Євро-2022. Група В: представлення учасниківЖенский футзалУкраїна – Іспанія (жінки). Товариський матч 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022 собственными глазами, или заметки из ГолландииЧемпионат ЕвропыДуглас Жуниор: «Без сомнения — мы сделаем все возможное»Первая лига Антон Антоненко і Владислав Завертаний приєдналися до «SkyUp»Чемпионат ЕвропыАнтон Соколов: «Радоваться некогда – концентрируюсь на матчах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 1. Нідерланди – Україна. АнонсКазахстанИгита: «Я хочу и после карьеры здесь жить»Вторая лигаЯрослав Аксенов: «Максимум в любителях за месяц заработал 74 тысячи гривен»Футзал в миреВизначилися переможці Futsalplanet Awards 2021: Олег Шайтанов і жіноча збірна України – шості у світіЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Нідерланди – Україна. Передматчева пресконференція: Олександр Косенко, Петро ШотурмаИспанияЖіноча збірна України зазнала болючої поразки від Іспанії у першому товариському матчіЧемпионат ЕвропыCборная Украины в финальной части чемпионатов Европы по футзалуФутзал в мире​Клеминьо: «Надеюсь однажды получить предложение поиграть в Казахстане»Чемпионат ЕвропыСуспільне Спорт покаже усі матчі Євро-2022Чемпионат ЕвропыМассимилиано Белларте: «Казахстан – безусловный фаворит нашей группы и претендент на титул чемпиона Европы»Чемпионат ЕвропыМико Мартич: «Многие игроки сборной Казахстана — топовые»Беларусь«Столица» подписала бразильца МатеусаБеларусьАлександр Черник: «Честь и порядочность важнее денег»Чемпионат ЕвропыУкраїна на ЄВРО-2022: без тих, хто заслужив, але з тими, що можуть

Євген Ривкін завершив роботу зі збірною Литви

Український фахівець припинив роботу зі збірною Литви з футзалу

 

Український тренер Євген Ривкін вчора оголосив, що його контракт з Литовською футбольною федерацією завершився і він більше не є головним тренером збірної Литви з футзалу.

54-річний тренер очолив збірну Литви на початку грудня 2017 року. З того року команда під його керівництвом провела 34 матчі з іншими збірними, в яких одержала 9 перемог, 3 рази зіграла внічию і зазнала 22 поразок (різниця м’ячів 63-116). Також за цей період литовці зіграли 5 матчів з клубними командами, в яких здобули 1 перемогу, 1 рази зіграли внічию і тричі програли (різниця м’ячів 9-13). Під керівництвом Євгена Ривкіна збірна Литви виграла Кубок Балтії-2017, але не змогла кваліфікуватися на чемпіонат Європи 2022 року. На домашньому Кубку світу литовці програли усі 3 матчі на груповому етапі. Зараз збірна Литви посідає 42 місце у рейтингу збірних УЄФА (з 50 команд).

Нагадаємо, що раніше Євген Ривкін працював головним тренером харківського «Локомотиву» (виграв 10 трофеїв) і національної збірної України (вивів у чвертьфінал Євро-2014), а також вигравав чемпіонат світу зі студентською збірною України.

«Мій контракт з Литовською федерацією футболу закінчився. Це був унікальний проєкт. Потрібно було не тільки створити абсолютно нову команду, а й адаптувати її до найвищого рівня Кубку світу. І навіть якщо й не було великих перемог, я можу з упевненістю сказати, що в Литві є хороша футзальна команда, яка може рости й прогресувати. Навіть попри непрофесійний статус футзалу.

Я хотів би подякувати усім гравцям, з якими я працював за цей час. Ви заслуговуєте великої поваги, адже поєднати професійні спортивні тренування та основну роботу дуже складно! Я хотів би подякувати нашому тренерському штабу. Це високопрофесійні фахівці, які також заслуговують найвищих оцінок за свою роботу! Я хотів би подякувати Федерації футболу Литви за довіру та можливість бути частиною цієї чудової команди - НАЦІОНАЛЬНОЇ ФУТЗАЛЬНОЇ ЗБІРНОЇ ЛИТВИ!

Велика подяка всім, хто підтримував у цей важкий період, і тим, хто цього не зробив. Все це спонукало рухатися вперед.

Я знаю, що у мене є друзі в Литві!

Я готовий до нових викликів!

Дякую Литва! Удачі! Побачимось!» написав Ривкін у своєму профілі в Фейсбук.


 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.