Экстра-лигаПродэксим: не повторить судьбу ХИТаЗапорожьеЛетний чемпионат Запорожской области. Премьер-лига. 1 тур. АРПИ начинает с победы (+видео)ХарьковКубок СК "Вирта": подборка лучших голов прошедшего уик-ендаЭкстра-лига“Сокіл” проведе два товариські матчі у Івано-ФранківськуЛьвовПерша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два туриОстальной мирНовый формат Кубка УЕФА по футзалуКиев«Эпицентр К2» - «Чумацький Шлях-Academica» - 3:2. Кубок Киева или матч Звезд на паркете спорткомплекса НУХТ!?ВетераныВетераны "40 плюс": итоги Второго регулярного чемпионатаЭкстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»

Жіноча збірна України поступилася збірній Польші у першому товариському матчі

Жіноча збірна України зіграла перший з двох запланованих товариських поєдинків проти жіночої збірної Польщі. Цей матч проходив у місті Пяски. На жаль, підопічні Тараса Шпички у цій грі зазнали поразки. Полячки вже на старті матчу повели 2:0, але на 6-й хвилині Валентина Тараканова відквитала один м’яч. А вже у середині першого тайму Юлія Дударчук нівелювала перевагу «Кадри». Однак, буквально тут же Магдалена Книсак оформила дубль і вивела Польщу вперед. Але Дударчук тут же відповіла своїм дублем. Втім, останнє слово в першому таймі залишилося за полячками – Юстина Масіяр забила четвертий м’яч у ворота нашої команди.
 

Як виявилося пізніше, цей гол Масіяр став переможним, адже протягом усього другого тайму українкам не вдавалося знайти можливість для того, щоб зрівняти рахунок. Найреальніша нагода була у Юлії Дударчук, але вона на 37-й хвилині не змогла забити дабл-пенальті. Таким чином, перший з двох поєдинків проти польської збірної українки програли. Другий поєдинок відбудеться завтра о 14.30 за київським часом у місті Хелм.

Польща (ж) – Україна (ж) – 4:3
Голи:
Собкович (3), Книсак (6, 10), Масіяр (17) – Тараканова (6), Дударчук (10, 11)
На 37-й хвилині Дударчук (Україна) не реалізувала 10-метровий.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.