Сборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 вдруге обіграла команду СербіїЭкстра-лигаСформовано остаточні склади команд і тренерів матчу зірокФутзал в миреЛука Краньяс – новий головний тренер «Халле-Гооїка»ЧехияПражская «Спарта» – обладатель Кубка Чехии-2019ИспанияТренерський склад збірних Іспанії підбив підсумки 2019 року і розпланував подальшу роботу Экстра-лигаГравці «Урагану» стали майстрами спорту УкраїниВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЕкстра-Футзал Випуск № 10 сезон 2019/2020ИспанияИспания-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаFavBet Экстра-лига-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 10-го тураЭкстра-лигаДенис Овсянніков: факти про харківського вінгераПольшаПольша-2019/20. 11 тур. «Сухой» тур для украинцев и возвращение МиколаевичаКубок УкраиныВизначено дату жеребкування 1/8 фіналу Кубка УкраїниВетераныМатч за Суперкубок України серед ветеранів 40+ відбудеться 23 грудня в РівномуКыргызстанФутзалисты кыргызского EREMа поддержали обвиняемого в коррупции президента клубаАссоциация футзала УкраиныЛьвівські арбітри обслужать товариські матчі між юнацькими збірними України і СербіїВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. Календар змаганьСборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 у першому спарингу всуху обіграла однолітків із Сербії Кубок УкраиныКубок України. Львівський «Максимус» вибиває луцький «Любарт»Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» расстался с Романом Смирновым и Александром Леоновым

Назар Тузяк: «Мрію зіграти у складі «Галицької здоби» в Екстра-Лізі»

Гравець «Галицької здоби» Назар Тузяк – про свою кар'єру, турнір «V9KY» і заповітну мрію

 
Вітаю, Назаре, минулої неділі «Галицька здоба» здобула чергову перемогу в турнірі «V9KY» над командою «Юність». Які враження залишилися від цієї гри? 
– Лише позитивні, адже ми здобули впевнену перемогу. З перших хвилин гри намагалися грати першим номером, багато били по воротах й згодом це принесло свої дивіденди.
 
Своєю грою задоволені? 
– Так, вдалося відзначитися хет-триком та двома результативними передачами. Хоча, тим не менше, є куди ще рости.
 
Як Вам взагалі рівень турніру «V9KY»? 
– На даний момент триває кваліфікація, тому рівень команд різний. Проте, впевнений, що вже в наступному раунді будуть команди не гірші «Княжого ринку» з яким ми зіграємо вже цієї неділі.
 
Поговоримо про «Галицьку здобу». Як відбувся Ваш перехід у цю команду? 
– Влітку виступав у бізнес-лізі за команду «Укр Полімер». Саме після одного з поєдинків вже екс-команди до мене підійшов Сергій Тригубець, який запропонував прийти до «пекарів» на тренування. Зараз я вже повноцінний гравець «Галицької здоби».
 
Які завдання поставили перед собою на сезон? 
– Перемога в усіх турнірах.
 
Як Ви взагалі потрапили у футзал, хто був першим тренером? 
– Мій шлях у футзалі розпочинався досить цікаво. Будучи у 4-му класі, побачив що школа «Інтера» на чолі з Назарієм Станкевичем набирає дітей. Вирішив спробувати. Як бачите, вдалося вирости у футзаліста. 
Тоді «інтеристи» мали хорошу команду, яка виступала не лише в чемпіонаті Львівської області, а й у Другій лізі України. Окрім мене за неї грали: Микола Лещишин, Олег Кучір, Павло Миколюк, Віталій Біров та інші.
 
За які ще команди Ви виступали? 
– «Княжий ринок», який також пробував свої сили в Другій лізі України, а також «GTL».
 
З ким найбільше товаришуєте у «Галицькій здобі»? 
– Дружу з всіма, але найбільше з ще одним новачком Назаром Каспришиним.
 
Які мрії у Назара Тузяка? 
– Хочу зіграти з «Галицькою здобою» в Екстра лізі України.
 
Чим займаєтеся у буденному житті, хобі? 
– Працюю, люблю подорожувати.
 
Ваші побажання читачам спільноти МФК «Галицька здоба»? 
– Рухайтеся лише вперед, ніколи не здавайтеся та вболівайте за «Галицьку здобу».
 
Розмовляв Ігор Воробій
 
FC Halytska Zdoba

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.