ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!

«Odessa Open Cup-2020». Weekdays. Підсумки першого ігрового дня

Пропонуємо вашій увазі огляд матчів першого ігрового дня «Odessa Open Cup-2020».


Група В. «Металіст» (Миронівка) – «Інтер» (Донецьк) – 1:3 (0:2)
Голи:
Володимир Ординський (23) – Євген Яблонько (10), Віталій Нестерук (13), Ярослав Аксьонов (17)
Попередження: Іван Веремійчук (28 – «Інтер»)

Матч-відкриття турніру буднього дня розпочався з рівної боротьби. Команда з Донецька прибула бойовим складом, забравши під свої знамена і добре знаного Максима Литвинова. Втім, як часто буває у таких матчах, перебіг поєдинку вирішив стартовий гол. Комбінацію донеччан вдало замкнув Яблонько.

На передостанній хвилині першого тайму досвідчений Віталій Нестерук точним ударом подвоїв перевагу гостей. Збільшити власний гандикап «інтеристи» зуміли після перерви, зусиллями Аксьонова.

Однак, представники Київщини не здавалися. За п’ять хвилин до завершення поєдинку Ординський відквитав один м’яч. Мали миронівці ще декілька моментів, щоб наблизитися у рахунку до свого суперника.

Зокрема, після розіграшу небезпечного штрафного лише захисники донеччан вибили м’яч вже з порожніх воріт.

Як підсумок – 3:1. «Інтер» стартує з перемоги.

Група В. «Інтер» (Донецьк) – «Anserglob» (Херсон) – 1:0 (1:0)
Голи:
Євген Саківський (11)

За календарем змагань донеччани проводили другий матч поспіль. Їхнім суперником став традиційний учасником Другої ліги – херсонський «Anserglob». Зрештою, «інтеристи» знову вдало провели кінцівку першого тайму. На 11-й хвилині Саківський допоміг донеччанам здобути мінімальну перевагу.

Зрештою, у другій половині перебіг зустрічі міг розгорнутися як на користь одних, так і на користь інших. Господарі завершували зустріч з п’ятьма фолами, однак, підопічні Олексія Левченка не зуміли зачепитися за нічию. Як результат – 100-% показник звитяг для «Інтера» за підсумками першого ігрового дня.

Група В. «Металіст» (Миронівка) – «Star» (Київ) – 4:6 (0:0)
Голи:
Микола Федоренко (19), Володимир Ординський (26), Максим Шкапа (28), Ярослав Іщенко (28) – Сергій Чепорнюк (15, 17), Сергій Макаренко (18), Олександр Данько (24), Ілля Федоренко (25), Іван Олійник (26)
Попередження: Антон Харченко (6), Богдан Тереня (13) – Іван Селівоненко (15)

У протистоянні команд з Києва та області перший тайм видався сухим, а от після перепочинку обидва супернику набрали обертів. Дубль Чепорнюка та гол Макаренка подарували перевагу колективу зі столиці перевагу у три м’ячі. Зусиллями Федоренка миронівці відквитали один гол. Однак, Данько та Федоренко збільшили різницю у рахунку до чотирьох голів за три хвилини до завершення. Втім, «Металіст» не здавався. На 26-й хвилині Ординський  та Олійник обмінялися голами. Однак, і це було не все. Шкапа та Іщенко наблизили «Металіст» до суперника. Однак, не більше. 4:6 – перший день миронівці завершують з двома поразками у власному пасиві.

Група А. «Сокіл SW» (Херсон) – «Рятувальник» (Ромни) – 0:3 (0:1)
Голи:
Сергій Бабинін (6), Віталій Радченко (16), Олексій Прокопчук (28)

Досить впевнено розпочав свій шлях турніром один з його фаворитів – роменський «Рятувальник». Представники Сумщини напередодні зіграли внічию з командою Favbet Екстра-ліги – Food Centre-Sumy» – 4:4, а вже у самій Південній Пальмірі команда Ігоря Салівона вдало розпочала турніру у протистоянні з представником Другої ліги – херсонським «Соколом SW».

