УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірціУкраинаВіталій Танський поповнив лави СК «Енергія»Юрій Гончаров: «Ми ставимо задачу привчати людей до футзалу»КиевАнонс второй лиги чемпионата Киева. За два тура до конца отбораХмельницкийЗвернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!Ивано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза-Вторма” майже чемпіон? ЗапорожскаяЗапорожье: минимальные победы лидеров Премьер-лигиПервая лига Роман Ярий: Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!КиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваПервая лига Перша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10

«Динамо» - дозвольте заколядувати

Традиційний турнір «Різдвяна коляда» завершився перемогою луцького «Динамо», яке впевнено прокрокувало турнірною ходою до фіналу, де обіграним був «Бренд Груп». В розіграші «Кубку Снігуроньки» перемогу святкував луцький «Агромат».

За примхою жеребу в стартовому матчі на майданчику СК «Арена Спорт» зійшлися вищоліговий «ПАККО» та лідер Першої ліги «Динамо». В цікавому та напруженому поєдинку було забито лише один гол стараннями Романа Москвіча і тезки славетних киян захопили лідерство у групі «А». Динамівці «насухо» обіграли наступних суперників – «Мідас» (1:0) та «Теремно Хліб» (3:0), що дозволило «синім» вийти до півфіналу «Кубку Діда Мороза» з першої позиції. Другими фінішували хлопці з «ПАККО», впевнено обігравши конкурентів, яким довелося сперечатися за трофей від Снігуроньки.
 

В групі «В» ситуація вийшла більш заплутаною, адже очкових втрат зазнали всі претенденти на титули переможців. Найменш щедрими на очкові «подарунки» виявилися гравці «Бренд Груп», які після двох перемог поспіль оступилися в останньому турі під час поєдинку з ковельськими «Козаками» - командою, яка принципово не визнає авторитетів. Крупна перемога 5:1 дозволила футзалістам із столиці волинських залізничників зайняти другу сходинку у таблиці та вийти до основного півфіналу.

Група «А»

Команди

в

н

п

м

о

Місце

Динамо

3

0

0

5 - 0

9

1

ПАККО

2

0

1

6 - 2

6

2

Теремно Хліб

1

0

2

3 - 3

3

3

Мідас

0

0

3

0 - 6

0

4

Група «B»

 

Команди

в

н

п

м

о

Місце

Бренд Груп

2

0

1

7 - 7

6

1

Козаки

1

1

1

8 - 6

4

2

Агромат

1

1

1

7 - 7

4

3

Шігірюм

1

0

2

4 - 11

3

4

 
Першими кубкові перегони розпочали учасники «Кубку Снігуроньки» - команди, які зайняли на відбірному етапі 3-4 місця в групах. Спочатку команда «Теремно Хліб» без надзвичайних зусиль переграла прилуцький «Шігірюм». А в протистоянні «Агромату» та «Мідасу» мінімальну перемогу здобули господарі майданчика.

Фінальний матч кількістю голів вболівальників не балував. Гол Павла Адамського на початку зустрічі виявився переможним. В підсумку капітан «Агромату» Андрій Кристич підняв над головою Снігуркін Кубок та отримав солодкий подарунок від партнера турніру ТМ «Теремно Хліб», котрий за сумісництвом був гідним суперником за фіналом.

В основному розіграші «Різдвяної коляди» за головний трофей – «Кубок Діда Мороза» сперечалися досвідчені бійці. Відповідно і драматизму у півфіналах було значно більше. Долю обох поєдинків визначили серії пенальті. Спочатку динамівцям довелося добряче понервувати у протистоянні з непередбачуваними «Козаками». Переможний рахунок 2:0 на користь лучан за хвилину до сирени перетворився на нічийні 2:2. А в пенальті все вирішив один м’яч.

В другій півфінальній парі зійшлися «Бренд Груп» та «ПАККО». У другому таймі протягом хвилини суперники обмінялися голами. Антон Копаєв та Дмитро Заболотько, як показали подальші події, виявилися єдиними авторами забитих м’ячів з гри. Далі у післяматчевій лотереї більш поталанило «брендівцям».

Луцьке дербі-фінал відбулося за переваги «Динамо». У складі номінальних гостей гостро відчувалася відсутність Дмитра Заболотька, котрий за сімейних обставин вимушений був покинути своїх колег по команді. У суперника ж наприкінці обох таймів вдалося відзначитися Богдану Понагайбі, котрий встановив переможний рахунок 2:0 на користь «Динамо».

Результати матчів 8 січня 2017 року:  

ПАККО - Динамо 0:1  
Мідас -  Теремно Хліб 0:2
Агромат   - Козаки  1:1
Шігірюм  -  Бренд Груп  -:+                                                                  
ПАККО -  Теремно Хліб   3:1                                                
Мідас -   Динамо  0:1
Агромат  - Бренд Груп 2:6
Шігірюм -   Козаки 4:2
ПАККО - Мідас 3:0
Теремно Хліб  -   Динамо 0:3
Агромат - Шігірюм 4:0
16.30 Бренд Груп -   Козаки 1:5

17.00 1/2 фіналу «Кібку Снігуроньки»Теремно Хліб - Шігірюм 5:1
17.30 1/2 фіналу «Кібку Снігуроньки» Агромат - Мідас 2:1
18.00  1/2 фіналу «Кібку Діду Морозу» Динамо  - Козаки 2:2 п.п. 3:2
18.30  1/2 фіналу «Кібку Діду Морозу» Бренд Груп  - ПАККО 1:1 п.п. 3:2
19.00     Фінал «Кубку Снігуроньки»  Теремно Хліб - Агромат 0:1
19.30     Фінал «Кібку Діду Морозу» Динамо - Бренд Груп 2:0

Джерело - www.amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.