УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірціУкраинаВіталій Танський поповнив лави СК «Енергія»Юрій Гончаров: «Ми ставимо задачу привчати людей до футзалу»КиевАнонс второй лиги чемпионата Киева. За два тура до конца отбораХмельницкийЗвернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!Ивано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза-Вторма” майже чемпіон? ЗапорожскаяЗапорожье: минимальные победы лидеров Премьер-лигиПервая лига Роман Ярий: Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!КиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваПервая лига Перша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10

Перша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10

У Ромнах відбувся пропущений матч 7 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги. Місцевий «Рятувальник» на рідному паркеті приймав івано-франківський «Епіцентр К10». Підопічні Ігоря Салівона хотіли забити швидкий м’яч, але втілити задумане у життя їм не вдалося. Це дозволило гостям адаптуватися до тієї гри, яку запропонували ромен чани, а також до специфічного залу. І в результаті ця адаптація призвела до того, що на 13-й хвилині Прокоп відкрив рахунок. Це змусило господарів майданчику активізуватись, аби зрівняти рахунок до перерви. Більше того – ромен чани могли забити «гол у роздягальню», але Анцибор не реалізував дабл-пенальті.
 

Натомість, «рятувальники» забили швидкий гол на початку другого тайму. Однак, раділи вони недовго – скоро Данів знову вивів «Епіцентр К10» вперед. Такий поворот подій спровокував відкритий футзал, тому що моменти з’являлись біля обох воріт. Однак, у середині другої 20-хвилинки ромен чани активізувались, і це призвело до голу у виконанні Сергія Ткаченка. Так рахунок став 2:2. Градус гри піднявся, і скоро «Рятувальник» мав усі шанси, щоб вийти вперед, але Козаченко не забив 10-метровий. І це була не єдина прикрість для команди з Ромен. На 37-й хвилині другу жовту картку отримав головний бомбардир «Рятувальника» Андрій Анцибор. Футзалісти з Івано-Франківська намагались втілити у гол свою чисельну перевагу, і за вісім секунд до кінця більшості їм це вдалося – Назарій Данів відзначився дублем. Після цього «рятувальники» пішли вп’ятьох, і незадовго до фінальної сирени їм таки вдалось уникнути поразки: Віталій Радченко встановив остаточний рахунок зустрічі – 3:3.

«Рятувальник» (Ромни) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – 3:3
Голи:
Віт. Радченко (22, 40), Ткаченко (31) – Прокопів (13), Данів (24, 33)
Попередження: Віт. Радченко (14), Анцибор (20), Кондратенко (26) – Прокопів (20), Прокоп (33)
Вилучення: Анцибор (37 – повторне попередження)
На 20-й хвилині Анцибор («Рятувальник») не реалізував 10-метровий.
На 33-й хвилині Козаченко («Рятувальник») не реалізував 10-метровий.
 

Нагадаємо Вам інші результати 7 туру.

23 грудня 2016 року.
«Епіцентр К» (Чернівці) – «Делівері» (Одеса) – 5:5
Голи:
Куляк (3, 19), Хандій (17, 18), Купчанко (36 – з 6-метрового) – Кулька (6), Лебединський (6, 7, 34), Беляєв (33)
Попередження: Давидний (33), Харній (37) – Сніцар (25), Лембер (27), Беляєв (30), Єрьомін (36)
На 15-й хвилині Беженар («Епіцентр К») не реалізував 10-метровий.
На 19-й хвилині Сніцар («Делівері») не реалізував 10-метровий.

25 грудня 2016 року.
«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К3» (Київ) – 5:3
Голи:
Зеленський (22), Петраков (26), Прощенко (27), Мороз (32), Бурдюг (40) – Макаєв (34), Шуст (38 – з 6-метрового), Жук (40)
Попередження: Бурдюг (19), Зеленський (38) – Макаєв (17).

Таким чином, регулярний чемпіонат Першої ліги добіг свого екватора, і у ньому скоро розпочнеться друге коло.

Джерело - http://futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.