ТурнирыКубок Свободи-2017. День 4 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі) (оновлюється)ТурнирыСК «Сокіл» зупинився за крок до першості в «Кубку Свободи» з футзалуЖитомирская“Штурм-2” став переможцем першого літнього Чемпіонату Олевського районуХарьковскаяЛучшие голы 8-го тура 13-го Кубка ХарьковаТурнирыКубок Свободи-2017. День 4. LIVE!!!У Винниках розпочався міжнародний турнір з футзалу серед адвокатівЭкстра-лига «ХИТ» — курс на сезон 2017/2018 с четырьмя новичками и Тарасом ШпичкойСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Наша група – найрівніша з усіх чотирьох» ТурнирыКубок Свободи-2017. День 3 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)Остальной мирСтали відомі результати жеребкування відбіркового етапу Юнацьких Олімпійських Ігор - 2018Экстра-лигаЗагнали в депо. Как Локомотив покинул ЭкстралигуТурнирыКубок Свободи-2017. День 3. LIVE!!!ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)Экстра-лига"Кардинал-Рівне" переглядає екс-гравця кіпрської "Омонії-Арарат"ВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 257 від 16/08/2017ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2. LIVE!!!Экстра-лигаАнтон Клушин - перший новачок "Кардиналу-Рівне"Ассоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету національних збірних України з футзалуТурнирыКубок Свободи-2017. День 1. LIVE!!!ТурнирыВалерій Легчанов про «Кубок Свободи»: «Це підготовка до чемпіонату, але наше завдання — перемагати в кожному матчі»

Кубок Свободи-2017. День 3 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)

У товариському матчі “Енергія” святкувала вольову перемогу над “Кардиналом-Рівне”, “Сокіл” декласує “ВРЗ” та стає переможцем у підгрупі “В”, “Ураган” у гольовому трилері перемагає “Титан-Зорю” та виграє підгрупу “А”
 

“Енергія” (Львів) – “Кардинал-Рівне” (Рівне) – 4:3 (2:2)
Арбітри:
Подворний, Жмурко (обидва – Хмельницький)
Голи: Радевич (19), Легендзевич (20), Гасюк (27, 27) – Фаренюк (9, 19), Клушин (26)
“Енергія”: 12. Войтович – 3. Стефанків, 8. Радевич, 9. Легендзевич, 29. Танський – 5. Федюк (кап.), 10. Зінич, 11. Гасюк, 18. Кузь – 4. Струк
Головний тренер: Валерій Легчанов
“Кардинал-Рівне”: 28. Свинарчук (12. Дурбан, 28) – 11. Кручок, 14. Концеба, 17. Басич (кап.), 19. Фаренюк – 80. Клушин, 41. Михайленко
Головний тренер: Сергій Піддубний
Попередження: Легендзевич (9) – Кручок (26)
Вилучення: Легендзевич (25, друге попередження)

Програму третього ігрового «Кубку Свободи-2017» відкривав товариський спаринг між «Енергією» та «Кардиналом-Рівне».

Розпочався матч з атак «енергетиків», в складі яких найбільш активним був Легендзевич. «Дев’ятка» львів’ян на перших хвилинах мав два стовідсоткові моменти, аби змінити нулі на табло, проте в першому випадку пробив над поперечиною із забійної позиції, а в другому рівнян виручив Басич, вибивши сферу після удару Олега з «стрічечки» вже порожніх воріт. «Кардинал-Рівне» ж свою першу осмислену атаку завершив голом: Фаренюк незважаючи на активну «протидію» з боку того ж Легендзевича, зумів завдати точного удару в нижній кут метрів з 12-ти – 0:1. Далі на майданчику розпочалися справжні «гойдалки», у яких суперники мали рівні шанси на успіх: Гасюк своїм ударом потривожив стійку, а ось Клушин не зумів у ближньому бою переграти Войтовича. До забитих м’ячів справа ж дійшла знову на 19-ій хвилині, коли дубль оформив Фаренюк, результативно завершивши націлену передачу від Клушина – 0:2. Лише після цього підопічні Валерія Легчанова максимально мобілізувалися, і продемонструвавши характер, зуміли в підсумку відігратися ще до перерви. В обох забитих м’ячах галичан активну участь взяв Радевич, який спочатку влучно пробив в праву «шістку» майже від бокової лінії, а через декілька миттєвостей вивів чудовим пасом на порожні ворота Легендзевича – 2:2.

