Женский футзалМикола Кудацький: «Зараз у розпорядженні «ПЗМС» семеро футзалісток і немає воротаря»ХмельницкаяПреміум-ліга: камбек «Ротора» та герой Сікора (+ відео)Остальной мирВаленко покинул "Экономац" и продолжит карьеру в КазахстанеТурниры“Кубок СВОБОДИ-2017”: календар матчів турніруОстальной мирРогачов і Золотухін поповнили ВРЗЭкстра-лигаДзюба возвращается в Инбев-НПУЭкстра-лигаЛитвиненко звали в Словению, но пока игрок остается в Украине свободным агентомОстальной мирЕвгений Змысля - новичок МФК «Лидсельмаш»ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: друга перемога «Спільноти» (+ відео)ХарьковскаяЛучшие голы 6-го тура 13-го Кубка ХарьковаТурнирыКубок СВОБОДИ: як це булоТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 4. АРПИ - победитель Кубка Водяна!Первая лига Олег Мірошник - третій новачок "Епіцентру К Авангард"ТурнирыДмитро Камеко: «Ми не побачили здорового глузду у системі розіграшу турніру»Остальной мирДмитрий Клочко переходит в "Витэн"Украина Срочно нужна помощь Игорю Маржановскому!ТурнирыКубок СВОБОДИ-2017: підсумки жеребкуванняВинницкаяТак забивают в Виннице! Гол пяткой от Александра ТарасюкаОстальной мир По следам Локомотива: по ком звонит колокол, а по кому уже отзвонилТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 2. Итоги

Кубок СВОБОДИ: як це було

Розіграш Кубку СВОБОДИ, який пройде в Хмельницькому з 16-ого по 19-е серпня у Хмельницькому стане вже восьмим за ліком. Далі у нашому матеріалі ми згадаємо найцікавіші сторінки з історії попередніх семи розіграшів турніру, їх переможців та призерів.

2010

Перший розіграш турніру відбувся у січні 2010-ого року. У змаганнях прийняло участь вісім команд, які на першому етапі були розділені на дві підгрупи по чотири команди. За підсумками неймовірно напруженої та безкомпромісної боротьби переможцем стала команда «Ланівці-СВОБОДА» з містечка Ланівці, що на Тернопільщині, яка у фіналі турніру виявилася сильнішою за господарів змагань, хмельницький «Спортлідер+». Призову трійку замкнула інша команда з Хмельницького – «Поділля-Університет».

 

ФК “Ланівці-СВОБОДА” – переможець “Кубку СВОБОДИ 2010”

2011

В другому за ліком розіграші Кубку СВОБОДИ взяли участь шість колективів, які визначали імена переможця та призерів змагань по коловій системі. Переможцем стало хмельницьке «Поділля-УМВС», яке здобуло перемоги у всіх проведених зустрічах, друге місце на фініші посіла «Самара-Фахівець», а замкула чільну трійку «Фортеця» із Кам’янця-Подільського.

“Поділля-УМВС” – переможець “Кубку СВОБОДИ 2011”

2012

На третьому турнірі глядачі вперше змогли насолодитися грою команди калібра Екстра-ліги – у Хмельницький приїхав дубль рівненського «Кардиналу». Рівняни продемонстрували блискучу та змістовну гру, і заслужено здобули підсумкову перемогу, здолавши в фіналі зірковий «Конфермат» з рахунком 3:2. Третім на фініші став «Спортлідер+».

 

“Кардинал-2” (Рівне) – переможець “Кубку СВОБОДИ 2012”

2012/2013

Четвертий розіграш змагань видався, мабуть, найвидовіщнішим із усіх попередніх. вперше було зібрано такий сильний склад учасників – команди Екстра та Першої ліг чемпіонату України з футзалу і, нарешті, вперше переможцем змагань стала команда клубу-організатора – “Спортлідер+”, який на фініші змагань лише за різницею забитих м’ячів обійшов головного переслідувача у турнірній таблиці, рівненський «Кардинал-2». Почесне третє місце посів «Імпульс» із Шостки.

ФК “Спортлідер+” (Хмельницький) – переможець “Кубку СВОБОДИ 2012/2013”

2014

«Родзинкою» турніру стало те, що боротьбу за головний трофей вели чотири команди вітчизняної Екстра-ліги: «Спортлідер+», «Ураган», «Енергія» та «Кардинал-Рівне», які визначали імена чемпіона та призерів по коловій системі. Переможцем турніру став «Спортлідер+», який після мінімальних перемог у стартових турах над івано-франківцями та рівнянами в останньому турі розійшовся миром з «Енергією», яка стала другою на фініші. Третє місце дісталося івано-франківському «Урагану».

ФК “Спортлідер+” (Хмельницький) – переможець “Кубку СВОБОДИ 2014”

2015

Як і у попередньому році боротьбу за головний трофей вели чотири команди вітчизняної Екстра-ліги: «Спортлідер+», «Ураган», «Енергія» та «Продексім», які визначали імена чемпіона та призерів по коловій системі. Відзначимо, що звітний турнір видався, вочевидь, найнапруженішим за всю його історію – на фініші «Ураган», «Спортлідер+» та «Енергія» набрали однакову кількість очок, отож ім’я переможця та призерів визначалося за додатковими показниками. В підсумку переможцем став івано-франківський «Ураган», «срібло» дісталося хмельницькому «Спортлідеру+», бронзові нагоди вирушили до Львова. Турнірну таблицю замкнув херсонський «Продексім», який усі свої матчі на турнірі завершив із нічийними результатами.

“Ураган” (Івано-Франківськ) – переможець “Кубку СВОБОДИ 2015”

2016

Сьомий розіграшу турніру вперше став міжнародним, оскільки на турнір до Хмельницького приїхав тодішній чемпіон Білорусі – «ВРЗ» із Гомеля. Окрім того боротьбу за головний трофей вели шість команд вітчизняної Екстра-ліги, а також одеський «Епіцентр К Авангард», який на той час готувався до старту в чемпіонаті країни серед команд Першої ліги.  Переможцем змагань стала львівська «Енергія», яка у фінальному матчі в серії післяматчевих пенальті здолала херсонський «Продексім», якому в підсумку дісталися срібні медалі. «Бронзу» виборола «Титан-Зоря» з Покровського, яка у грі за підсумкове 3-е місце завдяки голу Дмитра Ментянника мінімально перемогла господарів турніру – хмельницький «Сокіл».

“Енергія” (Львів) – переможець “Кубку СВОБОДИ 2016”

Олександр Таран

Джерело sokil.km.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.