Экстра-лигаСергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пластикос Ромеро Картахена» и «Леванте»Футзал в миреНовости от FutsalMania: Диего Густоцци – новый тренер «Эль Посо Мурсии»Экстра-лига«АРПИ-Запоріжжя» починає комплектування складу під Екстра-лігу

«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країн

В останній місяць літа «соколята» зіграють ряд контрольних матчів і позмагаються в престижних міжнародних турнірах.

СК «Сокіл» продовжує активну підготовку до нового сезону. На основну команду нашого клубу очікує цікавий та насичений серпень, протягом якого вона зіграє багато матчів в Польщі, Чехії та Білорусі.

Розпочнеться усе із матчу проти польського «Клірекса» (Хожув), який запланований на майданчику суперника на 2 серпня. Наступного дня, 3 серпня, «Сокіл» зіграє з іншим польським клубом, чемпіоном країни «Рекордом» (Бельско-Бяла).

Далі основна команда клубу вирушить на представницький міжнародний турнір до Білорусі, який пройде із 15 по 17 серпня в Гомелі.
Крім нашої команди, в ньому візьмуть участь чемпіон Вірменії «Лео», дебютант російської Суперліги «Динамо» (Самара), а також гомельський «БЧ», який в цьому сезоні очолив український фахівець Дмитро Камеко.

Наступний свій матч «соколята» зіграють із чемпіоном Чехії  – ФК «ЕРА-ПАК»(Хрудім). Він запланований на 26 серпня.
А завершиться серпень престижним міжнародним турніром в Польщі, який пройде із 28 серпня по 1 вересня. Зазначимо, що СК «Сокіл» вдруге в своїй історії зіграє  на «Futsal Masters». 
У турнірі візьме участь вісім команд, які розділені на дві групи. За результатами жеребкування наша команда потрапила до групи А і зустрінеться з  командами «Барселона Ласса Б» (Іспанія), «Акана Оржель» (Польща) та «Кобенхавн» (Данія). За підсумками ігор в групах пройдуть стикові матчі.

Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.