Незважаючи на товариський статус поєдинку, пристрасті на майданчику вирували не менші, ніж у офіційних матчах. Підтвердження цьому епізод на 25-ій хвилині, коли Легендзевич ціною другого попередження в зустрічі зірвав перспективну атаку суперника, залишивши «Енергію» в меншості. «Кардинал-Рівне» таким «подарунком» скористався майже відразу, а Клушин, у високому стрибку переправивши м’яч у сітку після навісної передачі з флангу від активного Фаренюка, знову вивів вперед у рахунку рівненську команду – 2:3. Проте як тілька гра поновилася у рівних складах, все у ній перевернулося з ніг на голову, а героєм став Гасюк, оформивши дубль протягом однієї хвилини. «Одинадцятка» номінальних господарів продемонстрував неймовірну взаємодію із Федюком при «стандартах», спочатку наче рукою поклавши ударом зльоту сферу акурат у ліву «дев’ятку» після подачі Андрія з кутового, а через декілька секунд після його пасу вже з ауту гарматним ударом у «воротарський» кут застав зненацька Свинарчука – 4:3. Далі суперники мали чимало нагод для того, аби змінити вразити ворота одне одного, однак більше забитих м’ячів вболівальники так і не дочекалися. У «Енергії» найбільш помітним був Кузь, удари якого двічі приймав на себе каркас воріт рівнян, у «Кардиналу-Рівне» найбільш перспективний шанс аби забити мав Михайленко, проте не зумів на останніх секундах зустрічі реалізувати вихід віч-на-віч із Войтовичем. В підсумку – яскрава та вольова перемога «Енергії» з мінімальним рахунком 4:3.
 





 

“Сокіл” (Хмельницький) – “ВРЗ” (Гомель, Білорусь) – 9:3 (4:1)
Арбітри:
Кухарь (Кривий Ріг), Білащенко (Чернігів)
Голи: Хамдамов (2, 16), Чех (2), Педяш (12, 27), Мартинюк (20), Шеремета (28, 35), Лисенко (30) – Мартинюк (9, аг.), Золотухін (29), Чернейко (32)
“Сокіл”: 13. Чех – 5. Хамдамов (кап.), 7. Шеремета, 11. Педяш, 4. Лисенко – 10. Мартинюк, 9. Подлюк, 6. Щербань, 14. Кручек – 2. Кіт, 15. Вербовий
Головний тренер: Роман Ковальчик
“ВРЗ”: 1. Куді (16. Дегтяренко, 21) – 8. Лемешко, 2. Золотухін, 3. Рогачов, 17. Шамлі – 6. Гончаров, 9. Чернейко, 10. Березовський, 7. Пінчук – 18. Григорьєв (кап.)
Головний тренер: Анатолій Яновський
Попередження: Щербань (7) – Рогачов (4), Золотухін (7), Пінчук (23), Григорьєв (26)

