ЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: календарь и результаты (обновляется)Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуДети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Экстра-лигаМФК "Кардинал-Рівне" шукає ще двох гравцівАссоциация футзала УкраиныФутзальні арбітри готуються до нового сезону АматорыЮрій Лоскутов продовжить кар'єру у одеському "Епіцентрі К Таїрова"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 12] (Гранд & Перша ліга)Первая лига У Першій лізі зіграє шість командЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» поглибить співпрацю із вболівальниками і оголосив транслятора (+відео)Первая лига Эдуард Босенко: "Хочется радовать запорожцев красивой и качественной игрой"Экстра-лигаИгорь Борсук: «Приятно начинать сезон с побед»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 2: календарь и результаты (обновляется)ХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура 13-го Кубка ХарьковаВетераныРамис Мансуров: «Самая ценная награда – это дети»ЖитомирУ четвер визначилися фіналісти Кубку Житомирського міського головиЖитомирУ Кубку Житомирського міського голови визначилися півфіналісти

МФК «Кардинал-Рівне» поглибить співпрацю із вболівальниками і оголосив транслятора (+відео)

Меморандум про співпрацю підписали сьогодні у присутності журналістів та громадськості президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка та представник фан-клубу «зелено-жовтих» Андрій Романовський. Угода покликана юридично закріпити взаємодію сторін у процесі популяризації футзалу та, власне, клубу «Кардинал-Рівне» у місті та області.
 

Володимир ВАЛЯВКА, президент МФК «Кардинал-Рівне»:

- Ми маємо потужну вболівальницьку підтримку на усіх матчах. Особливо приємно, що наші вболівальники підтримують нас навіть на виїзді. Ми дуже задоволені співпрацею із активною частиною вболівальників, які постійно пропонують нові ідеї для розвитку клубу, ставлять перед нами амбітні задачі. І зараз ми дійшли до того моменту, аби підтвердити нашу співпрацю документально. Це дозволить нам вийти на новий рівень, ще більше зміцнити нашу взаємодію.

Адже ми граємо для вболівальників. І вболівальники, і гравці – отримують заряд емоцій під час матчу. Для нас усіх ця підтримка дуже важлива.

Тепер ми розпочнемо спільно працювати на напрямками розповсюдження нашої клубної атрибутики у сезоні 2017-2018, обговоримо як ми зможемо допомогти вболівальникам підтримувати команду у виїзних матчах.

Андрій РОМАНОВСЬКИЙ, представник фан-клубу МФК «Кардинал-Рівне»:

- Наша співпраця розпочалася практично з перших днів після переїзду клубу до Рівного. Ми прийшли до висновку, що потрібно об’єднувати зусилля вболівальників та офіційних представників клубу, аби разом популяризувати фут зал та МФК «Кардинал-Рівне» у місті, області та Україні. Клуб і вболівальники – єдине ціле. Разом, ми зможемо залучити ще більше людей на трибуни. А якщо вболівальників, принаймні на домашніх матчах, буде більше – це стимулюватиме і владу потужніше підтримувати футзал.

Крім того, під час прес-конференції керівництво клубу представило свого офіційного транслятора. Детальніше у наступному сюжеті.
 

За матеріалами Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», http://rivne1.tv/Info/?id=84862

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.