Сборная УкраиныСловаччина (U-21) – Україна (U-21) 0:3. Українці здобули другу перемогу поспільСборная УкраиныАртем Мороховець: «Для мене це перших гол у міжнародних матчах» ЛьвовАндрій Тодощук: «Євробуд-КМ» повинен фінішувати у призерахДевушкиДмитро Голоскоков: «Половина тренерів Першої ліги мене підтримала, що треба грати з роз’їздами»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Огляд перших і других матчів фінальних серійХмельницкийДЮСШ “Спортлідер+” здобула срібні медалі на турнірі у БаріХарьковЛучшие голы 18-го тура 31-го кубка ФК УниверСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Ми весь час грали першим номером, але не забили багато моментів» Житомир23 травня стартує Кубок Житомирської областіСборная УкраиныСловаччина (U-21) – Україна (U-21) – 1:2. Українці виграють у першому товариському матчі в КошицеСборная УкраиныОфіційний лист СК “СОКІЛ”Сборная УкраиныЗбірна України (U-21) прибула у Словаччину без чотирьох гравців «Сокола»Экстра-лигаІвано-франківський «Ураган» пішов у відпусткуЧеркассыЧеркаси. У «Літній лізі» з футзалу стає спекотноЭкстра-лигаЕкстра-ліга: анонс перших матчів за медалі Первая лига Перша ліга. Сезон 2016/2017 у цифрах та фактахКиевВторой полуфинал Кубка Киева. Все решилось в серии пенальти!Сборная УкраиныОлександр Пархоменко: «Всі хочуть показати себе перед головним тренером національної збірної» ОдессаКубок Одессы. Промежуточный итог группового этапаЭкстра-лигаЛТК-ИнБев-НПУ лишается ЛТК и поддержки Шацкого

Екстра-ліга: анонс перших матчів за медалі

Вже 20 та 21 травня у Києві та Херсоні будуть зіграні перші поєдинки «бронзової» та «золотої» серій плей-офф чемпіонату України серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга». Прес-служба Асоціації футзалу України, за традицією, анонсує ці події, які мають дати відповідь на єдине питання: яким буде підсумкове розташування команд, які претендують на медалі цього сезону? Відповідь ми дізнаємось трохи згодом, а поки що подивимось, на що нам слід чекати у перших матчах «медальних» серій.
 

Безумовно, найбільша увага буде прикута до Херсону, де розпочнеться «золота» серія плей-офф. Херсонський «Продексім», вирвавши путівку до фіналу в «Локомотива», буде намагатись продовжити свято для рідних вболівальників. Багато в чому завдяки саме підтримці рідних трибун херсонська команда і змогла вперше у своїй історії висти до фіналу Екстра-ліги. Але апетит, як відомо, приходить під час їжі. А якщо врахувати, що суперником підопічних Ігоря Москвичова буде чинний чемпіон України, то це тільки збільшить мотивацію «мельників» як мінімум у два рази. У той же час буде дуже цікаво подивитись на «Енергію». В останніх матчах команда додала, і поєдинки проти «ХІТа» - тому приклад. Більше того – «зелено-білі» у скрутний для себе час показували характер. Саме характеру «енергетикам» не вистачало іноді у першій половині сезону для того, щоб здобути важливі перемоги, наприклад, у матчах Основного раунду Кубку УЄФА. Але тепер це вже інша «Енергія», яка налаштована захистити свій чемпіонський титул. Головною родзинкою всього протистояння (скільки би матчів воно не тривало) стане протистояння двох тренерів Ігоря Москвичова та Валерія Легчанова. У Москвичова трохи побільше тренерського досвіду на клубному рівні, а Легчанов працює з «енергією» у якості головного тренера лише перший рік, а до всього цього він ще є помічником головного тренера збірної України Олександра Косенка. Однак, цих двох наставників об’єднує одне: вони ще ніколи не ставали переможцями в елітному дивізіоні українського футзалу в якості керманича. Тому, комусь з них пощастить більше. Але поки що – вся увага до першого поєдинку.

Фінальна серія.
«Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів)

20 травня 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК - 13.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Л. Жиронкін (Київ), О. Фесенко (Харків)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

У «бронзовій» серії на нас чекає як мінімум три ремейки фіналу Кубку України. Нагадаємо, що в тому матчі харківський «Локомотив» на майданчику столичного спорткомплексу КПІ переграв «ХІТ» і захистив титул володаря почесного трофею. Тепер у підопічних Олега Лук’яненка буде хороша можливість взяти реванш, оскільки перші два матчі серії за третє місце пройдуть на паркеті рідного для «кабельників» спорткомплексу ЦСК ЗСУ. Тільки тут тепер одразу треба враховувати той факт, що готувались обидві команди до нової очної зустрічі по-різному. У «ХІТа» був тиждень для того, щоб краще підготуватись до «бронзової» серії, а от «Локо» довелося зіграти всі п’ять поєдинків півфінальної серії проти «Продексіма». Вочевидь, у першому матчі одним з головних факторів стане психологічний. Хто швидше відійшов після поразок у півфіналах, той, мабуть, і матиме перевагу над суперником. Безумовно, «ХІТ» буде намагатись у рідних стінах зробити для себе комфортну перевагу перед виїздом до Харкова. Але у той же час «Локомотив» вже знає, як грати проти «ХІТа», і на які слабкі місця треба натиснути.

«Бронзова» серія.
«ХІТ» (Київ) – «Локомотив» (Харків)

20 травня 2017 року. Київ. Спорткомплекс ЦСК ЗСУ - 13.00.
Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), О. Білащенко (Чернігів), О. Іванов (Дніпро)
Хронометрист: Д. Шептун (Київ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.