Наступний поєдинок, у якому зустрічалися «Сокіл» та «ВРЗ» повинен був визначити ім’я фіналіста турніру від підгрупи «В».
Хмельничани розпочали гру неймовірно активно, і вже на 1-ій хвилині Педяш двічі змушував вступати у гру Куді, проте кіпер білорусів на останньому рубежі діяв більш ніж надійно. «Сокіл» продовжував ж діяти першим номером, і вже на 2-ій хвилині втілив свою перевагу у забитий м’яч, коли Хамдамов вдотик переправив шкіряний снаряд у ціль після передачі Шеремети з ауту – 1:0. Не встигли гравці «ВРЗ» як слід прийти в себе, як у їх ворота влетів відразу і другий м’яч. Куді вирішив передати «привіт» ударом з дальньої дистанції своєму колезі по амплуа, Богдану Чеху. Кіпер хмельничан до цього був готовим, і зафіксувавши сферу відразу по високій дузі спрямував її у рамку протилежних воріт – 0:2 вже на 2-ій хвилині, це явно не те, на що розраховували гравці «ВРЗ», і аби заспокоїти власних підопічних Анатолій Яновський взяв хвилинну перерву. Як виявилося пізніше, цей перепочинок пішов на користь білорусам, які спромоглися відродити інтригу в грі дуже своєчасним голом у відповідь, а сам він був з розряду дуже курйозних: Мартинюк, намагаючись у підкаті винести сферу на кутовий після прострілу Шамлі з флангу у підсумку зрізав шкіряний снаряд у власні ворота – 2:1. Переповнений спорткомплекс ГУНП відразу «погнав» оваціями в атаку «Сокіл», гравці якого, спіймавши кураж, сповна відплатили численним вболівальникам за необхідну підтримку якісною грою та забитими м’ячами. Вже до перерви рахунок на табло став розгромним, а в обох випадках активну участь прийняв Педяш. Спочатку Сашко забив сам, більярдним ударом в нижній кут від штанги завершивши блискавичний розіграш «вільного» біля воріт «ВРЗ», а через декілька хвилин, уникнувши підкату від Пінчука, вирізав розкішну передачу на набігаючого паралельним курсом Хамдамова. Новоспеченому капітану «Сокола» залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 4:1.
Такий розвиток подій відправив у психологічний нокаут віце-чемпіона Білорусі, а ось підопічні Романа Ковальчика вирішили не зупинятися на досягнутому і продовжили після перерви добивати знекровленого суперника. Вже майже відразу після перерви поринув у обіймах партнерів Мартинюк, влучно пробивши вдотик у «дев’ятку» після передачі Щербаня з кутового, а далі терзати оборонців «ВРЗ» продовжив Педяш. Спочатку лідер атак «Сокола» оформив дубль, впевнено скориставшись невпевненою гра Дегтяренка на виході, а через декілька секунд після провалу захисту «ВРЗ» Педяш та Шеремета викотилися удвох на лише одного голкіпера білорусів. Сашко покотив на Руслана, якому не склало особливих зусиль з кількох метрів завдати точного удару, а рахунок на табло таким чином вже став 7:1 на користь «Сокола». Після цього Анатолій Яновський в надії хоч якось спробувати переламати хід подій на паркеті ризикнув та випустив п’ятим польовим Золотухіна, і саме «двійка» номінальних гостей, втіливши у гол чудовий пас врозріз від Рогачова дозволив білорусам відквитати один м’яч – 7:2. Це жодним чином не засмутило гравців «Сокола», які продовжували за неймовірної підтримки рідних трибун діяти на майданчику з позиції сили, а підтвердженням цього став диво-гол Лисенка, який спочатку зрадницьким перекатом «посадив» на п’яту точку Гончарова, а потім вразив опустівшу «рамку» суперника – 8:2. Номінальні гості знайшли в собі ще сили відповісти голом Чернейка, але останнє слово в цій зустрічі залишилося за гравцями у малинових футболках. Шеремета, відгукнувшись на ідеальний пас врозріз від Мартинюка, перекатом поклав спочатку на паркет бідолашного Золотухіна, а потім вразив порожній кут, встановивши таким чином на табло підсумковий результат – впевнена перемога «Сокола» з рахунком 9:3, який з максимальним очковим доробком стає переможцем у підгрупі «В», і у заключний день турніру зіграє у фіналі турніру. «ВРЗ» завершить боротьбу на “Кубку Свободи-2017” матчем за бронзові медалі.






 

“Титан-Зоря” (Покровське) – “Ураган” (Івано-Франківськ) – 5:7 (0:4)
Арбітри:
Божко, Куцак (обидва – Хмельницький)
Голи: Шеховцов (27, 38), Грицовець (29, 36), Єрьомін (45) – Цілик (4, 10, 17), Горбатий (17), Пелех (21), Сімка (39, 40)
“Титан-Зоря”: 2.Тимощук (1. Мельник) – 3. Мілінький (кап.), 16. Шеховцов, 14. Грицовець, 5. Єрьомін – 9. Малишко, 13. Моспан, 19. Боргун, 11. Лінник – 12. Сторожук, 8. Ященко
Головний тренер: Дмитро Камеко
“Ураган”: 1. Біров – 4. Кіндратів (кап.), 10. Горбатий, 20. Корсун, 49. Пелех – 7. Сімка, 9. Зварич, 12. Шотурма, 31. Цілик – 6. Микитюк, 77. Кефа, 5. Зеленкевич, 26. Тарасович – 8. Гірка, 17. Швед.
Головний тренер: Максим Павленко
Попередження: Боргун (32) – Сімка (34)

