Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Вторая лигаХарківський «Гепард» – переможець чемпіонату України серед команд Другої лігиБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 21. LIVE!Сборная УкраиныВіталій Одегов: «Кістяк юнацької збірної є, інші люди в ній навряд чи з’являться»Друга ліга України 2020/21. 1/2 фіналу. «Яско» і «Гепард» зійдуться у фіналіЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «ХІТ» – «Ураган». АнонсДетский футзал«Олімпія-Дніпро» із Дніпра – володар Кубку України U-10Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. Дві драми і дві серії пенальтіРоссияГригорий Иванов: «Нам еще предстоит выявить чемпиона»ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»РоссияАндрей Батырев: «Мечтаю выйти на площадку вместе с сыновьями»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»

Олександр Коваль: «Любарт» і «СЕРВІТ» — команди рівня Першої ліги»

Капітан вінницького "ЯСКО" розповів про власні враження від виступу у Другій лізі України


Днями стало відомо, що вінницьке МФК "ЯСКО" стає учасників Фіналу восьми Чемпіонату України з футзалу у Другій лізі.

Після першого матчу 1/8 фіналу, що завершився перемогою вінничан над "Арсеналом" з Очакова (1:3) ми поспілкувались з капітаном команди Олександром Ковалем.

— Оцініть рівень команд у місцевому чемпіонаті. Наскільки важко було посісти першу позицію у порівнянні з минулими сезонами?
— Я б зазначив найголовніше! На мій погляд, це те, що команди в цілому набираються практики, розуміють як діяти. Футзал  це динамічний, тактичний вид спорту. Тут потрібно вміти додавати та інколи "перетерпіти" важкі хвилини. Важливо мати в складі не 7-8 футзалістів, а 11-12, а то й більше. Неможливо ставити високу планку з короткою лавою запасних.

В цілому сказав би, що чемпіонат однозначно додав.

Ми були впевнені у своїй перемозі в чемпіонаті, що показала турнірна таблиця.

— Оцініть плюси та мінуси зміни формату змагань (місцева Вища ліга стала зональним відбором чемпіонату України).
— Це не може не радувати, оскільки можливо перевірити свої сили вже не тільки з аматорами на прикладі АФЛУ (що ми вже зробили), а й з командами вищого рівня.

— Вітаємо з виїзною перемогою! Наскільки важко було перемогти, та завдяки чому це вдалось?
— Дякую. Приємні спогади лише після таких поїздок та матчів. Ми вже скучили за такими емоціями. Їхали виключно за перемогою.

Гра склалась трошки важкувато, адже через COVID ми залишились без ігрової практики та тренувань, але розбігались і зробили те що мали. Хочеться подякувати хлопцям за самовіддачу і впевненість у своїх силах. Відмітив би, впевнену гру Барiбана: завжди б так! Шкода що суперник відмовився від гри відповіді у Вінниці. Так не повинно бути. А так провели дуже не поганий матч в якому могли "додати", якщо було б потрібно.

— Футбольна спільнота знає, що цілі для команди завжди найвищі. У цьому розіграші Другої ліги ви є фаворитом. Наскільки це вплинуло на гру команди?
— Так, я з вами повністю погоджуюсь.

Дякувати Скоромному I. О. маємо змогу ставити такі завдання та втілювати іх.

Це дуже важка, кропітка та ще й затратна робота. Так що ми єдине ціле.

З приводу фаворита з вами повністю не погоджуюсь. Те що нас поважають суперники це однозначно. Але це досить сильні, зіграні команди такі як "Любарт" чи "Сервіт". Це команди рівня 1-ї ліги.

А фінальна стадія таких змагань дуже відповідальна, емоційно виснажлива, в таких моментах не має права на помилку!

— Як оцінюєте шанси на перемогу у Другій лізі?
— У нас достатньо впевнена в собі команда, у кожного за плечима чималий досвід. Будемо дотримуватися свого стилю, я впевнений у нас все вийде.

— На завершення кілька слів від себе.
— Хочеться ще раз подякувати Скоромному I.O за неймовірну підтримку, змогу брати участь в змаганнях такого рівня. А також подякувати всім нашим вболівальникам!

Джерело  Вінницька асоціація футзалу

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.