Экстра-лигаДзюба возвращается в Инбев-НПУЭкстра-лигаЛитвиненко звали в Словению, но пока игрок остается в Украине свободным агентомОстальной мирЕвгений Змысля - новичок МФК «Лидсельмаш»ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: друга перемога «Спільноти» (+ відео)ХарьковскаяЛучшие голы 6-го тура 13-го Кубка ХарьковаТурнирыКубок СВОБОДИ: як це булоТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 4. АРПИ - победитель Кубка Водяна!Первая лига Олег Мірошник - третій новачок "Епіцентру К Авангард"ТурнирыДмитро Камеко: «Ми не побачили здорового глузду у системі розіграшу турніру»Остальной мирДмитрий Клочко переходит в "Витэн"Украина Срочно нужна помощь Игорю Маржановскому!ТурнирыКубок СВОБОДИ-2017: підсумки жеребкуванняВинницкаяТак забивают в Виннице! Гол пяткой от Александра ТарасюкаОстальной мир По следам Локомотива: по ком звонит колокол, а по кому уже отзвонилТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 2. ИтогиЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Цілеспрямовано готуємося до Кубку Свободи»ВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 255 від 02/08/2017ТурнирыLIVE. Футзал. Кубок на призы Водяна 2017. Он-лайн. День 2ДетиВолодимир Слободян: "Успіх - результат роботи дитини та тренера"Экстра-лигаОфіційно: Ярослав Писько та Василь Зінич — гравці «Енергії»

Дмитро Камеко: «Ми не побачили здорового глузду у системі розіграшу турніру»

Головний тренер «Титан-Зорі» Дмитро Камеко прокоментував несподіваний від’їзд клубу з Кубку Водяна, поточний стан справ у клубі і поділився планами на майбутнє.
 

- В чому причина того, що «Титан-Зоря» залишив Кубок Водяна не зігравши завершальний матч?
- До останнього моменту був невідомий склад учасників турніру. В останній день наших зборів в Чорноморську з'ясувалося, що у Кубку Водяна включаючи нас бере участь лише 4 команди. Формат турніру нас не влаштовував. Ми готові були зіграти з усіма командами за коловою системою. А організатори хотіли ще грати фінал між першим і другим місцем, а також матч за третє місце за підсумками колового розіграшу. Ми не побачили в такій системі здорового глузду, а лише агонію за нормальним турніром. Попросили зіграти останній матч сьогодні вранці, а не ввечері, щоб відразу після гри поїхати. Спочатку організатори погодилися, а потім придумали якісь відмовки, мабуть, щоб якось нас провчити. Зважаючи на таке ставлення, ми прийняли рішення їхати додому сьогодні рано вранці, а не продовжувати участь в «чемпіонаті міста Одеса».

- Які у вас подальші плану підготовки до сезону?
- Працюємо в Покровському в дворазовому режимі, а 14 серпня виїжджаємо на турнір до Хмельницького. Також планується проведення двох турнірів – у Дніпрі і Запоріжжі. Ми спробуємо взяти участь в одному з них.

- Яка ситуація з комплектуванням команди? Окрім Єрьоміна, Тимощука, Моспана, Малишко і Сторожука команду ще хтось поповнить? І хто залишить команду?
- Команду залишили Васильченко, Пічкуров і Доманський. Всі інші в «обоймі». Поки склад такий, але у керівництва є резерв для його поповнення. Якщо хтось і прийде, то це буде точкове вливання.

- Наскільки ви задоволені комплектацією команди на новий сезон?
- Повністю задоволений.

- Як на цей момент оціните готовність команди до сезону і сприйняття ваших тактичних напрацювань?
- Десь на 30%.

- Була інформація, що не чужа для вас "М'ясна традиція" мала намір заявитися в Першу лігу, але нещодавно почув, що клуб начебто припинить своє існування. Що вам про це відомо?
- Керівники не бачать розвитку клубу без моєї участі.


Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.