Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Львів: дві нічиї в центральних матчах чемпіонату "40+"

Центральні матчі дня у ветеранському чемпіонаті не виявили переможців

 

Окрім матчу «АРПІ» - «Чорне море», ще одна гра на другому етапі, який нагадую, проходив у місті Львові  очікувалася з особливим інтересом.

Мова йде про пару «Володимирівка» -  «U-40».

Розпочали підопічні Євгена Москвіна краще не придумаєш. Вже на першій хвилині гри після позиційної атаки Сергій Вацяк відкриває рахунок у зустрічі.

Радість волинських футзалістів була не тривалою.

І якщо спершу Директоренко їх простив, то за п’ять хвилин на добиванні відзначився Гордієнко.

А далі стало ще цікавіше. Після кількох невикористаних моментів від «Володимирівки» гравцям з Южноукраїнська вдалася зразкова контратака після якої відзначається Севериненко.

Саме за рахунку 2-1 на користь «U-40» й завершується перша половина зустрічі.

Відпочивши команди й не думали зупинятися на досягнутому. Москвін рахунок зрівнює, Бєляєв знову виводить свою команду вперед, але нестаріючий Андрій Луців вдало реалізовує вихід сам-на-сам.
 

І це всього лише після трьох хвилин від початку другої 20-ти хвилинки.

Будуть ще голи?

На цей раз ні. Команди почали більше думати про оборону своїх воріт, особливо це стосується команди «U-40» й логічно що все так і завершилося бойовою нічиєю.

До речі, на останній секунді гри ледве не відбувся скандал.

«Володимирівка» намагаючись вирвати перемогу випустила п’ятого польового, довго катала «шкіряного» й на останній секунді гри відбувся удар, м’яч пересік лінію воріт, але правду кажучи, рефері гри справедливо гол не зарахував.

3-3 – бойова нічия, яка більше задовільна «U-40», чим команду із Волині, яка всіма можливими шляхами намагається догнати лідера чемпіонату – «Чорне море».

Команда ж Валентина Бондаря на матчах у Львові стала справжнім відкриттям й заслужено зуміла завоювати четверте місце, що дає право позмагатися за медалі.

U-40 - "Володимирівка" (Волинська обл.) 3:3 
Голи: Гордієнко (6), Севериненко (16), Бєляєв (21) - Вацяк (1), Москвін (21), Луців (23)

 

Апогеєм другого ігрового дня турніру серед ветеранів (40+) став поєдинок між претендентами на золото цьогорічної першості -  «Чорне море» та «АРПІ».

Перед цим матчем різниця очок між командами становила 5-ть пунктів. Якщо б одесити перемагали, то «АРПІ» би фактично могло попрощатися з надіями на чемпіонство.

Розпочався поєдинок на диво спокійно.

Команди не форсували подій на майданчик, багато контролювали м’яч і, що цікаво, «Чорне море» не застосовувало свою улюблену тактику у п’ять польових гравців.

Десь так і думав, що «шахова партія» триватиме до голу однієї з команд. А забили його першими гравці з Одеси.

До атак своїх гравців у якості п’ятого польового підключився воротар Стародубовський, сильно пробив і на цей м’яч вже воротар «АРПІ» – Кобець зреагувати не міг.
 

Після голу донецько-запорізька команда відкрилася й вболівальники, що зібралися у цей день в залі «СКА» побачили відкритий футбол.

Відігралися гравці «АРПІ» досить швидко. Після передачі свого партнера більярдним ударом відзначився Чернишов.

А коли вже команда були думками на перерві у «Чорне море» спрацювала зв’язка Шпичка – Павленко. Тарас віддав пас, а Максим у кращих своїх традиціях замкнув дальню штангу.

Саме за рахунку 2-1 на користь одеської команди й завершилася перша половина зустрічі.

Друга ж розпочався із того, що воротар «АРПІ» – Кобець, який відіграв хороший матч, почав підключатися до атак своєї команди п’ятим польовим гравцем.

І одразу ж моменти втрачають Ткаченко та Чернишов. У двох епізодах рятує команд воротар  - Стародубовський.

Гравці «Чорне море» ж відійшли на свою половину поля й грали переважно на контратаках. Моменти в них також були, але забили таки їхні суперники.  

«АРПІ» відіграється і станеться це після того, як у ролі п’ятого на  майданчик  вийде Чернишов. Саме Віталія й виведуть на ударну позицію з якої він не схибить.

А коли вже йшли останні секунди зустрічі Косенко й компанія взагалі могли вирвати перемогу, але воротар команди з Одеси знову не підвів.

Фінальна сирена фіксує бойову нічию 2-2, яка не задовольнила жодну з команд.

Визначення чемпіона переноситься на третій етап, який на початку квітня відбудеться в Одесі.

"Чорне море" (Одеса) - АРПІ (Донецьк)   2:2 (2:1)
Голи: Стародубовьский (12), Павленко (20) - Чернишев (14,27) 

Ігор Воробій, Аматорський спорт України

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.