Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

«Інтерпродсервіс», «Лунтік», «UBC» та «Toshiba» виборюють путівки до півфіналу (+відео)

В трьох з чотирьох чвертьфінальних поєдинків фаворити святкували розгромні перемоги.

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

Все цікавіше розгораються події у розіграші Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу, де минулого вік-енду, 13-го та 14-ого травня, були зіграні матчі. Звичайно, основна увага вболівальників була прикута до матчів 1/4 фіналу плей-офф, за результатами яких коло претендентів на чемпіонський титул звузилося до чотирьох. Окрім того, були зіграні поєдинки 1-ого туру у Кубку Виклику та Кубку Надії. Про все це далі у нашому огляді.

Матчі першого раунду плей-офф турніру, 1/4 фіналу, особливої інтриги не подарували, оскільки відразу у трьох з чотирьох зустрічей фаворити здобули перемоги з розгромним рахунком. Винятком лише став поєдинок між «ARTY Sport» та «UBC», який за своїм змістом та напругою став головною окрасою вік-енду. Підопічні Олександра Дрижі, які тиждень тому сенсаційно вибили з розіграшу минулорічного переможця, «Динамо-ГУНП», бадьоро розпочали і звітну зустріч, і на 15-ій хвилині їх атакувальний натиск втілився у гол Палійчука. «Артисти» вже доволі швидко відновили статус-кво завдяки красивому удару у «дев’ятку» від Балли, і далі на майданчику розпочалися справжні «гойдалки», у яких індивідуальна майстерність «UBC» переважила командну гру «ARTY Sport», а все вирішив відрізок з 44-ої по 47-у хвилину, коли активний Палійчук двічі змусив капітулювати Сікору та встановив остаточний рахунок на табло – 3:1 на користь «UBC». 

За путівку до фіналу «UBC» позмагається із «Toshiba», яка в «автомобільному» дербі без проблем розібралася із «Ауді». Багато чого тут вирішив надшвидкий гол Гласа, який після стартового розіграшу м’яча від центрального півкола влучно пробив з розвороту точнісінько у кут. Після цього голи у ворота «Ауді» посипалися наче з рога достатку. Найбільш активними у стадії завершення атак переможця підгрупи «D» на груповій стадії були Люблінський та Монастирський, які оформили хет-трики, на що «чорні» зуміли відповісти лише трьома влучними ударами та дещо підсолодити гіркоту власної поразки – 9:3 на користь «Toshiba», яка впевнено крокує до півфіналу.

У іншій половині сітки впевнено подолали етап 1/4  фіналу «Лунтік» та «Інтерпродсервіс». «Лунтіки» добряче покуражилися у матчі із «МПК-Поділля», в підсумку влаштувавши фірмовий розгром своєму опоненту. Продемонструвавши майже стовідсоткову реалізацію та використавши численні помилки свого суперника в захисті, підопічні Сергія Заболотного у яскравому стилі наколотили 12 м’ячів у ворота бідолашного Остяка, які забивалися на будь-який смак вибагливої публіки, на що «подоляни» спромоглися відповісти лише двома гольовими спробами – 12:2 на користь «Лунтіка».

А ось у грі між «Інтерпродсервісом» та «Алеєю Взуття» мало хто очікував розгромного результату, однак на ділі молодецький запал та яскраві дії в атаці «червоних» були помножені на нуль грамотною організацією гри та більшим досвідом подібних матчів «Інтерпродсервіса». Вагомим підґрунтям для перемоги «синіх» стали вдалі дії Гарбара, який окрім одного забитого голу «роздав» чимало гольових передач своїм партнером, а справжнім злим генієм «Алеї Взуття» став Панькевич, який оформивши покер, повернув інтригу у гонці бомбардирів турніру, а його вдалий почин підтримали й інші партнери по команді. На дев’ять пропущених голів «червоні» спромоглися відповісти лише голом престижу, автором якого став Котенков – 9:1 на користь «Інтерпродсервіса», на який у півфіналі очікує зустріч із «Лунтіком».

У Кубку Виклику захопило лідерство за підсумками першого туру «Динамо-ГУНП», яке переграло в стартовій зустрічі «Lifecell». Віддамо належне «зв’язківцям», які билися як могли та зуміли звести у нічию перший тайм, однак після перерви клас «динамівців» виявився вищим, а дублі Соботюка та Березовського принесли «Динамо-ГУНП» комфортну перемогу з рахунком 5:1.

 

А ось поєдинок між «Носорогом» та «Червоною Зіркою» видався куди цікавішим. У багатому на боротьбу матчі все котилося до нічийного завершення, однак розкішний гол Туменка у «дев’ятку» на останній секунді (!) приніс три очки «носорогам» – 4:3.
 

В Кубку Надії лідирує після 1-ого туру «Меблі-Лідер», який святкував вольову перемогу у емоційному поєдинку із «Зооветпром-Поділля» – 5:2. В ще одній зустрічі «МобіФренд» та «Моноліт» сильнішого не виявили – бойова нічия з рахунком 2:2.


 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.