БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалДЮСШ-25 (Київ) – чемпіон України серед дівочих команд 2006-2007 рр. н.Футзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/2 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомЮношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»

Віталій Одегов: «Кістяк юнацької збірної є, інші люди в ній навряд чи з’являться»

Головний тренер юнацької збірної України з футзалу Віталій Одегов розповів про стан справ у команді напередодні початку відбору Євро-2022.


Юнацький футзальний чемпіонат Європи було перенесено на рік у зв’язку з пандемією коронавірусу. За попереднім розкладом кваліфікація мала завершитися в березні, а фінальна частина — восени 2021 року.

Тепер же згідно з рішенням Виконавчого комітету УЄФА Євро відбудеться у вересні наступного року. Жеребкування попереднього та основного раундів кваліфікації пройде 7 липня поточного року.

Попри це, за словами головного тренера юнацької футзальної збірної України Віталія Одегова, поки що в синьо-жовтих немає окреслених планів підготовки до відбору.

«Поки що в нас немає жодних планів. Лише нещодавно з’явилася інформація від УЄФА. Наразі я не володію жодною інформацією щодо майбутніх зборів.

Як вплине перенесення Євро на склад збірної України? На нього може впливати не лише фактор зміщення дат. Кістяк юнацької збірної є, інші люди в ній навряд чи з’являться, оскільки на формування команди впливає вік, за яким є суворі обмеження. Звичайно, кістяк існує, він не зміниться. Можливо, один-два футзалісти десь і можуть з’явитися в команді, але не більше.

Мої підопічні мають змогу брати участь у матчах першої та другої ліги. Перша ліга стартуватиме у травні, тому оцінити форму гравців я поки що не можу. Друга ліга зараз перебуває на своєму екваторі. Оцінку дати складно. Футзалісти задіяні в тренувальному процесі у своїх клубах, а грати будуть у найближчому майбутньому», — сказав Віталій Одегов.

Розклад Євро-2022 (U-19) із футзалу  

07.07.2021

Жеребкування кваліфікації.

02-07.11.2021

Попередній раунд кваліфікації (якщо знадобиться).

15-20.03.2022

Основний раунд кваліфікації.

03.09-10.09.2022

Фінальний турнір.

Фінальна частина відбудеться в іспанському Хаені на «Олівіо-Арені», яка вміщує 6500 глядачів. Вісімку учасників турніру складуть господар чемпіонату Європи, Іспанія, та сім переможців кваліфікації. За підсумками жеребкування вони будуть розбиті на дві групи по чотири команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів.

Нагадаємо, що на першому в історії Євро з футзалу серед юнаків, що відбулося 2019 року, збірна України пробилася до фінального турніру, де посіла у своїй групі третє місце. А чемпіоном став один із кривдників синьо-жовтих — команда Іспанії.

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.