Заключний поєдинок третього ігрового дня «Кубку Свободи-2017», у якому зустрічалися «Титан-Зоря» та «Ураган» повинен був розставити усі «крапки» над «і» у досить заплутаній ситуації, яка склалася у підгрупі «А» перед останнім туром. Відзначимо, що обидва його учасники мали теоретичні шанси на вихід у фінал, і все було у їх руках: «Ураган» влаштувала б і нічия, покровцям ж треба було перемагати «драконів» з різницею як мінімум у чотири м’ячі. В підсумку, команди подарували глядачам неймовірно видовищний матч, у якому на них очікувало відразу 12 забитих голів та інтрига до самісінької фінальної сирени.
Хоча перший тайм явно не обіцяв такого розвитку подій, а вагомі корективи вніс швидкий гол, забитий «Ураганом». Сімка на швидкості пройшов по флангу і передачею між двома оборонцями «Титану-Зорі» вивів на удар Цілика. Андрій зусиль свого тезки не змарнував, вдотик пробивши у верхній кут воріт Мельника – 0:1. Цей гол неабияк додав впевненості «драконам», які продовжували атакувати з ще більшими завзяттям. Шотурма власним ударом перевірив на міцнісить поперечину, активний Сімка не зумів переграти у очній дуелі Мельника. Другий гол у ворота «титанів» по такій грі був лише питанням часу, і стався на 10-ій хвилині, коли дубль оформив Цілик, після скидки Зварича потужно пробивши вдотик під поперечину – 0:2. «Титан-Зоря» виглядала явно деморалізованою, моментами граючи відверто на «відбій», а про себе всерйоз в атаці нагадала вперше лише на 17-ій хвилині, коли Єрьоміну вдався гарматний удар у верхній кут після розіграшу кутового. Біров, витягнувшись в струнку ліквідував загрозу, зайвий раз додавши впевненості власним партнерам, які вдало провівши завершення першої 20-ти хвилинки, ще двічі колективними зусиллями змусили розпочинати гру від центрального півкола підопічних Дмитра Камека. Спочатку ідеальну триходівку Біров-Кіндратів-Горбатий увінчав влучним ударом на дальній стійці останній, а через декілька секунд знову нагадав про себе Цілик, який знявши павутину з правої «дев’ятки» володінь Тимощука таким чином став автором першого хет-трику на «Кубку Свободи-2017» – 0:4.
Коли в дебюті другого тайму Пелех вразив порожні ворота «Титану» після помилки при розіграші «зайвого» та довів перевагу «Урагану» до п’яти м’ячів, здалося, що все у грі вирішено. Так і думали «дракони», які вочевидь вирішили довести справу до переможного завершення «малою кров’ю» та приберегти сили на заключний день змагань, а ось «Титан-Зоря» продовжувала діяти з п’ятим польовим, функції якого виконував Єрьомін. Ця тактика принесла свої плоди: гол Шеховцова вселив надію підопічним Дмитра Камека, а невдовзі Грицовець, ефектно підсікши сферу над Біровим після скидки Мілінького натякнув, що камбек у цій грі цілком можливий – 2:5. «Ураган» втративши концентрацію, не зумів зібратись у потрібний момент, а його перевага у рахунку танула, неначе сніг навесні. Ще один м’яч невдовзі відквитав Єрьомін, ефектно обігравши на замасі Зеленкевича та влучно пробивши впритирку із стійкою, а ще через декілька миттєвостей Грицовець, виявившись першим на добиванні після дальнього удару від Боргуна скоротив розрив у рахунку для «Титану-Зорі» до цілком відігруваних «-1» – 4:5!!! Невдовзі той ж Боргун створив усі умови для Шеховцова, якому залишалося не промахнутися з кількох метрів, і рахунок на табло став рівним, але як виявилося, на цьому успіхи підопічних Дмитра Камека завершилися. Свою вагоме слово під завісу зустрічі сказав Сімка, який спочатку розстрілявши Тимощука з близької відстані після ідеального пасу від Цілика знову повернув «драконам» лідерство у рахунку, а через декілька секунд той ж Сімка, обікравши Єрьоміна та вразивши порожні ворота команди з Дніпропетровщини постав крапку у цьому емоційному поєдинку – 7:5 на користь «Урагану», який перемагає у підгрупі «А» і складе компанію у фіналі «Кубку Свободи-2017» хмельницькому «Соколу». «Титану-Зорі» ж великий респект за продемонстрований характер, а завершить турнір команда з Дніпропетровщини матчем за 5-е місце проти львівської «Енергії».






 

Джерело - http://www.sokil.km.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.