Экстра-лигаІгор Корсун: «Маю велике бажання вигравати нові трофеї разом із "Продексімом"»Экстра-лигаМаксим Павлюк: «Впереди много работы»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018. Фалькао против Феррао. Представление участниковЖитомирМихайло Соколовський, Максим Павлушин і Віктор Таран – про житомирський футзалі і не тільки ...Футзал в миреНовости от FutsalMania: Бойс в «Барселоне» и кризис в итальянском футзалеОдессаЛига Содружества. 9-й тур. Нереальная реальностьЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2018/19. История встреч соперников «Продэксима» с украинскими клубамиЭкстра-лига«АРПИ Запорожье» представил новый тренерский штабЖенский футзалЖіночий Євро-2019. Представлення суперника. Збірна УгорщиниПольшаМикола Морозов: «У дитинстві моїм футбольним ідолом був Алессандро Дель П'єро»Экстра-лигаОфіційно: Роман Кордоба повертається в «Ураган»ПортугалияЛео перешел в «Спортинг»Житомир“Грантех” – володар Кубку Житомирської області!ИспанияЛучший игрок чемпионата Испании-2017/18 Гадея: красивые голы и блестящие передачи Футзал в миреНовости от FutsalMania: звездный дуэт из «Спортинга» перебирается в «Маритиме»?Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»БеларусьВячеслав Григорьев: «Быть капитаном в таком коллективе как ВРЗ – это круто»БеларусьВиктор Тарчило: «Постараемся с каждой командой сыграть достойно»РоссияАлексей Попов: «Всегда остаюсь профессионалом»Экстра-лига«Енергія» розпочинає підготовку до нового сезону

"ІнБев/НПУ" - "Продексім". Передмова

 

У суботу, 18 листопада, в Житомирі "ІнБев/НПУ" прийматиме чинного чемпіона України - херсонський "Продексім" в рамках 10 туру Екстра-ліги. Матч розпочнеться в залі ФОКу о 12.00. Пропонуємо Вашій увазі передматчеві коментарі головних тренерів обох команд - Валерія Директоренка та Ігоря Москвичова.

Валерій Директоренко, головний тренер ФК "ІнБев/НПУ" (Житомир/Київ):

- Гра буде хороша. “Продексім” - сильний суперник. Але і у нас зараз стоїть задача — брати очки в будь-який спосіб, не зважаючи на складності та проблеми. Всі команди з нами грають важко. Легко нікому не буде, особливо “Продексіму” в Житомирі. Моментів ми завжди створюємо багато за будь-якої гри. Якщо зможемо реалізувати свої моменти — буде позитивний результат, ні — буде важко. На тренуваннях ми працюємо над реалізацією, але нічого не робиться швидко. Я сподіваюся на краще. Все буде залежати від нашої концентрації і від того, як хлопці себе налаштують. В будь-якому випадку гра буде цікавою для глядачів - це я можу обіцяти.

- Після гри у Житомирі на "Продексім" чекають ігри Елітного раунду Кубку УЄФА. Як це може вплинути на зустріч? 
- Не знаю, на що "Продексім" ставить ставку в першу чергу — єврокубки чи Екстра-лігу. Якщо перше, то, думаю, навряд чи вони будуть використовувати бразильців, щоб не травмувати їх. Якщо чемпіонат — то буде хороша рівна бойова гра, достатньо жорстка. Для нас точно це нічого не міняє.

- Чи є якісь втрати перед звітною грою? 
- Певні проблеми є. На жаль, не зможе допомогти команді Шевченко, який пропускатиме гру через перебір карток.

Ігор Москвичов, головний тренер МФК "Продексім" (Херсон):

- На сьогодні для "Продексіма" пріоритетом є єврокубки чи Екстра-ліга? 
- Звісно, задачі стоять перед командою і на єврокубки, і на Екстра-лігу. На чемпіонат України ніхто послаблення не дає. Готувалися до важких матчів і з "Титаном", і з "Соколом". З покровською командою щось не вийшло, програли по грі. У поєдинку з "Соколом" погано зіграли в обороні при стандартних положеннях і тому програли. Хоча по грі ми непогано виглядали. Але десь не допрацювали, десь чогось не вистачило. Тому і такий результат.

- Все ж таки, от саме зараз, що для вас в пріоритеті? 
- На даний момент всі думки у нас - про єврокубки. Ми безпосередньо до них готуємося, йдемо. Але через те, що відбулися певні зміни в команді, підготовка збилась і проходить не так, як ми планували. Задачу - пройти далі в єврокубках - ніхто з нас не знімає. Але і в Екстра-лізі команда виходить на кожну гру, щоб її виграти. Десь це виходить, десь ні. Зрозуміло, що чемпіон повинен показувати своє обличчя і вигравати кожен матч. Але поки в нас це не виходить. Але все буде вирішуватися в плей-офф. Ніяких паралелей з минулим сезоном і "ХІТом" ніхто не проводить. Все йде планомірно, ми хочемо вийти в плей-офф, зайнявши якомога вище місце і там битися за чемпіонство.

- Цікаво, чи якось вплинула на гру вашої команди участь в єврокубках? Щось взяли звідти для себе? 
- Так. Це підключення до атак воротаря п'ятим польовим. В нас це мало використовують. Ми побачили, як грають європейські гранди – "Спортінг", той же "Економац". Зрозуміло, що нам поки так важко грати. Але стараємося. Десь, може, нам це і завадило трошки в останніх матчах Екстра-ліги. Ми спробували перебудувати гру, але десь все це не відпрацювали до кінця.

- Чи варто чекати у Житомирі на майданчику бразильців? 
- Скоріш за все ми їх побережемо.

- Тобто, вони будуть у заявці, але вихід на поле поки під питанням? 
- Десь так. Все буде залежати від гри, але будемо старатися їх берегти.

- Які враження лишив "ІнБев/НПУ" після стартового матчу в першому колі? 
- Десь наші гравці недооцінювали команду. Тому і така гра була тоді. Зараз такого, я думаю, вже не буде. Ми отримали гіркий досвід і зараз будемо зовсім по іншому настроюватися на гру. 

За матеріалами сайту "Спортивний Житомир"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.