Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Андрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»

Ще двоє українців будуть грати в чемпіонаті Естонії

 

Андрій Чуднов і Олексій Фетько перейшли в стан чемпіона Естонії - клуб «СМСраха».

Андрій Чуднов минулий сезон провів у Білорусі, де виступав за «Граніт». Клуб з Мікашевичів посів 9 сходинку, а тому у плей-оф не потрапив. На рахунку нашого співвітчизника 28 матчів і 19 голів (чемп. – 24/17, кубок – 4/2).

Олексій Фетько з січня 2016 року виступав за «Продексім». За 3,5 сезони став триразовим чемпіоном України і один раз виграв бронзові нагороди. Минулого сезону універсал не мав постійної ігрової практики у складі «мельників», тим не менш, зумів забити 6 голів і віддати 6 гольових передач у всіх турнірах.

Нагадаємо, що у минулому сезоні за «СМСраха» виступало троє українців – Олександр Сорокін (чемп. – 16/6), а також брати Владислав (чемп. – 16/5) і Ростислав Воронцови (чемп. – 12/0). Сорокін залишається в команді і на новий сезон, а ось брати Воронцови залишили команду з Віймсі.

«СМСраха» стартує у Лізі чемпіонів з групи А попереднього раунду, яку прийме у себе вдома. Суперниками естонців стали  «Кампуксен Динамо» (Фінляндія), «Тулон Еліт» (Франція) і «Тірана» (Албанія). Переможець цієї групи пройде в групу 7 основного раунду, де на нього вже чекає білоруська «Століца» і косовський «Лібурн». Четвертою командою квартету стане переможець групи G на попередньому етапі.

Андрій Гулій, futsalua.org

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.