БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!ПольшаКубок Польши-2020/21. Финал. LIVE!

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». Анонс

У п’ятницю, 23 квітня, львівські енергетики прийматимуть вдома херсонський "Продексім" у третьому матчі півфінальної серії плей-оф Favbet Екстра-ліги.


Зустріч відбудеться у Палаці спорту "Галичина" за підтримки Львівської міської ради, початок о 13:00 год. з дотриманням необхідних карантинних обмежень. 

Після двох поєдинків у Херсоні рахунок у серії 0:2 на користь "мельників". Оскільки команди змагаються до трьох перемог, львів’яни вже не мають права на помилку. Якщо енергетики здолають суперників у третьому матчі, то четвертий буде зіграно у Львові в суботу, 24 квітня.

Гостьові поєдинки проти чинних чемпіонів були для "Енергії" однаковими за рахунком — 0:4, але різними за змістом. Якщо у першому матчі херсонці забили швидкий гол на перших секундах і зуміли розвинути успіх, то у другій грі команда Валерія Легчанова створила досить багато моментів, аби підсумковий результат був позитивним. Проте з реалізацією у "зелено-білих" виникли труднощі.

Огляд першого матчу серії дивіться тут:
 

Найкращі моменти другого поєдинку серії дивіться тут:
 

Як би там не було, у третьому матчі енергетики налаштовуватимуться виключно на перемогу, адже вдома, як кажуть, і рідні стіни допомагають. Тільки за перемогою приїде до Львова і команда Андре Броканело. Тож цікаве протистояння у цій зустрічі гарантоване.

В іншій півфінальній парі у Києві точно відбудуться два поєдинки: адже в Івано-Франківську "Ураган" та київський "ХІТ" обмінялись перемогами і рахунок у серії нічийний — 1:1.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"

В эту пятницу во Львове "Продэксим" продолдит серию матчей против "Энергии" в рамках полуфинала плей-офф. Напомним, что херсонцы ведут в серии 2:0. За первые два поединка "мельникам" удалось забить восемь голов и сохранить свои ворота "сухими".

Наставник херсонского клуба Андре Броканело готовит команду к тому, чтобы завершить серию игр уже в следующем матче: "Надеюсь, моя команда придерживается той же линии, что и раньше. Откровенно говоря, мы были очень серьезны и показали блестящий футзал. Весь сезон наша команда доказывала, чего мы стоим. У нас будет отличный финал в пятницу.

Если арбитражная бригада будет соответствующего уровня, на этот раз в игре можно будет увидеть две мощные силы украинского футзала. В противном случае вы увидите все, кроме футзала. Надеюсь, будет уважение к спорту и ко всем профессионалам, которые в нем работают, а также  надеюсь, что публика получит настоящее удовольствие от увиденного."

Начало встречи -- 13:00, 23.04.21

Место проведения: Дворец спорта "Галичина"

Источник - МФК Продэксим

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.