Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пластикос Ромеро Картахена» и «Леванте»

Дмитро Михайленко і Сергій Стромілов продовжать кар'єру в латвійському ТФК "Резекне"

Двоє екс-гравців української "молодіжки" Дмитро Михайленко і Сергій Стромілов вирішили продовжити свою кар'єру закордоном. Наступним етапом кар'єри для них стане латвійський ТФК "Резекне". До речі, гравців об'єднує ще одна деталь, адже цього літа вони проходили перегляд у "Кардиналі-Рівне" - Михайленко на Кубку Свободи, а Стромілов на Кубку Львівщини.

В минулому сезоні ТФК "Резекне" здобув бронзові нагороди Вищої ліги, а у Кубку Латвії вилетів на стадії 1/4 фіналу. Тренує команду з однойменного міста колишній латвійський футболіст Віталій Воскан, який одночасно є і президентом клубу. Крім того, Воскан є одним з тренерів збірної Латвії U-21.

Дебютувати новачки зможуть уже 22 вересня у матчі за Суперкубок Латвії проти місцевого гранда "Нікарсу".

Нагадаємо, що раніше в ТФК "Резекне" виступали й інщі українці: Віталій Байцур ("Юні-Ламан"), Юрій Кіданов ("Бейтар" (Латвія)), Андрій Кіданов.
 

Дмитро Михайленко є вихованцев футбольної ДЮСТК "Іскра". Професіональна кар'єра почалас у хмельницькому "Спортлідері+", в якому він виступав з 2011 до 2015 року. У складі "лідерів" здобув срібні нагороди Екстра-ліги. Після "Спортлідера+" кар'єра Михайленка пішла на спад. Другу половину сезону 2015/16 гравець провів у херсонському "Продексімі", де й почав наступний сезон, але після стартових турів залишив клуб. У "Продексімі" завоював бронзові медалі Екстра-ліги. Останнім професіональним клубом Михайленка була кіпрська "Омонія-Арарат", з якою він на початку цього року підписав контракт до травня, але провів у клубі лише січень, хоча встиг зіграти за цей час по одному матчу у чемпіонаті і Кубку. Тривалі паузи у професіональній кар'єрі універсал заповнював грою у різноманітних аматорських хмельницьких командах. У 2013-2014 рр. виступав за молодіжну збірну України. Кандидат в майстри спорту з дзюдо.
 

Сергій Стромілов є вихованцем макіївських "Титана" і "Гірника-95", а також у підлітковому віці нетривалий час грав в ДЮФЛ за футбольний "Металург" (Донецьк). З 2010 року універсал розпочав виступи у донецькому "ДЮСШ-5-Мегапром". Сезон 2013/14 провів у іншому першоліговому представнику Донецька - "Буран-Ресурсі", з яким виграв золоті нагороди. Наступний сезон знову провів у Першій лізі у херсонському "Продексімі". Влітку перед стартом сезону 2015/16 Стромілов міг поповнити склад "ДСМТ СМП-354" (Гомель, Білорусь), але команда припинила своє існування і він опинився у польському "Ельхурт-Елмет Геліос" (Білосток), що виступав у Першій лізі (група Північ). До речі, разом зі Строміловим перегляд у польській команді також проходили ще двоє українців - Віталій Іщенко і Олексій Шитик, але перегляд вони не пройшли. Сам же Сергій зіграв за польську команду команду 8 матчів і забив 4 голи (7/4 у чемпіонаті, 1 матч у Кубку). У другій половині сезону українець влаштувався в "Неман" (Березовка, Білорусь). У складі "Немана" Стромілов у 12 матчах чемпіонату забив 3 м'ячі. Сезон 2016/17 універсал провів у "Альфі" (Таганрог, Росія), яка виступає у міських змаганнях. У 2012 році Стромілов виступав за юніорську збірну України U-19 і потрапив у розширений список кандидатів на поїздку у складі "молодіжки" на Санкт-Петербурзьку осінь, але в остаточну заявку не потрапив, проте у наступному році він таки виступав у складі збірної України U-21.

Сама "Альфа" цікава нам тим, що граючим тренером у ній є Сергій Дрьомов, а склад на 90% складається з вихованців донецького футболу і футзалу. Найвідомішими гравцями команди є Владислав Самарай ("ДЮСШ-5-Мегапром"), Михайло Бдюхін ("ДЮСШ-5-Мегапром"), Сергій Дерюгін ("ДЮСШ-5-Мегапром"), Сергій Тімченко ​("ДЮСШ-5-Мегапром") і Дмитро Волошин ("Шахтар-2", "Шахтар-3", "Олімпік" - у футболі; "УТАС", "Буран-Ресурс" - у футзалі). 

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.