Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Мохаммад Наземушаріхе: «Україна відмовилася від участі на турнірі збірних у Мешхеді»

Головний тренер національної збірної Ірану заявив, що залучення іранських гравців, особливо молоді до інших країн, є катастрофою для футзалу.


Мохаммад Наземушаріхе розповів, що деякі іранські футзалісти дійсно приєдналися до збірної Азербайджану через погані економічні умови у іранських клубах цього року. Завдяки кращим фінансовим умовам та видачі паспортів деякі країни прагнуть залучити до себе іранських гравців, які не досягли 5 років. Ось як це прокоментував тренер: «На жаль, це правда, і крім дорослих гравців, які зараз прагнуть розвиватися у футзалі, шукають гравців віком до 5 років, яким обіцяють громадянство та кращі фінансові умови, щоб привернути їхню увагу. Можна сказати, що це катастрофа для іранського футзалу».

Він додав: «На жаль, фінанси у лізі та клубах стали такими, що більшість гравців вирішили покинути Іран через економічне становище і їх приваблюють країни, які є економічно потужнішими».

«Зважаючи на те, що країна та клуби витратили багато грошей на гравців і, що ці футзалісти їдуть в інші країни через обіцянки громадянства та кращих фінансів, це буде катастрофічно для футзальної спільноти, і ми не повинні цього допускати», - сказав тренер збірної Ірану. «Іранський футзальний потенціал набагато перевищує потенціал Азії, і Федерація футболу повинна думати про те, щоб цих гравців не можна було так легко залучати до інших країн, і вона повинна якнайшвидше шукати комплексне рішення та вирішувати це питання».

Мохаммад Наземушаріхе також розповів про відмову України від участі у турнірі чотирьох в Мешхеді, який повинен був відбутися за участю збірних України, Білорусі, Ірану та Словаччини: «Це правда. Україна наразі заявила про відмову від участі, і я думаю, що це через наявність збірної Білорусі. Звичайно, Федерація футболу та Футзальний комітет шукають альтернативу. Якщо заміни не буде, нам доведеться грати турнір трьох».

Він також розповів про останній навчально-тренувальний збір національної команди: «Це був хороший збір, і ми змогли ще раз переглянути молодих гравців. На цьому зборі не було легіонерів, і згідно з рішенням тренерського штабу, перед турніром у Мешхаді у нас відбудеться останній збір у місті з усіма легіонерами та молодими гравцями, запрошеними до національної збірної, на якому ми оберемо найкращих. Піся того відбудеться остаточний відбір гравців для надсилання заявки команди для участі в чемпіонаті Азії».

Джерело - futsal2020.news

П.с. Схоже, що головний тренер збірної Ірану пов’язує відмову від участі в турнірі нашої збірної з тим, що Білорусь потенційно може стати суперником «жовто-блакитних» в плей-оф відбору до Кубка світу-2020. Проте це лише наші здогадки.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.