ЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: календарь и результаты (обновляется)Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуДети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Экстра-лигаМФК "Кардинал-Рівне" шукає ще двох гравцівАссоциация футзала УкраиныФутзальні арбітри готуються до нового сезону АматорыЮрій Лоскутов продовжить кар'єру у одеському "Епіцентрі К Таїрова"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 12] (Гранд & Перша ліга)Первая лига У Першій лізі зіграє шість командЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» поглибить співпрацю із вболівальниками і оголосив транслятора (+відео)Первая лига Эдуард Босенко: "Хочется радовать запорожцев красивой и качественной игрой"Экстра-лигаИгорь Борсук: «Приятно начинать сезон с побед»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 2: календарь и результаты (обновляется)ХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура 13-го Кубка ХарьковаВетераныРамис Мансуров: «Самая ценная награда – это дети»ЖитомирУ четвер визначилися фіналісти Кубку Житомирського міського головиЖитомирУ Кубку Житомирського міського голови визначилися півфіналісти

У Кубку Житомирського міського голови визначилися півфіналісти

У понеділок відбулися перші матчі плей-офф Кубку Житомирського міського голови. Нагадаємо, за підсумками групового етапу до 1\4 фіналу пробилися по дві кращих команди з кожної групи. Прогнозовано першими півфіналістами турніру стали лідери футзального руху Житомира ФК «Атлет-Житомир» та ФК «ІнБев-Полісся» .

Інші чвертьфінальні поєдинки буде зіграно у вівторок, 5 вересня, а по їх завершенні відбудеться жеребкування півфіналів. Жереб буде «сліпим», а півфінальні матчі складатимуться з двох ігор й відбудуться протягом середи та четверга. Фінал Кубку Житомирського міського голови відбудеться у п’ятницю, 8 вересня, о 19:00.

Понеділок, 4 вересня

ФК «Атлет-Житомир» – «Медик» 8:3 (4:2)

Голи: Коваль 1, 19, 25; Киришун 7, 11; Борисюк 8; Литвиновський 17; Ткачук 17; – Данюк 8; Любченко 10; Когут 19;

Попередження: немає

Більшість глядачів у залі ФОКу встигла поховати «Медик» після голу Коваля на першій хвилині матчу, але як показав розвиток подій у першому таймі дарма. У подальшому «атлети» хоча і володіли ініціативою й притисли «медиків» до власних воріт, подвоїти свою перевагу господарям ніяк не вдавалося. Зате після голу Киришуна, Омелянчук з Борисюком втекли в контр-атаку і останній довів рахунок до 3:0. Лише після цього гостям вдалося відквитати один м’яч зусиллями Данюка. Гол настільки надихнув гостів, що вони вивели на ударну позицію Любченка і Артур забив другий м’яч «Медика». А якби не поперечка, Романенко повинен був зрівнювати рахунок у матчі. Як це часто буває, у відповідь гості пропустили, автором четвертого взяття воріт став Киришун.

Тактика високого пресингу, яку футзалісти «Медика» почали активно застосовувати на початку другого тайму, призвела лише до декількох пропущених м’ячів, тоді як в атаці гості спромоглися лише на м’яч Когута всередині тайму. На цьому успіхи «медиків» в атаці закінчилися, хоча вони і спробували відквитати декілька м’ячів, граючи в п’ять польових. Наостанок голкіпер ФК «Атлет-Житомир» Проценко декілька разів вступив у гру, господарі змарнували декілька гольових моментів, хоча і забили ще двічі, а матч завершився впевненою перемогою ФК «Атлет-Житомир» з рахунком 8:3.

ФК «ІнБев-Полісся» – «Роял сіті» 9:1 (2:0)

Голи: Марцун 2, 17, 19, 24; Горло 13, 23; Самчик 25; Левченко 28;  Горносталь 28; – Синицький 16; Островський – -14;

Попередження: Марцун – Денисюк

Зусиль футзалістів ФК «ІнБев-Полісся» Горла та Горносталя виявилося замало аби відкрити рахунок у матчі: удару Ігоря забракло влучності, а момент Сергія нейтралізував воротар Логановський. Однак зупинити Марцуна не зумів ніхто і Богдан відкрив рахунок у матчі. Тим часом воротар господарів Ковальчук теж не залишався без роботи. Денис вперше вступив у гру всередині тайму, коли потягнув удар Синицького, а невдовзі зупинив вихід віч-на-віч Островського. Під завісу тайму вже поперечка завадила Островському зрівняти рахунок, а у відповідь «Роял сіті» пропустили після дальнього пострілу Горла – 2:0. Невгомонний Островський отримав черговий шанс забити, цього разу з дабл-пенальті, але Андрій пробив повз ворота.

