Сборная УкраиныСловаччина (U-21) – Україна (U-21) 0:3. Українці здобули другу перемогу поспільСборная УкраиныАртем Мороховець: «Для мене це перших гол у міжнародних матчах» ЛьвовАндрій Тодощук: «Євробуд-КМ» повинен фінішувати у призерахДевушкиДмитро Голоскоков: «Половина тренерів Першої ліги мене підтримала, що треба грати з роз’їздами»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Огляд перших і других матчів фінальних серійХмельницкийДЮСШ “Спортлідер+” здобула срібні медалі на турнірі у БаріХарьковЛучшие голы 18-го тура 31-го кубка ФК УниверСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Ми весь час грали першим номером, але не забили багато моментів» Житомир23 травня стартує Кубок Житомирської областіСборная УкраиныСловаччина (U-21) – Україна (U-21) – 1:2. Українці виграють у першому товариському матчі в КошицеСборная УкраиныОфіційний лист СК “СОКІЛ”Сборная УкраиныЗбірна України (U-21) прибула у Словаччину без чотирьох гравців «Сокола»Экстра-лигаІвано-франківський «Ураган» пішов у відпусткуЧеркассыЧеркаси. У «Літній лізі» з футзалу стає спекотноЭкстра-лигаЕкстра-ліга: анонс перших матчів за медалі Первая лига Перша ліга. Сезон 2016/2017 у цифрах та фактахКиевВторой полуфинал Кубка Киева. Все решилось в серии пенальти!Сборная УкраиныОлександр Пархоменко: «Всі хочуть показати себе перед головним тренером національної збірної» ОдессаКубок Одессы. Промежуточный итог группового этапаЭкстра-лигаЛТК-ИнБев-НПУ лишается ЛТК и поддержки Шацкого

Олександр Пархоменко: «Всі хочуть показати себе перед головним тренером національної збірної»

Єдиний легіонер у цьому складі молодіжної збірної України, гравець іспанського «Мовістар Інтера» Олександр Пархоменко, поділився з прес-службою Асоціації футзалу України своїми очікуваннями щодо майбутніх матчів зі словацькою «молодіжкою».
 

- Олександре, перш за все – вітаємо тебе з викликом до збірної. З яким настроєм приїхав у «молодіжку»?
- Дякую за вітання. Приїхав з хорошим настроєм. По-іншому не може й бути, коли тебе викликають захищати честь твоєї країни, тому це вже додає наснаги.

- Які у тебе враження від сьогоднішнього першого тренувального дня?  
- Незважаючи на те, що це було наше перше тренування разом після деякої перерви, було видно, що хлопці тренуються з бажанням. Всі хочуть гідно показати себе та гарно зіграти на очах у Президента Асоціації футзалу України та головного тренера національної збірної України.

- Чи вдалося відновити старі ігрові зв’язки? 
- Чесно кажучи, ще не зовсім, оскільки я не грав у матчах з Іраном. Але з тими хлопцями, з якими я спілкувався та грав до цього, намагаємось одразу знаходити спільну мову. Є у збірній деякі хлопці, з якими я ще не встиг познайомитись, але, думаю, ми зможемо це виправити і налагодити ігрові зв’язки. Щодо мене, то я скажу, що я постійно знаходився на зв’язку з Віталієм Олексійовичем Одєговим, він бачив мої ігри, тому висновки щодо мого можливого виклику до збірної робив вже він.

- Сьогодні перед тренуванням Сергій Владико та Олександр Косенко багато говорили про мікроклімат у команді. Який він зараз?  
- Мікроклімат чудовий. Ми допомагаємо один одному та поважаємо один одного, тому зараз не думаємо про те, хто та звідки приїхав у збірну.

- Чого очікуєш від матчів зі Словаччиною?
- Очікую перемог у двох матчах. Адже завжди приємно перемагати у складі збірної своєї країни та приносити їй славу навіть у товариських матчах.

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.