019/20 років та висловило надію, що хлопці гідно приймуть нові виклики долі та підкорять іще не одну вершину на своєму футзальному Олімпі.

Натомість стати «трейдерами» у новому сезоні побажали вихованець харківської футзальної школи Андрій Теряєв, якій кілька останніх сезонів провів а одеському клубі «Епіцентр К Авангард» та вихованець відомого фахівця Юрія Аветісяна із Амвросіївки Павло Скубченко, який свого часу перебрався до Харкова, де й нині проходить футзальні «університети».

На цьому тижні заплановані легкоатлетичні кроси у лісосмузі та детальний медичний огляд. За його підсумками буде складено подальший план підготовки до «Фіналу чотирьох» розіграшу Кубку України сезону 2019/20 років та чемпіонату Favbet Екстра-ліги України сезону 2020/21 років.

Джерело  Футзальний клуб "Де Трейдинг"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.