Ще до перерви Бабинін відкрив рахунок у матчі, а після перерви екс-сумчанин Віталій Радченко та Олексій Прокопчук зробили звитягу «рятувальників» більш переконливою.

Група А. «Viatek» (Київ) – «Comfort Life» (Київ) – 0:4 (0:1)
Голи:
Дмитро Якубець (9 – автогол) – Євген Курочка (24), Віктор Цой (28), Юрій Сірий (28)
Попередження: Микола Кібиш (7), Максим Завгородній (24) – Віталій Гавриленко (14), Євген Курочка (24)

Дебютний поєдинок двох київських команд у квартеті А приніс успіх номінальним гостям. У стартові двадцятихвилинці Якубець вразив власні ворота. Цей рахунок протримався аж до кінцівки поєдинку.

На 24-ій хвилині Курочка подвоїв перевагу «Comfort Life». Відповідно, «Viatek» мав ризикувати. Однак, цим аспектом скористалися їхні суперники. Цой та Сірий на останній хвилині довели результат на табло до комфортної звитяги гостьового колективу – 4:0.

Група В. «Anserglob» (Херсон) – «Star» (Київ) – 0:3 (0:1)
Голи:
Олександр Данько (9), Сергій Олійник (20), Сергій Макаренко (28)
Попередження: Сергій Макаренко (18)

Другої невдачі у рамках стартового ігрового дня зазнав і «Anserglob». Київські «зірки» володіли інціативою, і за підсумками першого тайму одного разу засмутили команду Олексія Левченка. Гол на рахунку Данька.

Після перерви Олійник та Макаренко вивели гостей в одноосібні лідери групи, відзначившись по одному разу. Натомість, херсонці так і не зуміли забити впродовж першого ігрового дня.

Таким чином, завтра в очних протистояннях «Star» та «Інтер» вестимуть боротьбу за перше місце групи А, а «Anserglob» та «Металіст» визначатимуть хто ж стане третім у цьому ж квартеті.

Група А. «Рятувальник» (Ромни) – «Comfort Life» (Київ) – 0:3 (0:1)
Голи:
Віктор Цой (1, 27), Дмитро Медвідь (23)
Попередження: Валерій Гайван (25) – Сергій Василько (6)

Вдруге поспіль кияни, відзначившись одним голом у стартовій двадцятихвилинці, довели справу до перемоги наприкінці зустрічі. Центральний матч групи А обіцяв визначити одноосібного лідера першого ігрового дня у цьому квартеті.

Цой вже на першій хвилині класним ударом п’ятою переграв кіпера роменчан. Після перерви Ігор Салівон ризикував, випустивши на паркет п’ятого польового. Втім, вже не вперше за сьогоднішній день такі дії не виправдали себе. Медвідь та вдруге Цой встановили остаточний рахунок зустрічі. 3:0 – «Comfort Life» долає бронзового призера Першої ліги.

Група А. «Viatek» (Київ) – «Сокіл SW» (Херсон) – 3:1 (1:0)
Голи: Микола Кібиш (2, 27), Максим Завгородній (22) – Олександр Соловйов (15)

В останній зустрічі стартового ігрового дня ще одна київська команда зуміла завоювати свою дебютні очки. У першій половині Кібиш вивів представників столиці вперед.

Соловйов після перерви зробив рахунок рівним. Проте, кінцівки лишилася саме за «Viatek». Завгородній і ще одного разу Кібиш дозволили киянам наздогнати «Рятувальник» у турнійрній таблиці. Завтра саме у цій зустрічі й буде визначено володаря другого місця у групі А.

Група А

«Comfort Life» (Київ) – 6 очок
«Рятувальник» (Ромни) – 3 очки (0)
«Viatek» (Київ) – 3 очки (-2)
«Сокіл SW» (Херсон) – 0 очок

Група B

«Star» (Київ) – 6 очок (+5)
«Інтер» (Донецьк) – 6 очок (+3)
«Металіст» (Миронівка) – 0 очок (-3)
«Anserglob» (Херсон) – 0 очок (-5)

Джерело  Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.