Що не вдалося Островському у таймі першому, реалізував Синицький на початку другої 14-хвилинки. Однак, на гол Богдана у складі ФК «ІнБев-Полісся» відповів Марцун. Далі були ще два м’ячі у виконанні Марцуна і черговий дальній влучний постріл Горла, які, однак жодним чином не вплинули на бойовий настрій гравців «Роял сіті». Гості мали декілька нагод скоротити розрив у рахунку, але голкіпер ФК «ІнБев-Полісся» Ковальчук більше не пропускав, тоді як його партнери раз за разом вражали ворота «Роял сіті». У підсумку 9:1 –  ФК «ІнБев-Полісся» чекає на свого суперника у півфіналі.

Вівторок, 5 вересня

«Грантех» –  «Joystick» 4:0 (3:0)

Голи: Алєксєєв 1, 24; Галетко 4, 6;

Попередження: немає

Стартова активність гравців «Грантеха» призвела до двох голів. Уже на першій хвилині Алєксєєв відкрив рахунок у матчі, а невдовзі Галетко замкнув простріл Орлика. А поки гості збиралися з думками той-таки Галетко зважився на дальній постріл – 3:0. Гості хоча і намагалися доводити свої атаки до логічного завершення, а воротар «Грантеху» Даценко залишався без роботи. Гості активізувалися під завісу тайму, але пробити воротаря суперника все ж не змогли. Більше того, реалізуй гравці «Грантеху» бодай половину зі своїх нагод, рахунок ще у першому таймі міг сягнути більш розгромних цифр, аніж 3:0.

Попри всі спроби гравців «Joystick» у другому таймі, сценарій гри кардинальних змін не зазнав. Попри всі спроби футзалістів «Joystick» вплинути на перебіг матчу, господарі організовано грали у захисті, практично не залишаючи шансів супернику. А після четвертого забитого голу у виконанні Алєксєєва, місія відігратися для гостів стала неможливо. Наостанок візажівська п’ятірка «Грантеха» продемонструвала майстер-клас із тримання м’яча вп’ятьох, а матч так і завершився впевненою сухою перемогою «Грантеха» з рахунком 4:0.

ФзК «Форца» – «ГазМяс» 0:1 (0:1)

Голи: Юрченко 9;

Попередження: немає – Невмержицький

Чи не в першій атаці «ГазМясу» воротарю «Форци» Чорному довелося вступати у гру. Тарас зі своєю задачею впорався на відмінно, а от його одноклубники попри значно довшу лаву запасних ніяк не могли заволодіти ініціативою. Тим часом гравці «ГазМясу», граючи в одну заміну, контролювали хід матчу й практично не підпускали господарів до власних воріт. А на дев’ятій хвилині гравці «ГазМясу» нарешті втілили свою ігрову перевагу в гол: Чорний парирував удар Максимчука, а от під час добивання Юрченка був безсилий – 1:0. Більше у першому таймі глядачі у залі ФОКу голів не побачили, хоча і господарі спробували організувати штурм воріт суперника під завісу тайму.

Практично увесь другий тайм гравці «Форци» провели в атаках, однак з академічною побудовою захисник ліній «ГазМясу» нічого вдіяти не могли. Лише наприкінці гри гості двічі не встежили за суперником, але свою на місці був воротар Бондарець. Щодо «ГазМясу», то їх успіхи в атаці у другій половині матчу обмежилися пострілом Вакули у поперечку і підступним ударом Юрченка. Заключних три хвилини гравці «Форци» грали з п’ятим польовим, організували небезпечний постріл Шимановського, з яким впорався воротар Бондарець, однак склали зброю – 1:0 «ГазМяс» останнім оформлює путівку до півфіналу Кубку Житомирського міського голови.
 

Згідно регламенту змагань півфінальні поєдинки складатимуться з двох матчів і відбудуться протягом 6-7 вересня.

Фінал Кубку Житомирського міського голови відбудеться у п’ятницю, 8 вересня, о 19:00.

Середа, 6 вересня

19:00 ФК “Атлет-Житомир” – “Грантех”

20:00 ФК “ІнБев-Полісся” – “ГазМяс”

Четвер, 7 вересня

19:00 “ГазМяс” – ФК “ІнБев-Полісся”

20:00 “Грантех” – ФК “Атлет-Житомир”
 

Джерело - http://futsal.zt.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.