ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!

Матчі «Ураган» – «ХІТ» відбудуться за присутності глядачів

Футзал з уболівальниками повертається


Як відомо, минулого тижня Івано-Франківщина перейшла до “жовтої” карантинної зони, тож найближчі поєдинки “Урагану” у рамках півфінальної серії плей-офф Favbet Екстра-ліги проти столичного “ХІТа” 17-го та 18-го квітня (початок обох ігор о 12:00) ПРОЙДУТЬ З ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ!

Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізичного виховання складає 50%. Вартість одноразової перепустки на гру складає 40 грн (сектори A, B, F, G, Е) та 50 грн (сектори D, J). Придбати квитки на поєдинки можна онлайн на сайті ESPORT.IN.UA та у клубному Фан-шопі НФК “Ураган” за адресою вул. М. Грушевського, 17 з 10:00 до 19:00. УВАГА! У зв’язку з карантинними обмеженнями та задля уникнення скупчення людей квитки у день матчів у Манежі КФВ реалізовуватись НЕ БУДУТЬ! Тож просимо подбати про перепустки на гру улюбленої команди заздалегідь. Нагадуємо, що наразі діють карантинні обмеження, тож наявність засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції під час перегляду матчів ОБОВ'ЯЗКОВА!
 
ПРИДБАТИ КВИТОК ОНЛАЙН

ВАЖЛИВО! Вхід для учасників АТО та людей з інвалідністю на домашні матчі “Урагану” за пред’явлення відповідного посвідчення вільний. Вхід для вболівальників віком до 18 років і старше 60-ти років буде обмежено, тож ми закликаємо людей з групи ризику (віком 60-ть років та старші), а також осіб, яким не виповнилось 18-ть років, відповідально ставитись до власного здоров’я та утриматись від відвідин масових заходів і переглянути матчі онлайн.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.