Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Вторая лигаХарківський «Гепард» – переможець чемпіонату України серед команд Другої лігиБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 21. LIVE!Сборная УкраиныВіталій Одегов: «Кістяк юнацької збірної є, інші люди в ній навряд чи з’являться»Друга ліга України 2020/21. 1/2 фіналу. «Яско» і «Гепард» зійдуться у фіналіЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «ХІТ» – «Ураган». АнонсДетский футзал«Олімпія-Дніпро» із Дніпра – володар Кубку України U-10Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. Дві драми і дві серії пенальтіРоссияГригорий Иванов: «Нам еще предстоит выявить чемпиона»ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»РоссияАндрей Батырев: «Мечтаю выйти на площадку вместе с сыновьями»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»

Друга ліга України 2020/21. Підсумки 1/8 фіналу

Визначилися усі учасники фіналу восьми чемпіонату України з футзалу у Другій лізі сезону 2020/21


 
Вівторок, 6 квітня
Любарт (Луцьк) – ​КЗС-Костопіль (Костопіль)  5:2
 
Середа, 7 квітня
Доманівка (Миколаївська обл.) – Чорне море (Одеса) 2:4
 
Четвер, 8 квітня
Чорне море (Одеса) – Доманівка (Миколаївська обл.) 3:4

Докладніше про ці три матчі тут
 
П'ятниця, 9 квітня
Новоукраїнка (Кіровогорадська обл.) – Нікма (Запоріжжя) 3:3
Голи: Андрій Федотов, 1, Сергій Івлєв, 23, Анже Зрохо, 25 – Дмитро Харченко, 14, Михайло Трубаров, 31, Ігор Кардаш, 35
Попередження: Андрій Огністий, 40 (Нікма)
Перший матч – 0:6 
 


 
Субота, 10 квітня
In.IT (Львів) – Сервіт (Київ) 3:5
Голи:
Роман Саприка, 32, 38, 40 – Євгеній Савчук, 8, Іван Глуцький, 11, 37, Максим Постолатьєв, 26, 27
Попередження: Ростислав Грицків, 12, Ярослав Нідзельський, 32, Володимир Когут, 39 – Костянтин Демиденко, 32, Олександр Семенов, 33
In.IT: Грицків, Мірзаєв – Саприка, Когут, Абрамчук, Буцик – Танечник, Галамага, Писько, Федюк – Іляш, Задорожний, Нідзельський, Хіреш.
Перший матч – 1:3 

На жаль, для львівського уболівальника сезон 2020/21 серед команд Другої ліги чемпіонату України для наших команд завершено. В матчі-відповіді 1/8 фіналу підопічні Андрія Федюка вдруге за тиждень поступились київському «Сервіту» та вибули за крок до «Фіналу Восьми».

Нагадаємо, що у першій грі кияни зуміли забити на два м’ячі більше, аніж суперник, тому до міста Лева приїхали у статусі фаворита. Уже до 11 хвилини звітної зустрічі гості дуже легко підтвердили своє реноме. Спершу Савчук, а на екваторі тайму Глуцький зловили суперника на контратаках і спокійно по черзі переграли Грицківа. У відповідь Писько і компанія не змогли нічого запропонувати, тому на перерву команди пішли з-за рахунку 0-2.

Другу половину зустрічі господарі розпочали з грою в п‘ять польових, але подібна тактика жодних дивідендів теж не принесла. Ба-більше, в період з 26 по 27 хвилини Максиму Постолатьєву вдалось оформити дубль та довести рахунок до 0-4 на користь «Сервіту». Послужливу гостинність всередині другого тайму перервав Саприка, однак за три хвилини до завершення зустрічі Глуцький знову збільшив перевагу до чотирьох м‘ячів. Гучно гримнути дверима «in.IT» не вдалось, але два завершальні голи в цій парі були саме за львів’янами. Автором хет-трика став Роман Саприка. Отож, 3-5 на користь киян, які в очікуванні «Фіналу Восьми».

Джерело - АФЛ

Роман Танечник, капітан "In.IT" (Львів) 

 – До початку сезону вже підходили з певним оптимізмом, спираючись на виступи літнього чемпіонату, ну і звичайно тренувальний процес. Вже там було помітно, що команда прогресувала. Ну, напевно, ще тоді про перемогу було важко розмовляти, але амбітне бажання поборотись за потрапляння в трійку було.

Та амбіції президента і максималізм тренера постійно нам доносили, що можна перемагати. 

Звісно, почали чемпіонат ми поганенько, але після того кожна гра була, як фінал. Всі без виключення ігри були важкі, але за рахунок тренувань і детального розбору суперника тренером і найголовніше донесення нам, що маємо робити на майданчику, дало свій результат.

Щодо ігор зі столичною командою. Доля-жереб звела нас з хорошою командою. Щодо гри у столиці, то сповна відчути смак виїзної гри нам все ж не дала пандемія. Грали без глядачів, тому особливого чогось не було. Єдине що потрібен був час звикнути до паркету. Гра була хорошою та трохи підвела реалізація.

І пропущений гол «в роздягальню» трохи нас збив з пантелику. Натомість і початок другого тайму ми провалили. Коли прийшли до тями, то банально не вистачило реалізації, а суперник вже діяв за рахунком.

Щодо домашньої гри, шкода, що не змогли нашим гостям показати львівську підтримку, але маємо, що маємо. По грі можу сказати, що бракувало реалізації та майстерності на завершальній стадії.

Визначальним фактором, на мою думку, була психологія. По-перше, думаю, основне, що ми злякались столичну команду, де були досвідчені гравці. Коли зрозуміли, що можна грати - вже було пізно, а суперник такого не пробачає.

Підсумовуючи, хочу подякувати всім за пророблену роботу.

Найперше тренеру і президенту, їхній вклад в цей сезон не можна не відмітити.

Пацанам за професійне ставлення, за атмосферу і колектив.

Всім, хто пітримував і вірив у нас та вболівав.

Також тим, хто був активним за моніторами дивлячись онлайн-трансляції.

Дякую нашому інформаційному напрямку за висвітлення всіх подій. Вважаю, що наші сторінки в соцмережах найкращі.


Джерело - Futsal Team "in.IT"

 
Черкасиобленерго (Черкаси) – ДДХ (Дніпро) 1:0
Голи: 
Сергій Дєдов, 19
Попередження: Євгеній Дмитрієв, 10 (ДДХ)
На 10-й хвилині Олександр Лобов (Черкасиобленерго) не реалізував пенальті (воротар)
Перший матч – 1:3
 
Матчі «Рятувальник» (Ромни) – «Фаворит» (Сєвєродонецьк), «ЯСКО» (Вінниця) – «Арсенал» (Очаків) і «Донецьксталь» (Покровськ) – «Гепард» (Харків) не відбулися, бо команди з Сєвєродонецька, Очакова та Покровська знялися зі змагань після перших ігор 1/8 фіналу Другої ліги. Їм зараховано технічні поразки з рахунком 0:5.

Тому повний список чвертьфіналістів виглядає так:

«Сервіт» (Київ)
«Любарт» (Луцьк)
«Нікма» (Запоріжжя)
«Гепард» (Харків)
«Чорне море» (Одеса)
«Яско» (Вінниця)
«ДДХ» (Дніпро)
«Рятувальник» (Ромни)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.