Сборная УкраиныЗбірна України (U-19) завоювала бронзові нагороди турніру «Futsal Week», Ткачук і Дичук у символічній збірнійКазахстанБиржан Оразов: «Хотелось бы попробовать себя в топ-чемпионатах, деньги тут не влияют»МолдоваВ’ячеслав Кожем’яка перейшов в «Балкан Фармасьютікалс»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) боротиметься за бронзові нагороди на турнірі «Futsal Week»ИспанияМигель Андрес: «Самое важное, чему я научился – это честность, порядочность, трудолюбие и страсть к делу, которым я занимаюсь»Футзал в миреМФК «Байтерек» пополнился Салимбаевым и БайзаковымРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Женский футзалНаталия Митрофанская: «Хочу оставаться в футзале, добиться в нем многого и вернуться в сборную»РоссияГабриэл: «В предстоящих матчах главное – дисциплина»ИталияМарсио Браншер: «Мне очень нравится играть, но я также люблю тренироваться»ГерманияПётр Шаталин: «Сомневаюсь, что в первый сезон Бундеслиги немецкие команды будут повально скупать легионеров»Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) зіграє з Францією у півфіналі турніру «Futsal Week»Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: гравці (частина 2)Италия Италия-2020/21. Серия А. Финал четырех. LIVE!ИспанияПола: «Десять выдающихся лет в «Интере» не испортит неудачная концовка»ФранцияБруну Коэлью расстается с ACCS FutsalСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) ділить очки з Хорватією у рамках турніру «Futsal Week»Первая лига Перша ліга 2020/21. Визначився квартет півфіналістівСборная УкраиныЮлия Форсюк: «Пытаемся быстро схватывать и выполнять то, что требует тренер сборной»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». Анонс

Фінальна серія переїздить до Івано-Франківська


 
"Ураган" Івано-Франківськ – "Продексім" Херсон 
17 травня. Favbet Екстра-ліга, фінал, третій матч. м. Івано-Франківськ, СК КФВ - 18:00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Орест Дуцяк (Дрогобич), О. Плахов (Чернівці)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Делегат матчу: В. Гримайло (Київ)

У понеділок, 17-го травня, франківський "Ураган" на домашній арені зіграє третій матч Фіналу Favbet Екстра-ліги проти херсонського  "Продексіму". Матч відбудеться у спорткомплексі КФВ і розпочнуться о 18:00. 

Минулого тижня фінальна серія Favbet Екстра-ліги стартувала у Херсоні. У першому матчі серії "дракони" завдяки голам Ярослава Лебедя, Миколи Микитюка та Даниіла Абакшина схилили шальки терезів на свою користь та повели у серії до трьох перемог - 3:0. Повторний матч на херсонському паркеті пройшов за абсолютно протилежним сценарієм. Господарі ще до перерви двічі зуміли вразити ворота франківців - за рахунку 0:2 на користь "мельників" суперники пішли відпочивати. Втім, після перерви Ярослав Лебідь зі штрафного сквитав один м'яч, а Артем Фаренюк у грі з п'ятим польовим відновив статус-кво - 2:2. Та на цьому "дракони" і не мали гадки зупинятись, тож за 30 секунд до фінальної сирени Артем оформив дубль - 3:2 у матчі та 2:0 у серії до трьох перемог.

Тепер же серія переїздить до Івано-Франківська, де на майданчику КФВ команди зійдуться у третьому матчі. Ще задовго до проведення гри всі квитки було продано, тож запрошуємо всіх охочих повболівати за "Ураган" у Фан-зону у самому центрі міста - Палаці Потоцьких! Бери друзів з собою і підтримуй "Ураган" у теплій компанії! Початок роботи Фан-зони о 17:00, тоді як гра розпочнеться о 18:00. 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Сьогодні відбудеться третій матч серії за золоті медалі чемпіонату України серед команд Favbet Екстра-ліги.

Два поєдинки у Херсоні завершилися перемогами команди Максима Павленка. «Дракони» обидва рази відзначалися у воротах своїх суперників по три рази. Втім, поєдинки дійсно видалися різними за змістом.

У першій зустрічі перевага «драконів» була беззаперечною, і вдала робота на всіх фронтах навіть не дала змогу проявити себе «мельникам» під час гри з п’ятим польовим.

У другій зустрічі херсонці вели у рахунку левову частину зустрічі, але кінцівку відверто провалили. Рятівний гол Лебедя спочатку повернув івано-франківців у гру, а дубль від Фаренюка взагалі перевернув все з ніг на голову у тій зустрічі.

Безумовно, для «Продексіма» далася взнаки відсутність цілої низки збірників. Втім, втрачати вже нічого. Якщо команда з Херсона не переможе, то п’яте поспіль чемпіонство підопічні Андре Броканело оформити не зуміють й перервуть свою гегемонію. У такому випадку, єдиним здобутком цьогоріч для «мельників» залишиться Favbet Кубок України.

Натомість, «Ураган» має чудовий шанс вирішити долю золотих медалей вже на своєму майданчику й після двох сезонів, які ознаменувалися кубковими трофеями, здобути титул чемпіона у Favbet Екстра-лізі.

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України
 
«Мельники» вновь отправились на выезд в Ивано-Франковск! После двух досадных поражений дома херсонцы готовятся взять реванш у «драконов» в финальной серии плей-офф чемпионата.

Андре Броканело в послематчевом интервью отметил, что сейчас самое главное — найти правильный психологический настрой! Нельзя сбрасывать со счетов, что в игровом составе у херсонцев большие потери: Кирилл Ципун, Юрий Савенко, Пётр Шотурма, Николай Белоцерковец не смогут помочь нашей команде на площадке! Поэтому «мельники» готовятся сыграть не только за себя, но и за своих товарищей!

17-го мая, в понедельник, в 18:00 прозвучит стартовый свисток не просто матча, а настоящей битвы за титул чемпиона! Исход этого поединка зависит не только от игроков, но и от вас, дорогие болельщики клуба. Мы как никогда нуждаемся в вашей громкой и горячей поддержке! Давайте пройдём этот нелегкий путь вместе, всей огромной семьёй «Продэксим»!

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.