Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Женский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в ЛешноИспанияАри Сантос возвращается в «Барсу»Чемпионат мира​Чингиз Есенаманов: «Если дойдем до полуфинала, побреюсь налысо»Экстра-лигаОлександр Бондар: «Тренер завжди має бути горою за команду і відповідальність за всі поразки брати на себе»

У Сумах створили робочу групу для проведення “Фіналу чотирьох” Кубку України

У п’ятницю, 11 березня у Сумах була створена робоча група для проведення “Фіналу чотирьох” Кубку України з футзалу.


У зустрічі взяли участь президент АФФК “Суми” Ігор Черненко, голова Асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович, голова Федерації футболу міста Суми Альберт Молгамов, президент Асоціації футзалу Сумщини Євгеній Петраков та президент футбольного клуба “Альянс” Сергій Демченко. Також планується залучити до роботи над проектом представників місцевої влади, адже “Фінал чотирьох” – непересічна подія для сумського спорту, а й загалом для міста.

Учасники під час зустрічі обговорили програму заходу та розподілили зони відповідальності. Окрему увагу звернули на дотримання карантинних вимог під час проведення “Фіналу чотирьох” та забезпечення максимального комфорту усім учасникам заходу. Відповідальним за проведення “Фіналу чотирьох” Кубку України було обрано президента АФС Євгенія Петракова.

Нагадаємо, 10 березня президія Асоціації футзалу України обрала Суми місцем проведення “Фіналу чотирьох” Favbet Кубку України з футзалу. Матчі відбудуться 2-3 квітня у легкоатлетичному манежі СумДУ.

Поєдинки проходитимуть за присутності глядачів з можливістю заповнення 50% від загальної кількості місць (у разі відсутності змін в епідеміологічній ситуації у країні).

Джерело - foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.